19.Bölüm

160 16 11
                                    

Multimedyadaki özel uçak yolculuktaki uçaktır. Vote ve yorumlar gerçekten çok az yine de okuyanlara teşşekkür ediyorum. İyi okumalar.

HANDE

Demin kendime olan aşırı güvenim ile girmiştim bu arabaya ama çık derse ne yapacağımı bilmezdim herhalde. Ne tepki vereceğini merak ederken bağırışı ile yerimden zıpladım

Deniz:katil olduğumu görünce mi rahatlayacak?

Öyle bir haykırmıştı ki. Duyduklarım beni şok etmişti. O katil miydi?

Kapı sert bir şekilde açıldı Deniz bana doğru eğilip

Deniz: Sen karar vermişsin madem geri dönene kadar tek bir itirazını duymayacağım. Eğer sözümden çıkarsan pişman olursun. Söylenip dırdır etmek hiç yok. Anlaşıldı mı?

Ona baktım. Bu kadar sinirlendirmiş miydim gelerek? Ağzımdan dökülen kelimelere mani olamadım

Ben: sen kötü değilsin.

Sırıttı birden. Biraz daha yaklaşmasını beklemiyordum.

Deniz: Sonra karar verirsin. Şimdi demin sorduğum sorunun cevabını alayım.

Ben: Tamam.

Dedim. Daha fazla yaklaşmasına izin veremezdim, dayanamaya bilirdim yoksa.

Arka kapıyı kapatıp Arabanın etrafından dönüp sürücü koltuğuna geçti. Böyle iğrenç bir kız olarak görünmeseydi belki çok daha fazla etkilenebilirdim.

Ege'de yan tarafına oturmuştu Deniz'in bavullarımı biz konuşurken yerleştirmişti. Tam gel yanıma diyecekken Deniz arkasını dönmeden yalnızca bana seslenerek

Deniz: Hande konuşmadan önce iki kez değil üç kez falan düşün. Ne yapacağım belli olmaz.

Ben o görmese de kafamı kabul ettiğimi belli edecek şekilde salladım. Arabayı çalıştırmıştı. Yavaşça ilerliyorduk.

Ege: Kızlara ne söyleyeceksin?

Dedi uzun sessizliği bozarak

Ben : Not bıraktım. Denizin babasının rahatsızlandığını falan yazdım destek olmak için gittiğimi.

Ege: niye geldin?

İşte sormalarından çekindiğim tek soru. Ne diyecektim ki. Aslında ben Deniz'den hoşlanıyorum falan mı?

Ben: Öylesine

Ege: öylesine olmaz Hande.

Dedi kelimeleri bastırarak. Ona Deniz'e aşık olduğumu söylemiştim. Utanmıştım biraz bu yüzden susma gereği duydum ve dışarıyı izlemeye başladım. Uzun bir yolculuk olacaktı ama birden araba durdu.

Deniz: Uçakla gideceğiz.

Açıklama yapması bile beni sevindirmişti. Arabadan yavaşça indim burası hava alanı değildi boş bir arsaydı. Ege bu sırada bavullarımı çıkarmakla uğraşıyordu.

Deniz: Özel uçakla gideceğiz.

Dedi. Anlamadığımı anladığı için bu açıklamayı yapmıştı. Kafamı tamam anlamında salladım. O kadar ciddi duruyordu ki konuşmaya bile cesaretim yoktu. Bir şey demeden ilerlemeye başladım. Uçak çok büyüktü. Ne yapacağımı bilmeden uçağın yanında bekledim. Uçaktan bir adam ve bir kız indi aşağıya adam orta yaşlı gayet pilota benziyordu ama kız resmen ... küfür etmeyecektim. Ama o da bir karış etek giymiş. Sen hostessin eğilip kalkman lazım eğildiğin an zaten her şey biter. "Hoşgeldiniz Ege Bey " dedi adam onlara yaklaşan Ege'ye "Hoşgeldiniz" kız öyle bir söylemişti ki resmen beni hallet diyiyordu. Ege bu kaçırır mı adama o kadar otoriterce selam vermişti ki. Ama kızla konuşması çok değişikti. Selin'i düşündüğüm için kıza odaklanmış olan Ege'yi kendine getirmek için

UMUDUN ADIYDIK BİZWhere stories live. Discover now