Last chapter

379 23 0
                                    

Jag stirrar på den blinkande bordsklockan bredvid sängen. Det svider i mina ögon på grund av dom starka röda siffrorna.

11:59.

1 minut kvar tills jag lämnar allt detta bakom mig. Jag kommer lämna Louis. Eftersom jag lämnar Louis bakom mig kommer även allt det mörka och hatet försvinna ut ur mitt liv. Mörkret och hatet har sin länk till mig genom Louis. Men om 1 minut lämnar jag allt.

Ingen vet, bara jag.

12:00.

Jag vänder mig om i sängen och möts av Louis avslappnade, lugna ansikte. Hans läppar är lätt särade och ögonfransarna vilar lätt på huden under hans ögon.

"I love you Louis. But I need to do this" Viskar jag och drar med tummen längs med hans läppar innan jag lutar mig ner och kysser dom lätt.

Försiktigt flyttar jag undan täcket och reser mig upp ur sängen. Med små försiktiga steg går jag över till garderoben där min packade väska står.

Jag håller andan när jag går genom rummet. Rädd för att Louis ska vakna och inse vad jag håller på med. Han skulle aldrig lita på mig igen. Jag stänger dörren löst efter mig och gör över till Harrys rum rätt över korridoren. Han ligger på rygg i sängen och snarkar högt. Jag får ett svagt leende på mina läppar och en tår ramlar nerför min kind och hamnar på brevet. På framsidan står det med tydliga bokstäver Louis & Harry.

Jag sätter mig försiktigt ner på sängkanten och placerar brevet bredvid honom på sängen. Jag drar av mig armbandet som jag fick av honom och pussar det lätt innan jag försiktigt lägger det i hans stora hand.

"I will miss you. I will be back soon" Viskar jag.

Jag slänger en snabb blick på klockan som visar 12:05. Paniken sköljer över mig som en tsunami. 12:10 skulle Luke och Ashton lämna. Dom visste inte ännu att jag skulle med och dom kommer inte vänta. Med snabba steg och väskan hängandes över axeln skyndar jag mig ut.

Bilen backar sakta ut från uppfarten och snart är den ute på vägen. Redo att lämna detta hus, denna stad. Snabbt springer jag framför bilen och Luke stannar hastigt. Han tittar frågandes på mig när jag hoppar in på passagerar sidan. Jag kastar bak väskan i baksätet där Ashton sitter och spänner fast bilbätet, sen sitter jag där - väntar på att Luke ska köra iväg. Men han bara sitter där, sitter och stirrar på mig som att jag är dum medans min blick är fast på vägen framför oss. Flyktvägen bort från Peter.

"You are late according to your time schedule" Säger jag utan att titta på Luke.

"Kylie what are you doing?" Suckar han fram och höjer misstänkt samt på ögonbrynen.

Denna gång vänder jag mig om så att jag ser honom.

"You are going to runaway and I'll follow you" Säger jag. Luke får ett svagt leende på läpparna.

"We are runing away togheter" Mumlar Luke nöjt och bilen börjar rulla.

"We are running away at dark" Säger jag och lutar mig tillbaka i sätet.

När solen går upp om några timmar kommer jag, Ashton och Luke vara långt borta från New York. När solen går upp om några timmar kommer Harry och Louis läsa mitt brev som är fullt med torkade tårar. När solen går upp om några timmar kommer dom vara oroliga och leta efter mig, men jag kommer vara borta, och dom kommer inte kunna hitta mig. Jag flyr, flyr med Luke och Ashton.

•••••
Sista kapitlet! Nu är denna bok avklarad. Runaway at Dark är den tredje och sista boken i denna serie. Vem är det hon älskar? Louis eller Luke? Eller vem vet, ingen av dom utan en helt annan. Hmmm lägg till Runaway at Dark så kommer du snart få svaret.

Dark beautyWhere stories live. Discover now