Iarta-ma 3

833 46 0
                                    

Savaș și Yase încă nu s-au împacat, dar timpul nu este pierdut, mai ales de timpul nu este pierdut de către Savaș. Cum urmează nunta verișorului său din Ankara, iar ei sunt invitați, bunicul si Savaș au un plan datorită acestei nunți.
Bunicul ia decizia să se duca la biroul lui Yase și să stea de vorba cu aceasta în legătură cu nunta, iar cu această ocazie lasându-i și invitația.

La birou

- Bunicule! Ce mă bucur să te văd! Este vreo problemă?îl întreabă aceasta mirată.

- Draga bunicului am venit sa vorbim despre o problema mai delicata si nu numai de asta am venit ci sa si te vad, caci tu ai uitat sa mai dai sa ma vezi macar pe mine si bunica, ii spuse acesta intristat lui Yase.

- Îmi cer iertare bunicule, dar nu vroiam sa dau cu ochii de Savaș si sti ca ma poti vizita oricand acasa. Ce problema te macina, bunicule? Doresti sa te servesc cu ceva?

- Daca se poate as dori un ceai!

- Imediat! Iar Yase iesi pe usa, dupa cateva minute ii aduse o ceasca de ceai. Spune bunicule, te ascult!

- Draga mea, nepotul meu din Ankara, Mehmet Alakif are nunta peste doua saptamani, mi-a trimis invitatii pentru toata familia. Noi nu putem merge deoarece suntem batrani, Vaisa si fiul meu vor sta cu cea mica, nu vor sa mearga in Ankara, si in plus de asta este de datoria voastra sa mergeti in Ankara, si ei au fost la voi si nu se cade sa nu mearga nimeni.

- Dar Aylin si sotul ei?

- Aylin si sotul ei se duc la o alta nunta, pleaca cu doua zile inainte la New York, asa ca nici ei nu poate merge. Si am venit sa te rog sa mergi tu macar de dragul meu. Si inca ceva, as vrea sa pastrati aparentele fericite, nu vreau ca nepotul meu sa vada ruptura ce sta intre voi, nu vreau sa stie nimeni si nu vreau discutii. Asa ca draga mea te rog mergi impreuna cu Savaș, o ruga bunicul prefacut.

- Bunicule ma pui intr-o problema delicata, nu stiu ce sa iti spun acum!

- Haide draga bunicului, pentru mine, nu e mare greutate, nu e mult, sunt trei zile si apoi sunteti liberi sa faceti ce vreti, iti promit, data viitoare nu te mai rog nimic. Ii spuse acesta lingusindu-se, avand o voce prefacut de credibila.

- Bine bunicule! Doar de data asta, ii spui lui Savaș ca voi merge, ma anuntati la ce ora trebuie sa fiu gata si voi fi.

- Multumesc draga mea! M-ai facut fericit! (Sper ca nepotul meu sa stie cum sa profite de zilele cu tine si sa te readuca acasa impreuna cu stranepotica, ce bine ar fi, imi e dor de casa mea plina cu voi).

Bunicul pleca spre casa, multumit in sinea lui de cele reusite, ajuns acasa ii spune nepotului sau ca a reusit sa o indublece pe Yasemin.
Savas este tare bucuros, si de abia asteapta ziua aceea de a pleca catre Ankara cu Yase.

Aranjamentele iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum