T H I R T Y F I V E

422 23 9
                                    

Med långa steg springer jag längs med grus vägen. Precis som alla andra dagar. Solen bränner i min rygg och svetten rinner nerför min panna. Det enda som hörs är mina hjärtslag från mitt hjärta som hoppar ansträngt i min bröst korg.

Tidigt i morse hade Louis lämnat igen. Han åkte iväg för att jobba, som vanligt.

Jag är återigen ensam.

En gammal igenvuxen stig som jag aldrig sett förut drar min uppmärksamhet till sig. Nyfiken som jag är svänger jag in på den igenväxta stigen. Marken är täkt av löv vilket får mig att sakta ner en aning för att inte halka. Jag stannar till när skogen öppnar sig. Gräset är grönt och mitt i gläntan glittrar blått vatten livligt. Jag går över dit och tittar ner i vatten källan. Vattnet glittrar vackert i ljuset från solen och det är så rent, att jag kan se botten.

Utan att riktigt tänka mig för drar jag av mig kläderna så jag endast är i sport bh och trosor. Smidigt hoppar jag av från kanten och dyker ner i vattnet. När jag når ytan kommer jag på mig själv med att le.

Bara några meter från mig plaskar vattnet till. Något stort simmar mot mig och av ren reflex backar jag ett steg. Men rädslan rinner snabbt av mig när en blond kalufs hamnar ovanför ytan.

"Did I scare you?" Frågar Luke och ler snett mot mig.

"Did you follow me?" Skrattar jag fram och slår till vatten ytan så att vatten når hans bleka hud.

"Maybe" Säger han och rycker lätt på axlarna med ett svagt leende på läpparna. Han dyker ner under vattnet igen och jag följer honom endast med blicken. Det fåniga flinet tycks inte kunna försvinna från mina läppar. Han är snabbt framme vid mig igen. Denna gång står han så mycket närmare.

Han kliver närmare mig och tar tag om min midja samtidigt som han pressar mig närmare honom.

"I will love you unconditionally," Säger Luke och försöker få kontakt med mina ögon.

"Is there such a thing as love at first sight? That's the questtion I used to ask. Until I laid eyes on you. Love has no limits, no color, no time. That's when I realised I had fallen in love - love at first sight"

Jag är stum. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Han lutar sig ner. Redo att möta min läppar i en kyss. Men jag backar bara undan ett steg och hans händer ramlar handlöst ner längs med hans sidor.

"What's wrong?" Frågar han ovetandes och kliver ännu ett steg närmare mig. Men jag kliver bak ännu ett steg.

"I'm sorry Luke. I'm happy and madly in love with Louis. You and I, our story is over" Mumlar jag.

Jag tittar upp på Luke. Hans ögon är tomma.

"You told me you loved me. You kissed me. You let me hold you in my arms" Viskar han fram och tittar tomt på mig. "You told me you loved me" Upprepar han igen och drar en hand genom sitt blöta hår.

"I was drunk" Ljuger jag och slår undan min blick.

"You are lying! Just that you can stand here and lie to my face is awful! Dammit Kylie! You and I, we are one!" Skriker han frustrerat och slår till med armarna så att vatten skvätter runt oss.

"You and I, our story is over. I do not lie. I can prove it, listen to my heart when you kiss me." mumlar jag. Det tar inte lång tid innan Lukes läppar är på mina. Jag får anstränga mig för att hålla min förälskade hjärtslag i schack. Men efter 4 år runt vampyrer har jag lärt mig.

"Your heart. It doesn't jump" Viskar han besviket och tittar stumt förbi mig.

"I love Louis"

Innan jag hinner reagera är Luke borta. Bara jag. Ensam återigen.

********

Förlåt för kort kapitel idag men betygen sätts på fredag och det händer så mycket i skolan just nu. Kommer ett mycket längre kapitel på söndag!


Dark beautyWhere stories live. Discover now