F O U R || dead

525 27 0
                                    

 

"There is this party on the FRAT house tomorrow, are you coming?" Gabriel och jag går ut från skolan och möts av den varma solen. Gabriel är den som jag kommit närmast under min första månad här på universitet.

"I don´t know." Säger jag tveksamt. Imorgon kommer Louis hem efter att ha varit borta i 2 veckor och jag vill gärna höra vart han har varit. Han har en tendens att få berättelserna levande och jag älskar att sitta i soffan och bara lyssna. 

"Please come, for me?" Ber Gabriel och drar en hand genom sitt chokladbruna hår.

Hans hår som ligger perfekt på hans huvud. Hans isblåa ögon skådar mig noga. Och dom vita tänderna blottas genom hans stora leende. Han var rätt så snygg faktiskt, och riktigt snäll. Ett stort plus på det är ju att han är en frat kille. 

Jag tvekar en sekund men nickar sen kort. 

"Okay but I will not drink and not stay for long" Säger jag med ett litet skratt. 

"I think I can change that" Säger Gabriel och flörtar med ena ögat. 

"Kylie!" Snabbt vänder jag mig om och ser Louis ivrigt stå och vinka vid sin bil.

Jag kan inte undvika leendet som smyger sig fram på mina läppar. Just nu är Louis den närmsta jag har. Harry är upptagen med att lära Ashton hur man är en bra ledare. Taylor bråkar med Calum för det mesta och har avskärmat mig totalt. Visst har jag Gabriel men vi var inte så nära varandra. 

"Is that your boyfriend?" Frågar Gabriel svävandes.

"No it´s just a friend" Säger jag och vänder mig bort från Louis. 

"Fuck buddy?" Chockat tittar jag på Gabriel. Jag vet att Louis kan höra oss och jag vet att om han blir arg kommer detta inte sluta bra. 

"No of course not" Skrattar jag fram och knuffar till Gabriel på axeln. Jag skickar en snabb blick mot Louis men han verkar totalt inne i sin mobil.

"Kathyline Mendes!" Helt plötsligt hörs Joes röst också. '

Återigen vänder jag mig om. Helt riktigt. Joe står på andra sidan gräsmattan. Han går med hastiga steg mot mig. Vad gör han på en skola full med människor, som är fulla med blod när han knappt kan kontrollera sig i vanliga fall?

"Is that your boyfriend?" Frågar Gabriel. 

"That is my brother" Säger jag och nickar mot Joe. 

"I´ll see you tomorrow" Säger jag och ger Gabriel en lätt kram.

När vi släppt kramen går jag över till Joe. Han är arg. Det ser man redan på långt håll. Ska jag vara ärlig är jag rädd att han ska skada mig. För det är sån han är, han skadar människor.

"Someone told me yesterday that you live with Louis. Is that true?" Fräser han till mig. 

Jag nickar kort. Rädd för att säga något fel. 

"Why? He is dangerous Kylie! He can kill you so easily" Nu är han inte arg längre. Mer frustrerad. 

Det kommer en kille rusandes och knuffar till mig så att jag ramlar in i dom taggiga rosenbuskarna. Snabbt reser jag mig upp. Blodet droppar sakta från min arm. 

"Beacuse if it wasn´t beacuse-" Börjar jag men när jag tittar upp avbryter jag mig själv. Joes tänder syns tydligt och jag vet, att han inte kan hindra sitt blodsug. 

"Joe you can control it. Just breath" Säger jag lugnt och börjar backa ifrån honom.

Men när jag tar ett steg bakåt, tar han två steg framåt. Han kommer avslöja att vampyrer finns. Samtidigt som han dödar mig. Jag stannar bakom en vägg. Bättre att han dödar mig än att alla mina vänner dödas pågrund av att Joe avslöjat dom. 

Jag håller upp min ärrade arm. Innan jag hinner tänka efter är Joes tänder i min arm. Jag fortsätter att intala mig själv att det är bättre såhär. Att jag dör. Mitt liv är ett helvete. Även fast jag äntligen har börjat hittat hopp. Det är lika bra att jag dör. 

När det känns som att nästan hela jag är tom försvinner smärtan i min arm. 

"Oh Kylie sometimes you are so stupid" Genom min suddiga blick ser jag Louis bita sig på sin arm och snart känner jag mig enormt mycket piggare. 

"Louis you need to stop saving me" Hostar jag fram. 

"So you want to die?" När den frågan lämnar Louis mun är det som att verkligheten slår till mig. Hårt. Jag vill inte dö. Jag ska leva. Leva för Luke.  

Med hjälp av Louis går vi mot bilen. 

"I thought you were coming home tomorrow?" Säger jag och glider ner i passagerarsätet. 

"Well yeah. But I wanted to come home earlier. I have a not so good thing to tell you" Säger Louis och tittar på mig med oro. 

En stor del av mig har en känsla av att detta inte kommer sluta bra. Hur Louis tittar på mig får mig orolig. Vad är det som händer?

Dark beautyWhere stories live. Discover now