Sa ne cunoastem mai bine

1.2K 66 0
                                    

- Neata buni!

- Neata Yasi! Cum te mai simti? Esti bine?

- Da buni ma simt acum foarte bine dar cand ma gandesc ca trebui sa ii intalnesc din nou ma apuca iar durerea de cap.

- Hai Yasi ca nu sunt mancatori de oameni, ai sa vezi ca atunci cand ii vei cunoaste mai bine ii vei indragi.

- Da bunico, ce sa zici si tu, vrei sa ma in incurajezi. App nu ziceai ca mergem la casa lor de vacanta, de ce suntem aici, intr.un hotel?

- Hotelul acesta tot lor le apartine si nu stiu de ce ne.a adus aici si nu acolo. Vom afla probabil azi.

Of of cat de bogati sunt oamenii astia si totusi sunt asa de inapoiati cu traditiile lor...ma ridic ma duc sa imi fac un dus si ma schimb in ceva lejer si frumos si atat cat sa nu fiu mustrata ca apar prea goala in public pentru socrii mei. Aud batai in usa, deschid era Aylin.

- Buna draguta mea. Ce bine iti sta! Cum te mai simti? Esti bine?

- Buna Aylin, merci la fel si tie. Era imbracata cu un tricou alb doar pe un umar si o fusta lunga alba iar in picioare avea niste papucei draguti albi. Era imbracata la alb toata. Si ce faci?

- Am venit sa vad ce faci si sa te intreb ceva.

- Ok , oare ce vrea sa ma intrebe, dintre toti ea are o fata prietenoasa, calda ceva imi spune ca vom fi bune prietene, era asa vesela.

- Vroiam sa te intreb daca vrei sa mergi cu mine sa ne plimbam si sa te..mai...intreb..ceva...dar sti nu...stiu daca fac bine.

- Haide Aylin nu iti fie teama intreaba.ma promit ca nu ripostez urat.

- ok...cum ti sa parut fratele meu?

- Incep sa rad iar ea face o fata mirata...dar ia zi.mi lui cum i.am parut?

- De ce razi? De ce imi raspunzi cu o alta intrebare? Hai te rog spune.mi...facand o fata de catelus dragut.

- Aylin nu iti raspund ramane pentru mine momentan sau cine stie daca imi spui tu inainte iti spun si eu...

- Off offf ce manipulatoare esti!

- Haide sa ne plimbam pe plaja si asteptvsa imi povestesti despre familia in care voi intra daca tot esti asa draguta si curioasa apoi iti voi povesti si eu.

- Esti o hoata, sti sa manipulezi lumea, nu imi vine sa cred am venit sa te trag de limba sa aflu cat mai multe despre viitoarea sotiea a fratelui meu dar se intampla invers. Draga Yasi presimt ca vom fi cele mai bune cumnate si cele mai bune prietene.

- Asa presimteam si eu. Si acum astept sa imi povestesti despre voi. Doamne ce se intampla cu mine sunt asa curioasa si asa de nerabdatoare cand pe mine de fapt inainte nu vroiam sa stiu decat cum arata.

- Bunnn! Pai eu am studiat in America, am iubit enorm arta asa ca am plecat si am facut acolo facultatea. Sunt pictorita cu acte in regula. M.am indragostit nebuneste de prietenul fratelui meu cand tot venea sa il viziteze si asa am ajuns sa ne casatorim, desi bunicul sa cam opus dar fratele meu mi.a fost alaturi si am reusit sa fiu cu omul ce il iubesc. Sa sti ca Savaș e un om de nota 1000 face orice pentru cei ce ii iubeste atat timp cat nu il raneste. E bun dar si nebun. A avut o iubita care o iubea enorm dar acum 5 ani a murit in urma unui accident. A suferit enorm, casatoria nu ii era aprobata oricum pentru ca trebuia sa te ia pe tine, sincer sa iti spun nici eu nu o vroiam ca cumnata pentru ca din cate imi datusem seama era mai mult o interesata si ii placea mult sa petreaca era rebela si libertina. Ii transformase pe fratele meu in catelus, era ziarista la un ziar de renume o chema Cicek Yilmaz.Bunicu e un om calculat uneori te calca pe nervi e mult prea strict cu orice alte ori e un dulce, bunica e o femeie cumpatata, calma si oricand gata sa te ajute sibsa iti dea un sfat. Mama e un pic cam severa si preocupata de imaginea familiei mereu sa fie perfecta si asta ma scoate din sarite. Tata e un om foarte calm, nu stiu unde zace atata calm. Orice i.ai face si oricat l.ai supara el tot vine si te mangaie si iti da un sfat prietenesc. Sotul meu e gen Savaș parca ar fi frati gemeni si mereu ii gasesti pe amandoi intr.un loc mai putin la femei si incepe sa rada. Dar stai linistita ca o data cu casatoria Savaș se va potoli pentru ca el stie sa respecte ceea ce are.

- Multumesc pentru isoria familiei tale...dar zi.mi sincer el este de acord cu aceasta casatorie? A fost vreodata? Care e parerea lui despre asta si despre mine? Offf Doamne nu imi vine sa cred ca intreb asta va crede ca sunt interesata de el si ei si offff...

- Nu vreau draga mea cumnatica sa te supar dar el chiar nu a vrut si nu vrea casatoria asta fara sa iubeasca este mai mult aici din respect pentru bunicul si parinti. El e greu de indublecat si o sa ai ceva de furca cu el pana il faci sa isi asume casnicia asta. El crede ca esti o fata draguta care meriti sa gasesti ceva mai bun si e revoltat contra bunicului ca a putut sa ii faca una ca asta si tie la fel. Nu voi ascunde faptul ca el are 30 de ani iar tu abia faci 20.

- Caaaaattt are? Aoleu mamica mea...credeam ca este apropiat varstei mele! Pai daca e asa un om de varsta asta va greu de indublecat si sincera sa fiu nici eu nu imi doresc casnicia asta si urasc faptul ca mi.au facut una ca asta.

- Savaș arata de 20 dar de fapt are 30. Stiam ca nici tu nu iti doresti asta dar in familia asta o data ce te.ai casatorit nu mai divortezi.

- Pai da si nu e drept, tu ai avut norocul sa te casatoresti din iubire si eu???

- Imi pare rau. Sunt multe ce nu sti dar le veo afla.

- Te rog spune.mi le pentru ca sunt sigura ca nimeni altcineva nu mi le va spune. Te rog si fac o fata de catelus nevinovat cu lacrimi in ochi.

...........

Dragii mei va rog sa ma iertati pentru greselile ortovrafice si gramaticale si ca mai mananc cuvinte sau le stramb. Povestile de scriu de pe telefon in graba dar promit ca atunci cand voi avea timp imi voi retusa greselile de orice fel. Pup

..........................

In fotografie sunt actorii Ayca Varlier si Serdar Orcin pentru personajele Aylin si sotul ei.

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now