T H I R T E E N || fire

557 24 7
                                    

KYLIE 

"Goodmorning sunshine" Mumlar Louis med ett svagt leende. Hans hår spretar från alla håll och kanter men ändå lyckas han få det att se sexigt ut. Han flyttar en hårslinga och placerar den bakom mitt öra. 

"Are we going to do pancakes for breakfast?" Frågar jag svävandes. 

"I had loved to" säger Louis och börjar pilla med min händer. Det blir tyst mellan oss ett tag. "How do you feel about that Luke is back?" Frågar Louis. Leendet på mina läppar försvinner. 

"If i'm going to be honest. I don't feel anything" Mumlar jag. Louis drar med fingrarna över halsbandet på min hals. 

"Well I want pancakes now so" Säger Louis och får ett retsamt flin på läpparna. Innan jag hinner reagera är jag på Louis rygg. "Hold on" Jag korsar mina armar över hans bröst. "Ready?" 

"Mm" Svarar jag kort. Louis sätter fart och på nolltid är vi nere i köket. "Sometimes I hate those vampireskills but most of the time I love them" Skrattar jag fram samtidigt som jag plockar fram ägg och mjök ur kylskåpet. Louis har redan börjat hällt i olika ingredienser i skålen. 

Sirenerna ekar högt över gatan. Av ren nyfikenhet går jag över till fönstret och drar undan den stora gardinen. Höga eldflammor står upp från ett hus. Det tar ett tag innan jag förstår vilket hus det är. 

"What is happening?" Frågar Harry och kommer upp bakom mig. Louis följer konversationen intresserat från spisen. 

"There is a fire. I-in Michaels house" Stammar jag fram utan att släppa huset med blicken där alla mina vänner är. Jag vill springa. Springa dit och rädda dom men istället är jag som fastfrusen i marken. 

Det knackar på dörren. Harry går över dit och öppnar sakta dörren. Hostningar hörs i huset. 

"Thank god you are home" Michaels röst ekar i huset. Snabbt är framme vid dörren. Calum, Sandra och Michael står tröttsamt i dörröppningen. Hur dom sett huset är inte något jag bryr mig om nu. Allt jag bryr mig om nu är att dom lever. 

"Kylie?" Hostar Sandra fram. Jag hoppar fram till henne och placerar hennes arm om mina axlar. Jag hjälper henne in i köket. Harry hjälper dom andra två in i köket. Dom sitter ihopkurade på sina stolar. 

"Why aren't you healing?" Frågar jag förtvivlat. 

"Blood" Säger Louis kort och slänger fram tre blodpåsar på bordet. Dom tre vampyrerna klunkar snabbt i sig dom. 

***

Sandra står vid spisen och gör klart pannkakorna som jag och Louis påbörjade tidigare idag. Hon nynnar glatt på någon sång. Precis som att morgonen aldrig existerat. Michael sitter vid köksbordet och läser koncentrerat i en bok. Calum sitter i fönstret och följer sorgset allt som händer där ute.

"Calum are you okay?" Frågar jag och går över till Calum. 

"Our house" Säger han kort. 

"You can stay here as long as you want" Säger Louis från köket och förvånar mig. 

"Are you sure?" Frågar Calum och börjar gå mot köket. Louis nickar. Jag ger Louis ett varmt leende och hans ögon glittrar till en aning.  

"Seems like we all live togheter again!" Säger Sandra glatt.

"Have I missed something?" Säger Luke trött från dörröppningen. Jag rullar med ögonen åt hans respektlösa beteende. 

"Luke?!" Brister Sandra, Michael och Calum ut samtidigt. 

Dark beautyWhere stories live. Discover now