T H I R T Y T H R E E

458 27 5
                                    

"You litte piece of a shit" Sluddrar jag fram och sparkar till den lilla burken på det kala golvet. Den studsar till och stannar några meter bort. Jag lutar mig mot väggen och tar mig om mitt huvud som snurrar fruktansvärt. Påminn mig varför jag tillät mig själv dricka så mycket?

"Harry, where are you?" Mumlar jag för mig själv och fortsätter gå i korridoren inne i klubben. "If you are gonna sleep with someone atleast you can sleep with me" Gnäller jag. Harry dyker upp bredvid mig.

"Kylie you are fun when you are drunk" Skrattar Harry fram och hjälper mig stå rakt.

"I'm always fun" Säger jag och putar med underläppen. Han skrockar lågt.

"Wait here. I will go and grab some water for you" Mumlar Harry innan han lämnar mig igen.

Utan att riktigt veta vad jag gör glider jag ner på golvet och lutar bak huvudet mot väggen bakom mig. Baksmällan imorgon kommer nog inte vara så mysig.

Helt plötsligt är det som att allt väller över mig, alla problem, allt bra i mitt liv och allt det dåliga, allt. Det blir för mycket och jag kan inte hålla tårarna inne.

"I'm pathetic" Mumlar jag för mig själv och torkar bort tårarna på mina kinder.

LUKE

Jag går genom klubben men stannar tvärt när jag ser Kylie sitta lutad mot väggen längst ner i korridoren.

"Kylie what are you doing?" Frågar jag när jag börjar gå mot henne. Hon tittar upp på mig. Sminket är ut kletat i hennes ansikte och ångesten i hennes ögon är stor och plågsam.

"I'm pathetic" Snyftar hon fram och flyttar blicken tillbaka till hennes darrande händer.

"Kylie you are drunk. Let me help you"

"I'm a stupid girl" Mumlar hon tyst igen och slår till sig själv löst i huvudet.

"It's okay, just let me help you. A cup of hot chocolate and tv doesn't sound bad?" Säger jag och glider ner på knä bredvid henne. Hon ser så sårbar där hon sitter med fuktiga kinder och darriga händer. Såhär sårbar har jag aldrig sett henne.

Hon tittar upp på mig och biter sig löst i underläppen och nickar svagt.

"Okay come here" Jag hjälper henne upp från golvet och tillsammans går vi ut till bilen.

Hon glider trött ner i sätet och snyftar lågt för sig själv.

"There is a package of wet wipes right there" Säger jag och pekar mot handsfacket i bilen. Hon tar fram dom innan hon torkar bort tårarna på sina händer, kinder och sminket i sitt ansikte.

"How do you feel?" Frågar jag försiktigt och placerar min hand på hennes lår. Hon verkar en aning förvånad över min handling men lutar sig sen tillbaka i sätet.

"I'm starting to sober" mumlar hon när vi glider upp på uppfarten utanför huset.

Innan jag hinner reagera är hennes läppar på mig. Det är inte jag denna gång, det är Kylie som agerar. Men helt plötsligt, utan förvarning, drar hon ifrån. Hon hoppar bara ut ur bilen och lämnar mig. Men jag är snabbt efter.

"Kylie!" Ropar jag efter henne men hon stannar inte.

Jag springer ikapp henne och precis när hon är på väg in genom dörren stänger jag igen den så att hon inte kommer längre. Hon står så ett tag, med ryggen mot mig innan hon suckar och vänder sig om. Hon står så nära mig just nu att jag kan känna hennes kroppsvärme.

"Kylie nothing is wrong with this. We are supposed to be togheter, just admit it"

"No Luke, this is so wrong. I am in love with Louis, not you!"

Dark beautyWhere stories live. Discover now