T E N || sydney

500 27 2
                                    

"Harry we have past ten hotels. Why don't we just sleep there" Gnäller jag och lutar pannan mot det kalla bilfönstret.

"Beacuse we are going to stay here" Harry stannar bilen framför ett väldigt stort hus. Det är vitt och väldigt fint.

Jag kliver ur bilen. Det enda ljuset ute kommer från gatlyktorna och det lyser varmt från fönstren på husen som står längs med gatan.

"But this is the street where Michael lives" Säger jag efter ett tag och pekar mot det välbekanta huset längre ner på gatan.

"Yes" Säger Harry kort. Fortfarande med ett stolt leende på läpparna.

"Then why do I see this house first now?" Frågar jag samtidigt som vi går upp mot dom stora portarna som leder in i huset.

"Beacuse this witch put a spell over the house. Only the one we want to see the house can see it"

"Who is we?" Frågar jag.

"Zayn, Louis, me, Niall and Liam. And now can you please stop asking so many question?" Skrattar Harry fram.

Han öppnar portarna och ett stort vackert, välstädat hus brer sig ut framför mina fötter.

"This house is just so cool" Säger jag när Harry tänder lamporna i taket.

Den stora taklampa i taket blinkar några gånger innan den lyser helt. Dom stora fönstren är noga utplacerade över väggarna. Genom ett av dom stora fönstren lyser fullmånen in. Det är öppen planlösning och jag inser att det här är huset jag alltid drömt om. Det är nästan ett slott.

"I know" Säger Harry och ställer ner väskorna på det väl polerade trägolvet. Det var en varm kväll i Sydney. Vi hade lämnat New York tidigt imorse.

Den vita cirkel trappan som är placerad mitt i rummet knakar till. Jag flyttar upp min blick mot början av trappan. Louis står där och tittar på mig med trötta ögon. Vi väckte han. Han har endast ett par basketshorts på sig och jag kan inte undgå att tycka han är riktigt snygg och saknaden efter hans kramar slår till mig.

"I didn't thought he would be here?" Viskar jag till Harry.

"I can hear you" Mumlar Louis. Nu är han nere på golvet.

"Harry I need to talk to you" Fortsätter han, fast med blicken på mig. Som för att läsa av mig. Jag tittar ner på mina fötter.

"I will let you two talk. I will go and found a room" Mumlar jag. Harry nickar kort och jag går smidigt förbi Louis. Han följer mig med blicken ända tills jag är högst uppe på trappan. Jag kan inte undgå att tycka hans blickar var aningen läskiga.

Jag hör Louis säga Zayns namn och namnet Peterus men sedan hör jag inget mer.
Jag hittar ett rum längst ner i korridoren. Alla rum är lika stora och lika fina. Jag sätter mig ner på den fluffiga sängen. Jag bara sitter där i tystnaden, tänker inte på något speciellt. Bara tystnad. I fortsatt tystnad byter jag om till en av Harrys stora tröjor. Jag är trött efter en lång resa och vill bara sova.

Tystnaden avbryts efter en liten stund av att det knackar på dörren. Louis tittar på mig med tårar i ögonen.

"Louis I just want to sleep" Mumlar jag och kryper ner under täcket.

Jag bryr mig inte om tårarna i hans ögon. Han sårade mig rejält. Även fast jag vet varför han gjorde som han gjorde. Han kunde ha berättat för mig.

"Please Kylie. Let me hold you" Säger han och jag hör hur han går längre in i rummet.

Efter en stunds tvekande flyttar jag till sidan i sängen och Louis tar snabbt upp den lediga platsen. Tårarna ligger som ett täcke över hans ögon. Vi tittar bara på varandra i mörkret. Utan att tänka på vad jag gör placerar jag min hand i hans nacke och pillar försiktigt med hans hår.

Utan att släppa min blick letar hans hand ner till min midja. Han greppar tag om tröjan och drar försiktigt upp den. När min midja blottas slutar han med den handlingen. Fortfarande har han blicken fast borrad i mig. Han lägger sin hand stadigt om min midja. Jag flämtar till. Jag och Louis har aldrig varit så här intima. Vi har legat på en varsin sida av sängen oftast. Men nu efter han avvisat mig då vill han vara nära mig. Han ger mig dubbla signaler. Dock gillar jag hans närhet och det här gör mig ingenting. Jag är däremot rädd att han kommer göra det han brukar göra mot andra tjejer, mot mig. Hans hand ligger stadigt i min svank.

"Your closeness make me calm" mumlar Louis.

Han drar mig närmare honom. Såhär nära har jag aldrig legat honom. Jag och Harry har gjort det, men det var annorlunda på något sätt. Det här var mer intimt, naket, känslomässigt. Man kunde nästan känna känslorna som svävade mellan Louis och mig.

Han har fortfarande bara basketshorts på sig. Hans hud är len och varm, vilket betyder att han måste ha druckit alkohol. Är han såhär för att han har druckit och inte vill vara här egentligen?

"You smell so good" Säger han och drar med handen längs med min nacke. Jag förstår att det är inte mig han pratar om, utan mitt blod.

"Eat me" säger jag självsäkert. Han lägger en tumme under min haka så jag är tvungen att se honom.

"You know I can't do that" säger han bestämt. Jag känner ingen alkohol lukt lämna hans mun och jag börjar tro att han är såhär varm ändå. Hans händer ritar olika mönster längs med min rygg men går sakta neråt. Innan han hinner komma ända ner vänder jag mig om så vi skedar istället. Louis skrockar lågt. Han drar mig ännu närmare honom innan han lägger sina armar om mig.

Mina tankar svävar iväg till Harry. Han vet helt säkert att Louis är här. Han har troligen hört vårat samtal, kanske han också kan lista ut hur nära vi ligger varandra. Jag borde inte känna dåligt samvete men det gör jag.

Både Louis och jag är tysta. Vi bara ligger där i tystnaden och mörkret, bara känner varandras närhet. Precis som jag vill ha det.

"What's wrong?" Frågar jag försiktigt efter en stunds tystnad. Jag syftar på tårarna i Louis ögon. Jag vet att Louis inte delar med sig om saker så gärna.

"Zayn" Börjar han. Jag nickar som att han ska fortsätta. "He is d-dead"

Dark beautyWhere stories live. Discover now