S I X || fall

604 23 1
                                    

Jag huttrar till när en kall vindputs drar sig över mina nakna armar och ben. Jag står utanför det stora huset som fortfarande sprängs av musik och väntar på min taxi. Louis hade vägrat skjutsat mig hit eller hem. Och jag hade vägrat stanna hemma så jag tog taxi.

"Here" Gabriel dyker upp bredvid mig och hänger hans jacka över mina axlar.

"Thanks" Säger jag och drar jackan tightare runt kroppen.

"I had really fun tonight. And as usual you look gorgeous" Gabriel ställer sig framför mig. Jag tittar ner i marken. Smickrad över hans kommentar.

Han lägger en tumme under min haka så jag möter hans blåa ögon.

"Can I take you for dinner someday?" Jag blir chockad över hans fråga. Jag förvånar mig själv genom att nicka.

"Sounds like a plan"

Nervöst flyttar han vikten från det ena benet till det andra, som att han väntar på något. Efter ett tag lutar han sig sakta ner och jag inser att snart kysser jag en människa. Jag har inte kysst en människa på minst 2 år. Hans varma läppar möter mina. Egentligen borde jag avbryta den. Jag har inga känslor för honom. Men något i mig får mig att dras med. Jag placerar mina händer runt hans nacke och hans händer hamnar i min midja. Hans läppar smakar svagt av körsbär.

"Dinner tomorrow?" Säger han med ett svagt leende när vi avslutat kyssen. Men innan jag hinner svara är Louis vid min sida.

"Louis what are you doing here?" Fräser jag. Typiskt honom att alltid komma och förstöra.

"I can smell Niall. He is here"

"Who the heck is Niall? Smell Niall, what the fuck are you talking about?" Frågar Gabriel oförstående.

"Nothing Gabriel. I will explain everything later" suckar jag fram. Irriterad på Louis.

Louis tar tag om min hand och börjar gå mot bilen. Jag vänder mig om mot Gabriel som oförstående följer oss med blicken.

"Dinner tomorrow!" Ropar jag till Gabriel.

Vi hoppar in i bilen och jag skruvar upp volymen på radion. Mest för att undvika en jobbig konversation. Men Louis skruvar ner. Jag skickar honom en arg blick men har bara skrattar till.

"I thought you weren't pick me up" Säger jag sammanbitet.

"I knew Niall would come here so I have been here all the time" Säger han som att det inte var någonting och rycker på axlarna.

"I know you are lying. Niall isn't here. You just wanted to fuck up my life a little" mumlar jag och tittar ut på vägen som snabbt åker förbi. Han svarar inte.

"So you saw my kiss?" Säger jag skamset. På något sett skäms jag över att Louis sett. Däremot vet jag inte varför.

************'

"I still don't like that you went to the party" Säger Louis och sätter sig ner på andra sidan av min säng.

"Whatever" Svarar jag utan att släppa boken med blicken. Fortfarande lite arg över att han förstörde min kväll. Jag hade i och för sig kunnat protestera och väntat på taxin men en stor del av mig blev glad när han dök upp.

"What are you reading?"

"Twilight" Säger jag kort.

"Twilight?" Louis skrattar högt och jag kan inte undvika det lilla leendet på mina läppar. Även fast jag är arg.

"You don't have to pretend to be angry anymore" Suckar Louis fram. Jag svarar inte.

"When reading, we don't fall in love with the characters appearance. We fall in love with their words, theirs thought, and their hearts. We fall in love with their souls" Säger jag. Jag vänder mig om så att jag ligger med ryggen mot honom.

"That's why I love reading" Mumlar Louis. Det blir tyst ett tag.

"I think I am falling for you," Mumlar jag med ryggen fortfarande mot honom.

Jag känner hur sängen lyfts upp när han snabbt reser sig upp. Jag kan gissa att han drar en hand genom sitt hår, som han alltid gör när han blir nervös.

"You can't fall for me Kylie. I'm dark. After all I have done. You just can't. I'm dangerous and bad for you," Hans röst låter som på gränsen till gråt och jag vågar inte vända mig om. Jag är rädd att se honom i det tillståndet som jag hatar att se honom i, svag. Men det är det jag gör mot honom. Jag gör honom svag.

"I just want you that's it. All your flaws, mistakes, smiles, giggles, jokes, sarcasm. Everything. I just want you,"

LOUIS

"No Kylie, just no. You can't. I kill people. Innocent people. I'm not good" Säger jag och vankar fram och tillbaka i rummet.

"I think I'll spend the night over Harrys" Mumlar hon och reser sig upp. Hon lämnar rummet.

Jag vill springa efter och säga allt. Alla känslor som bubblar inom mig vill jag släppa ut. Jag vill säga hur mycket hon betyder för mig. Jag vill säga att det är hon som gör att jag känner mig levande. Jag vill känna hennes läppar på mina. Jag vill kalla henne min. Men jag kan inte. Jag får inte.

Ytterdörren slår igen och jag är ensam. Ensam med mina plågandes tankar.

"I have fallen for you too Kathyline Mendes" Viskar jag.

Dark beautyWhere stories live. Discover now