O seara cu viitoarea familie...

1.1K 65 0
                                    

Sa facut seara eu si bunica pregatite de cina coboram jos unde ne asteptau deja cu totii.

- Buna seara!

- Buna seara! Va rugam luati loc, spune bunicul Fyruz.

Caut cu ochii in imprejurimi pe Savaș si nici macar nu stiu de ce, inca nu venise la masa.

- Draga mea, stai linistita va veni in 5 minute si Savaș. Imi spune razand sora lui. Oare ce crede? Poate si.a facut impresia ca deja imi place fratele ei.

- Aaaaa stai linsitita Aylin. Nu ma uitam dupa el...eu ma uitam dup...

- Buna seara familie! Si se aseaza langa mine nimeni altu decat viitorul meu sot. Doamne avea un parfum inebunitor, ma inebuneade.a dreptul. Doamne cu cat parfum si.a dat?!?

- In seara asta vreau sa vorbim despre nunta voastra. Peste o saptamana vom sarbatori fericitul eveniment. Vreau sa va intreb daca vreti sa organziati voi acest eveniment sau daca aveti vreo dorinta.

- Bunicule eu nu vreau sa organizez nimic, voi lasa totul in seama voastra. Cat despre pretentii mi.as fi dorit sa fie o nunta restransa dar asta va fi imposibil deoarece deja ai dat invitatiile. Tu, domnisoara Yasemine ai vreo dorinta. Vrei sa te implici la aceasta sarada?

- Nu domnule Savaș nu vreau sa organizez nimic, vreau sa se termine cat mai repede aceasta mascarada. Nu am nicio pretentie si ma ridic de la masa furioasa si nu intelegem de ce si fugeam catre scari indreptandu.ma tinta spre camera.

- Savaș m.ai suparat infernal de rau. De ce ai facut asa? De ce ai vorbit asa de rautacios? Nu poti deloc sa incerci sa faci sa fie bine, trebui sa te revolti asa pana la capat si in plus de asta du sti de mai mult timp ca ea.

- Bunicule de ce trebuia sa aduci in discutie casatoria, adica nunta asta cand sti ca pe mine ma deranjeaza groaznic? Nu puteati sa o aranjati voi in linisre fara tam tam?

- Fiule te rog nu face o scena aici! Ne vom face de ras...ce Dumnezeu.

- Mama tu si preocuparile tale.

- Tu, Aylin sa taci si sa iti vezi de ale tale. Eu stiu ca trebuie sa nu patam imaginea noastra, zise mama ingrijoarata uitandu.se in toate partile facandu.si griji sa nu cumva sa fi auzit cineva scena. Iar eu ma ridic si plec furioasa dupa Yase sa vad ce oare a patit de ce a reactionat ca si cand au afectato cuvintele lui.

Eram in camera si plangem de mama focului, nu stiam de ce si pentru ce plang in halul asta. Oare chiar asa de mult m.au afectat cuvintele lui, oare eu chiar speram sa fie bine si sa formam o familie si sa ne indragostim sau eu deja prind drag de el? Oare chiar ma atrage?

Nu dureaza mult si aud batai in usa, credeam ca e bunica, dar surpriza era Aylin. Am invitato in camera.

- Hai sa aud explicatiile! De ce ai reactionat asa? Daca nu te interesa el si casatoria asta nu reactionai asa! Ce se intampla cu tine? Hai zi.mi...te.ai indragostit de el? Nu te ascunde de mine hoata mica....

- Aylin, nu m.am indragostit de el si nu imi pasa dar ma racaie pe nervi numai cand aud cuvantu nunta si casatorie, tu nu ai cum sa ma intelegi. Nu sti ce e acum in sufletul meu!

- Yasi, am vazut cum il priveai...nu incerca sa ma duci cu zaharelul. Sunt experta in arta amorului si cunosc si oamenii destul de bine. Am studiat si psihologia asa ca ...hai...varsa tot...zi ce ai pe suflet cu adevarat.

- Bine...nu ma intereseaza nunta, dar el imi face cu ochiu...nu la propriu...imi place. Nu are cum sa nu imi placa cand e asa de frumos si are ceva aparte care parca incet incet imi ia mintile.

- Stiam eu...lasa...ai sa vezi, o sa il cuceresti incet incet, dar nu fugind. Acum nu cobori?

- Nu, prefer sa stau aici. Dupa faza care am facut imi e oricum rusine sa ma intorc. Spune.le ca nu ma simt prea bine. Ma doare capul.

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now