Sa nu ma minti...

958 61 0
                                    

Am adormit la bunica, Savaș a cedat si a plecat acasa, imediat a sunat telefonul sa intrebe toti de bunica cum se simte, semn ca el spusese o minciuna ca sa nu isi supere bunicul. E dimineata si stau cu bunica de vorba la masa din bucatarie.

Buni: Draga mea, fi calma, vorbeste cu el, trebuie sa existe o solutie sa va impacati, nu puteti sta asa sa va impungeti mereu!

Yase: Incer buni, dar sa sti ca doare cand increderea iti e calcata in picioare. Am crezut in el bunico. Am crezut ca incepe sa ma iubeasca si ca aceea femeie moarta a scoso din viata lui. Buni e o sa plec pana la firma de moda nu am de gand sa il astept pe el aici cine stie cat.

Buni: Fata mea de ce vrei mereu sa faci contra lui?

Yase: Pentru ca merita, si oricum vreau nu vreau trebuie sa ajung acolo. Ieri sa terminat de facut coletia vara- toamna, trebuie sa pregatim lansarea.

Buni: Bine Yase, tu sti mai bine ce este de facut. Azi eu nu plec la firma, daca vine il trimit acolo?

Yase: Da il trimiti in caz ca nu ajung acasa pana vine.

Buni: Yase trebuie sa incerci sa mergi cu mine si la firma de transport sa inveti cum merg treburile pe acolo, pentru ca atunci cand eu nu voi mai fi trebuie sa o preiei tu.

Yase: Offf voi merge si acolo buni, iti promit, dar nu mai vorbi de moarte ca sti ca nu imi place.

Buni: Stiu dar draga bunicii asta e adevarul.

Apoi dupa terminarea micului dejun am plecat la firma, unde a urmat o zi super plina si obositoare. Pana la sfarsitul serii Savaș nu si.a facut simtita prezenta. Nu a venit, eu am plecat cu directia bunica, nu am vrut sa ma duc acasa la el.

Yase: Buniiii am ajuns!!! Unde esti?

Din bucatarie apare Savaș cu o ceasca de ceai in mana si un platou de prajiturele ce le pune pe masuta din sufragerie.

Yase: Unde e bunica mea?

Savaș: Cand am ajuns eu aici facea prajiturele impreuna cu bucatareasa voastra Ceren parca, apoi mi.a spus ca te pot astepta aici pana vi si mi.a spus ca se duce la o prietena de.a ei bolnava, uite biletelul de la ea.

,,Draga bunicii, nu te ingrijora, bunica e bine dar prietena mea Emine nu se simte bine si m.a chemat la ea, sunt plecata pentru cateva zile in Mardin, las casa in grija ta si a lui Savaș, nu uita ce ti.am spus de dimineata. Te pupa bunica"

Yase: Dammm...te ascult ce vrei sa vorbesti cu mine! Si

sculta.ma, nu am chef de alte minciuni sau povesti asa, sunt prea obosita sa mai ascult alte tampenii, iar maine poimaine sa imi arati din nou contrariul la tot.

Savaș: Vad ca nu m.ai ascultat si ai plecat la firma. De ce?

Yase: Pentru ca si eu am multe treburi urgente de rezolvat.

Savaș: Mai urgente decat mine?

Yase: M.ai urgente de cat orice. Si nu mai schimba subiectul, zi.mi ce ai de spus.

Eu ma ridic si ma duc in bucatarie , care se afla la doi pasi de sufragerie, imi torn o cana de ceai, si ii spun inca o data lui sa imi spuna ce vrea cu adevarat de la mine.

Savaș: Vrei sa sti ce vreau de la tine?

Yase: Da Savaș vreau adevarul cap coada, sunt satula de minciuni. Incep sa cred ca toata viata asta a mea si oamenii de langa mine sunt doar o minciuna!

Savaș: Cand te.am cunoscut prima data nu te iubeam, sti ce pact facusem atunci in Dubai? Dar pe parcurs nu stiu ce si cum sa intamplat dar am ajuns sa te iubesc, sa nu dorm decat cu gandul la tine. Sunt momente cand inca ma deranjeaza prezenta ta sau cum sa intamplat ieri cu lucrurile, nu sunt obisnuit sa imi umble o femeie ruda in ele, servitorii mi le aranjau si nu imi pasa, dar nu stiu cu tine e altceva, simt ca de o data m.ai invadat. Iarta.ma! Nu trebuia sa reactionez asa. Sa sti ca toata noaptea nu am dormit cu gandul la tine. Spre dimineata am adormit, si spre rusinea mea ca niciodata a venit bunicul sa ma trezeasca, trebuia sa merg cu el la doctor. A mirosit el ca l.am cam mintit, dar spre surprinderea mea nu sa suparat. Asta e tot! Daca vrei ma crezi daca nu nu, dar nu suport sa te stiu departe de mine, dar nici sa ma sufoci, ai rabdare sa ne acomodam unul cu altu. Stiu ca nici tie nu ti.e usor. In seara asta ce facem?

Yase: Îhîm...nu imi e usor si tu uneori imi faci sa imi fie si mai greu decat imi e. De data asta te iert, orice om are nevoie de o a doua sansa, dar sper sa nu se mai repete. In seara asta pazim casa bunicii, pentru ca azi e ziua libera a lui Ceren, Abay, soferul si majordomul case, este plecat cu bunica, nu pot lasa asa totul. Vrei sa ramai aici cu mine sau pleci?

Savaș: Raman draga mea, multumesc!

Dupa cele discutate, hotaram sa facem floricele si sa punem un film sa ne uitam. Spre fericirea mea ma lasa sa aleg eu unul. Si aleg...unul de actiune.

Savaș: Actiune???? Ma asteptam sa imi pui unul siropos!

Yase: Inca nu ma cunosti! Vrei altul?

Savaș: Nu, nu asta e perfect.

Yase: Asa ma gandeam si eu...vad si siropoase dar numai cu fetele.

Savaș: Aha...bine, dar sa sti ca nu ma feresc sa vad si din alea.

Yase: E bine de stiut si incep sa rad.

Seara trece pe neaimtite, filmul se termina si mergem in camera unde dormeam de obicei eu, acolo ce sa vad, bunica imi pusese lenjeria de pat cu Hello Kitty, extraordinar, si.a ales momentul. Pe Savaș la pufnit rasul.

Yase: Nu mai rade de pisicile mele!

Savaș: Nici tu nu te crezi ca si tu razi.

Ne tachimam, ne gadilam si nu stim in ce moment si cum am ajuns sub cearceaf goi unul peste altul.

Savaș: Iubito nu vreau sa te pierd!

Yase: Demonseteaza.mi!

Savaș: Iti voi demonstra iubito!

Ma acopera cu multe sarutari, multe mangaieri, e asa de romantic si tandru. Simt cu intra in mine treptat, usor usor, ma face sa ard de nerabdare, o face lent, iar apoi deodata totul se schimba, devine mai dur, dar imi place, apoi din nou ma iubeste cu multa pasiune.


Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now