17.Bölüm

167 14 11
                                    

Gecikme için üzgünüm uzun bir bölüm yazmaya çalıştım. Olaylar gelişiyor. Deniz'in bu dengesizlikleri Hande'yi ne kadar yorsa da ona alışmak zorunda. Ege ve Selin'in aşkı ise çok kosa bir zamanda alevlenecek. Vote ve yorumlarınızı bekliyorum. Sizi çok seviyorum.

YİĞİT EGE

Uzak duracaktım. Ne kadar yaklaşırsam daha da kırıyordum onu. Kırmak istemiyordum benim yüzümden acı çekmesini istemiyordumm Hem ne bana güvenilirdi ne de ne zaman ne yapacağım belliydi. Deniz meselesini halledene kadar düzen kuramazdım. Deniz bu aralar başlayacağımızı söylüyordu. Gözlerinde sadece intikam ve kin vardı ve bu beni korkutmuştu. Önce babasına silah sıkan adamdan başlayacakmış. Yani amcasının en iyi adamından.

Hande sürekli bizimle olduğunu söyleyip duruyordu, ama bu işin ciddiyetinin farkında değildi. Denizden numaramı almıştı. mesajlaşmıştık eğer zorlanırsa tehtit ettiğimi söyleyecekti. Sevmiştim Hande'yi kafa dengiydi iyi de anlaşmıştık mesajlarda.Aslında hoş bir kızdı fazla gıcıktı ama gıcıklığı onun farklılığıydı.

Sınıfa girip dersin başlamasını bekledim. Biraz zaman sonra Selin gelmişti, biraz sinirliydi. Ona baktım kızgın olmasını istemiyordum ona bakmamak için bakışlarımı telefonuma çevirdim. Hande'nin sabah saat 06:30 da attığı mesajı görünce sırıttım

Hande: Günaydın Bay Kıskanç

Bana böyle sesleniyordu güya Deniz'i kıskanıyormuşum. Aslında biraz kıskanıyorum yani o benim kardeşim tabiki kıskanacağım. Mesajına karşılık gülerek ben de ona taktığım lakap ile karşılık verdim

"Sana da şımarık gıcık" yazıp yolladım kafamı kaldırınca o beni bitiren çok farklı yeşil gözlerle karşılaştım. Tekrar kafamı indirdim.Hadi ama bu kadar isteyemem bir kızı bu bir heves biliyordum ona zarar verememeliydim.

Selin: Ege

Tereddütle baktım tekrar

Selin: Neyle tehdit ettin onu?

Yüzümde bir tebessüm olmuştu demekki düşünmüş ki soruyordu bu soruyu.

Ben: Bu soruyu sorduğuna göre Hande'den alamamışsın cevabını

Selin: Evet senden duymak istedim.

Zeki kız ağzımdan laf almaya çalışıyordu işte.

Ben: Ne konuştuğumuzu bilmeden tehtit ettiğim şeyi mi merak ettin?

Selin: Evet. Çünkü Hande bizden bir şey saklamaz. Saklamışsa da çok önemli bir şey içindir. Ve ben güveniyorum ona

Ben: Hadi ya bence hiç öyle durmuyorsun. Onunla tartıştığın belli ama bir şey söyleyeceğim bir gün gerçeği öğreneceksin ve ve çok utanacaksın yaptıklarından.

Sakinleşmişti hatta sanki pişman olmuştu. Bir şey demeden önüne döndü. Beni güldürmüştü bu hareketi bu kız değerliydi benim için belki biraz güvenseydim kendime ona aşık bile olabilirdim ama alacaktım onu er ya da geç. Benim olmalıydı yalnızca benim.

Gün böyle sakin geçmişti. Hande mesajıma cevap vermemişti.Bugün okulda da yoktu. Deniz de aramadı. Beraber ne yapıyor olabilirlerdiki? Çıkış zili çalınca toplandım, çıkacakken

Selin: Sağ ol.

Neyi düşünerek bunu söylemişti bilmiyorum ama çok içten söylediği belliydi

Ben: Niye?

Selin: Öylesine yani düşünmemi sağladın. Hiç işe yaramadığını düşünüyordum.

UMUDUN ADIYDIK BİZWhere stories live. Discover now