Noaptea nuntii

1.1K 66 0
                                    

A venit noaptea, deja ne.au anuntat ca trebui sa le aratam cearceaful cu dovada ca ea este virgina. Imi e asa de urat ca trebui sa ies la balconul casei si sa arat cearceful intregii lumi, si mai ales ca vom minti sper doar sa nu ceara mama cearceaful ca ar duhni a vopsea pentru pictura. Sora mea ma atentionat deja ca mi.a lasat vopseaua in camera intr.o vaza nefolosita si statuta acolo de ani de zile. Offf mi.as fi dorit enorm sa ne fi iubit cu adevarat si sa se fi intamplat intre noi cu adevarat si fara ca barbatii sa astepte la balcon si femeile pe la usi. Stiu ca trebui sa ne si prefacem e asa de urat, dar nu vreau sa o ranesc si sa o fortez. Vreau ca prima ei noapte de dragoste sa fie de neuitat.

Yase: Savaș trebui sa mergem sus, se pare ca lumea e nerabdatoare sa auda cum ne... Si sa oprit, era asa rosie in obraji, si in acelasi timp nervoasa. O deranja vizibil chestia asta si nici eu nu eram prea fericit.

Savaș: Stiu Yasi, haide sus sa vedem ce facem! O iau de mana si in vazul tuturor o sarut si urcam scarile in dormitorul nostru ca doi indragostiti rusinati.

Ajungem in camera si ma uit spre ea era asa de trista si vizibil iritata de situatie...era o situatie stanjenitoare si apasatoare intre noi.

Savaș: Yase trebui sa ne prefacem ca e totul ok, uitate in vaza daca e tubul cu vopsea.

Yase: Ce vaza Savaș?

Savaș: Cum ce vaza aia de langa geam!

Yase: Nu mai cauta acolo camasa si uitate ca nu e nicio vaza in camera asta, Savaș! Eu imi cauatm o alta camasa si nu m.am uitat ca vaza disparuse. Ma uit si raman socat, dupa multi ani acea vaza nu mai era. Eram pierduti, toata lumea ne astepta nemiscata, muzica era oprita iar noi eram intr.un mare impas. Ea avea deja lacrimi in ochi si ma privea neincrezatoare, probabil acum crede ca am jucat totul la cacealma si ca am mintito.

Yase: Savaș ce urmaresti?

Savaș: Iubito nu urmaresc nimic, am vorbit cu Aylin si azi era vaza aici. Nu stiu cine naiba a luato.

Yase: Acum zi si mie ce facem? Toti asteapta nenorocitul ala de cearceaf si eu nu pot sa ma culc acum cu tine, nu te iubesc indeajuns incatbsa fac asta. Te rog ajuta.ma!

Savaș: Stai linistita gasesc eu ceva! Nu stau mult pe ganduri ma duc sa caut ceva in baie, credeam ca poate au dus acolo vaza, dar nu era nici acolo vaza in schimb mi.am amintit ca am un briceag in sertarul de la mobila din baie. Il iau si ma intorc in camera. Ea ma priveste ingrozita cand ma vede cu acel briceag in mana.

Savaș: Iubito stai linistita nu iti fac nimic. Ma voi tai la mana si voi picura cateva picaturi.

Yase: Nu Savaș, nu te las sa te ranesti din cauza mea, e nedrept ce se intampla dar cred ca mai bine incercam sa o facem. Era trista si nici ea nu se credea ce spune, nu vroiam sa o fac sa sufere. Mai bine ma taiam eu un pic si trecea in catva timp taietura, dar durerea din sufletul ei nu va trece repede.

Savaș: Iubito, nu plange ca nu iti fac asta, eu acum ma tai si va trece dar durerea ta din suflet nu va trece si nu mi.as ierta acest lucru. Nu vreau sa te ranesc.

Yase: Savaș, nu te las sa iti faci rani pe corp din cauza acestei prosti, te vor vede sangerand. Ce explicatii le vei da? Te rog nu fa asta, hai sa incercam sa facem ce trebuie de fapt. Era nesigura vocea ii tremura dar parca nu o lasa inima sa imi fac acea rana.

Savaș: Esti sigura ca vrei sa incercam asta? Iubito in caz ca vrei sa te razgandesti imi spui si facem cum am spus eu. Vad in ochii ei ezitarea, nelinistea si lacrimile. Se inrosise toata. Incerc sa ma apropii de ea si sa o sarut. O mai intreb o data daca e sigura de asta, iar ea da din cap ca da.

Incep sa o sarut, sa ii mangai spatele gol lasat de rochie. Ii dau usor, usor rochia jos, deodata suntem intrerupti de o bataie la usa. O las langa pat si ma duc sa vad ce este.

- Haide Savaș, cat va trebuie, o noapte intreaga?

Savaș: Mama te rog ia toate femeile din fata usii si ducetiva jos si petreceti, dati drumul muzicii si cand von fi gata ies si arat ce vreti sa vedeti. Nu pot sa o fac repede e prima data pentru ea. Macar asta intelegeti si voi acum.

Vaisa: Bine fiule, asa vom face. Avem incredere in tine. Ai grija de fata sa nu sufere. Si in final pleaca. Ma intorc spre ea, era inca langa pat, lacrimile ii curgeau pe obraji si eu nu stiam ce ar trebui sa fac. Suferea chiar de vroia sa para tare.

Savaș: Iubito ar fi bine sa facem cum am zis eu. Nu pot sa te vad plangand asa. Intelege ca nu vreau sa iti fac rau.

Yase: Savaș ma simt asa de nasol cand stiu ca lumea asteapta afara sa ma...si nu poate rosti cuvantul. Ma simt aiurea si nu vreau sa te opresti, nu vreau sa te mutilezi pentru mine.

M.am apropiat de ea si am stranso tare in brate, m.am uitat in ochii ei verzi plin de lacrimi si iam sarutat pe rand. Am continuat sa o dezbrac si ea sa hotarat sa nu mai stea tapana langa mine doar uitandu.se, a inceput sa imi desfaca incet camasa si sa ma sarute. Ne sarutam si in acelasi timp usor usor ne dezbracam. Am intinso usor pe pat, am sarutat fiecare particica a trupului ei gol. Era sub mine, eram goi amndoi sub cearcefurile albe si moi. Parca nu ma mai saturam de sarutari si mangaieri. Pentru o clipa m.am oprit, am privito si mi.am dat seama ca o facusem sa arda de dorinta. Disparuse fata timida si revoltata.

Savaș: Iubito ma opresc?

Yase: Nu iubitule, nu ma mai intreba nimic, fa ce ai de facut sau altfel ma razgandesc.

Ii astup gura cu saruturi pasionale, as fi vrut sa se intample in alte imprejurari, dar soarta ne.a jucat feste. Incet usor intru inautrul ei, privesc cu stange in pumni cearceaful si geme. In coltul ochilor ii apar lacrimi si ma opresc.

Savaș: Iubito esti bine? De ce plangi?

Yase: Sunt bine iubire, doar ma doare un pic si atat. Nu te opri, fa ma cea mai fericita femeie.

Savaș: Ai sa vezi ca nu iti va parea rau ca ai ales sa faci asta, nu iti va parea rau ca esti langa mine. Te iubesc iubita mea!

Iam spus ca o iubesc, in acel moment asta simteam, simteam ca ma indragostisem mai tare de ea decat eram inainte. Nici mie nu imi venea sa cred dar o simteam si i.o spusesem. Avea un zambet aparte pe buze, imi venea sa o mananc, pielea ei alba ca lapte si fina ma face sa imi doresc sa raman vesnic lipt de ea. Imi placea sa ii simt piele, mirosul a trandafir.

Savaș: Iubito trebuie sa sa ne imbracam, si eu trebuie sa ies cu asta afara la balcon. Se terminase si tot parca as mai fi vrut. Dar trebuia sa ies cu acea panza alba patata de sangele ei afara sa fie lumea impacata.

Yase: Cu ce ma imbrac acum? Tot cu rochia?

Savaș: Nu, ai aici pe scaun lasat de sora mea aceasta rochie simpla verde ca ochi tai iubito.

Yase: Savaș, tu chiar ma iubesti sau ai spus asta doar asa in pat ca te simteai bine.

Vorbele ei parca au venit ca un traznet, ma durut ca nu prea ma crezut, dar chiar o iubeam din ce in ce mai mult. Ma apropi de ea, o iau in brate si o sarut.

Savaș: Iubita mea, eu chiar m.am indragostit de tine. Si ce ti.am spus a fost din inima. Nu mai vreau sa crezi tampenii. Ai incredere in mine.

Yase: Imi pare rau ca te.am suparat. Dar nu mi.a venit sa cred.

Savaș: Te inteleg iubito. Dar ia zi.mi...tu...ce simti pentru mine?

Yase: Simt ca incet incet inima mea incepe sa bata pentru tine si sa se indragosteasca de tine.

Ne imbratisam, eram inca goi. Ne indreptam apoi fiecare spre locul unde avea hainele. Ne imbracam. Ma indrept spre balcon si arat tuturor acea panza alba, din cauza careia sper ca ea sa nu ma urasca ca a fost fortata de imprejurari sa faca asta. Toata lumea e bucuroasa la vazul acelei panze dar eu nu...mi se parea asa penibil. Noaptea noi doi nu mai coboram jos. Peterecerea tine pana dimineata.

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now