F I F T E E N || her smile dared me to fall in love with her

522 24 3
                                    

 LOUIS


Jag står i dörröppningen och tittar ut över vardagsrummet där alla sitter. Alla förutom Luke. Min blick fastnar på Kylie. Hon sitter bredvid Harry och han har en stadig arm om hennes axlar. Hon tittar upp på mig och ger mig ett svagt leende. Helst skulle jag bara vilja gå ditt och kyssa henne och berätta vad jag känner, men jag kan inte. Jag kan inte göra så mot henne. Peterus, reglerna och min farliga värld skulle sakta döda henne. Tillslut skulle hon komma och be mig att förvandla henne till vampyr. Hon vill helst inte vara en vampyr, jag vet det. Men om hon ens ska klara av att överleva i mitt liv måste hon vara en vampyr. Jag suckar för mig själv och drar en hand genom mitt hår. 

Kylie är påväg att resa sig upp och gå över till mig när hon avrbyts av att Luke kommer ner för trappen. Hans stora resväska bär han lätt ner. Han ställer sig för tvn och alla väntar på att han ska börja prata. 

"I'm leaving" Säger han och svävar med blicken över sofforna innan han stannar på Kylie. Hon tittar obekvämt ner i sitt knä. Jag får en stark känsla av att Kylie är en anledning till att Luke lämnar. 

"No why? We haven't even talked yet" Säger Sandra besviket. 

"Yes I know. I hoped we could talk more" Säger Luke besviket. Fortfarande med blicken på Kylie. Hon tittar upp vid den meningen. 

"We have talked enough" Säger Kylie. "He needs to take care of Gabriella" Säger Kylie snabbt. Jag märker direkt på henne att det är en lögn. Alla andra däremot verkar gå på den snabba lögnen.

"I guess this is goodbye" Luke börjar gå mot dörren. Kylie följer honom med blicken. Först när ljudet av hans bil är helt borta släpper hon dörren med blicken. Hon försöker dölja sorgen och smärtan i sin blick. Återigen förundras jag över vilken stark individ hon är. 

Hon är verkligen ostoppbar. Inte för att hon inte har misslyckanden eller tvivel. Utan för att hon fortsätter att trotsa dom. 

****

"That food was amazing" Säger Kylie excalterat när vi går uppför trapporna som leder till huset. Jag och Kylie är dom första till huset. Dom andra gick till någon pubb, men jag och Kylie bestämde oss för att gå hem. 

I 5 dagar har jag och Kylie varit i Sydney. Imorgon åker vi tillbaka till New York. Jag fipplar med nycklarna innan jag öppnar dörren. Jag går in och Kylie kliver in strax efter. Hon stänger dörren efter sig och lutar sig mot den. En djup suck lämnar hennes mun. Jag ställer mig framför henne. Hennes varma bruna ögon studerar mig noga.  

"You are really beautiful tonight" säger jag och tar ännu ett steg närmare henne. "Your eyes are so beautiful" Mumlar jag och placerar min hand på hennes kind. Hon biter sig löst i läppen. Varför känner jag som jag gör?

Hon är vild, hon är stark, hon är inte enkel. Hon är galen. Hon har alltid något att säga. Hon har brister och det är okej. Och när hon är nere, ställer hon sig rätt upp igen. Hon är ett odjur i hennes eget sätt, men en idé beskriver henne bäst. Hon är ostoppbar och hon tar allt hon vill ha med ett leende.

"Fuck this rule thing" Mumlar jag.

Innan jag hinner stoppa mig lutar jag mig ner och möter hennes läppar. Dom är mjukare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Kyssen blir snabbt hetare och mer passionerad. Det är kärlek. Det brinner nästan mellan oss. Det är äkta. Hennes händer ligger i min nacke och leker med mitt hår. Mina händer ligger stadigt i hennes svank. Hon var problem, kaos verkligen. Men hennes leende, hennes leende, utmanade mig att falla för henne. 

Dörren åker upp. Harry kliver in i hallen och avbryter den perfekta kyssen. Snabbt backar jag och Kylie ifrån varandra men med tanke på Harrys arga ansiktsuttryck vet han precis vad som precis har hänt mellan Kylie och mig. 

Dark beautyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin