O zi

906 60 1
                                    

Azi e o noua zi, o zi in care vreau sa ii arat lui Savaș ca nu ma poate calca in picioare si apoi repede sa ma impace. Daca voi ceda repede in fata lui va face mereu la fel si nu asta imi doresc. Ma uit la ceas si cand vad ce ora este si imi dau seama ca am intarziat doua ore de la repetitiile pentru marea lansare sar repede din pat, ma duc la baie, imi fac un dus super rapid, si imi iau din sifonier ceva lejer de stat, pentru ca sigur am de stat toata ziua acolo pentru a organiza totul. Da cum naiba nu mi.a sunat telefonul. Ma uit la el, firar era uitat pe silentios, aveam zeci de apeluri de designerul meu Antonio, venit din Italia special pentru mine, daca nu era pe invers poate iesea ceva intre noi la cat de frumusel e, dar din nefericire pentru toate fetele lui ii plac barbatii.

Antonio: La naiba fata! Unde ti telefonul ala? Te sun de doua ore!

Yase: Tony iarta.ma ! Cu sarcina asta dorm ca o vaca si am uitat telefonul pe siletios.

Antonio: Offf la naiba fata! Trebuie sa fi mai atenta acum cu aceasta lansare, si nu te mai face asa, tu esti divina draga!

Yase: Bine draga! Cum zici tu la naiba draga!

Cateodata ma scoate din sarite sa vad un barbat asa pisicindu.se dar ce sa ii faci, e simpatic, e confidentul meu si mana mea dreapta in firma. Sper ca niciodata sa nu se intoarca definitiv in Italia, e prea bun ca sa imi scape. Mereu ii intru in joc si asa ne mai distram si noi nitel, mai uitam de grijile cotidiene.

Antonio: La naiba fata! Ce ai facut cu al tau sot?

Yase: Incer sa ii dau o lectie! Sa vedem cat se prinde!

Antonio: Draga ai grija cu acel vulpoi! Ups! Uite.ti vulpoiu!

Yase: Am cumva lipici pe mine de vine asta mereu acolo unde sunt?

Antonio: La naiba fata, nuuu!

Savaș: Buna fetelor! Cum merge treaba?

Antonio: Dragule, la naiba, noi avem treaba multa, Yase pana la noapte nu merge nicaieri! Si asa mi.a intarziat doua ore!

Yase: Ce cauti aici?

Savaș: Nu sunt de acord sa stai aici pana tarziu in stadiul in care esti. Am venit sa vad daca ai nevoie de ceva si cum te simti!

Yase: Ma simt bine acum poti sa pleci! Nu iti cer acordul la nimic, nu esti in masura, asa ca te rog frumos, noi aici muncim. Intre timp Tony datea indicatii modelelor cum sa mearga, in ce formatii, care sa intre prima si tot asa. Sala o pregateau, o decorau ceilalti angajati. Noi mai faceam mici retusuri. In trei zile era lansare unde aveau sa vina toti greii orasului si chiar tarii, televiziuni si multi altii.

Savaș: Atunci nici eu nu ma misc de aici!

Yase: Nu cred ca vrei sa imi strici ziua sau sa devin nervoasa! Sa sti ca afecteaza copilul...

Tony: La naiba! Cand era asa liniste si ea linistita aparusi tu!

Yase: Da...

Savaș: Bine! Te astept acasa, dar sa nu stai aici prea multe ore ca vin si te iau pe sus.

Yase: Ha ha ha...

Orele au trecut si nici nu mi.am dat seama cand a trecut timpul si cand sa facut ora 23:00.

Tony: La naiba fata! Hai sa le mai lasam si de maine, e deja ceasul 23:00 si uite.ti sotiorul vine imbufnat!

Savaș: Tu esti inconstienta? Daca faci rau copilului? Atata oboseala nu e buna!

Yase: De cand te intereseaza pe tine cum ii e copilului meu si ce fac eu. Ma simt bine, multumesc si chiar am avut o zi frumoasa pana sa apari tu. Era prea frumoasa sa ramana asa pana la capat. Acum va rog sa ma scuzati eu plec!

Savaș: Nu pleci de una singura, te urci cu mine in masina!

Yase: Ca vrei tu! Nu ma urc nicaieri de cat la mine in masina care ma asteapta la usa...

Nu apuc sa sfarsesc fraza bine ca Savaș ma ia de mana, ma strange tare si ma ia dupa el, eu incerc sa protestez dar fara succes. Tony se tinea dupa noi si se zbiera la el sa ma lase in pace.

Savaș: Tu veziti de iubitii tai si lasa.ma pe mine in pace!

Yase: Tony vorbim maine, ok! Sunt bine, doar ca domnul nu stie sa inteleaga cuvantul nu si nici nu stie sa se poarte.

Ajungem acasa unde eu zbier cat ma tine plamanii ca nu il mai suport si e un dobitoc, fug in camera de oaspeti si ma incui acolo. Pe hol se aude zarva, semn ca din nou au iesit toti auzid galagia de dinainte.

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now