T H I R T Y O N E

443 26 2
                                    

LUKE

Kylie och Louis har skrattat och älskat varandra i 6 månader. Så fort jag klev ur Kylies liv klev Louis in. Och jag vet att han älskar henne, redan efter första blicken han gav henne.

I 6 månader har jag lyckats rädda mig själv från att falla för Kylie. Men jag vet inte om jag klarar det så mycket längre. Att se henne framför mig varje dag, att se henne skratta och vara glad utan att jag är anledningen, jag vet inte om jag klarar det mer.

Men nu är Louis borta i Kalifornien tillsammans med Zayn och Ashton för att jobba. Kylie kommer vara utan honom. Vilket betyder att jag nu kan visa att jag har förändrats, att jag kommer göra allt för att hålla henne säker.

Jag ska inte ljuga för er och för mig själv. Jag har lekt med tanken att ta med mig Kylie och fly. Vi skulle fly från New York. Lämna denna problemstad bakom oss. Det skulle bara vara hon, jag och våran kärlek för varandra. Men samtidigt vet jag att hon är rädd för mig. Hon var den enda som älskade mig och jag bröt ner henne, bit för bit. Hon är rädd att jag ska göra det igen. Men ändå kan jag inte låta bli att leka med tanken att fly. Vi skulle resa genom världen. Stad till stad, land till land. Spanien, Tyskland, Kina. Vi skulle vara överallt.

Under dom här 6 månaderna utan Kylie har det bildats som ett mörker inom mig. Att se henne varje dag är det som plågar mig, att inse varje dag, varje gång jag ser henne, att hon brukade betyda världen för mig. Att vi brukade älska varandra... men titta på oss nu. Vi är främlingar för varandra. Det har sakta men säkert gjort mig galen. Jag är beredd att göra allt för att hon ska bli min igen. Jag tänker inte ge upp. Hon är min drog.

Jag suckar högt och reser mig trött ur sängen. Smidigt drar jag några händer genom håret innan jag går ner för trapporna. Det pratas ivrigt från köket när jag kommer in där. Utan att ge mig någon uppmärksamhet fortsätter dom sitt samtal. Jag slår mig ner bredvid Michael.

"Morning bud" Säger Michael och slår till mig i ryggen vilket får mjölken i min mun att spillas över bordet. Kylies skratt ekar högt i köket och jag kan inte låta bli att flina till. Jag tittar upp och möter Kylie skrattande ögon. Direkt tinar flinet bort och hon tittar skamset ner i bordet.

Enda sedan kyssen vi delade för en månad sen, när hon försökte få tillbaka mina känslor har hon hållit ett rejält avstånd från mig. Det är som att hon har dåligt samvete mot Louis.

Min blick fastnar på blåmärket på hennes axel som följs av några fler längs med hennes armar. Det bildas en rynka mellan mina ögon när jag inser vart dom kommer ifrån. Jag är inte längre den enda personen som har älskat med Kylie. Louis har nu också. Men det att hon går igenom smärta, bara för att ge honom lite njutning får mitt hjärta att värka. När hon märker att jag ser hennes blåa armar drar hon snabbt upp filten över hennes kropp.

Uppdrag vinna tillbaka Kylie börjar idag.

Dark beautyWhere stories live. Discover now