hoofdstuk 1

14.1K 351 100
                                    

biep... biep... biep...

Arghh.. Ik sla de wekker van mijn nachtkastje. Shit.. Ik stap uit bed en pak snel mijn zwarte wekker van de grond, er zit een klein barstje in. Nou ja ik vraag wel of mijn ouders een nieuwe willen halen.

Ik loop naar de badkamer. De witte grote tegels voelen koud aan onder mijn voeten. Ik loop naar de spiegel en bekijk mezelf is goed. Ik zie een meisje met lang bruin haar waar al van nature slag in zit en blauw groenige ogen, zacht-roze lippen en mooie lange wimpers. Ik doe mijn pyjama uit en stap onder de douche. Het koude water wat langzamerhand warmer wordt stroomt over mijn huid. Ik pak de shampoo en was mijn haren. Dan zet ik de douche uit en droog me af met de zachte handdoek die ik had klaargelegd. Dan wikkel ik een handdoek om mijn haren en nog een om mijn lichaam.

Ik loop zo snel mogelijk naar mijn kamer, waarom ik zo snel loop ik heb echt geen idee, want er is zoals gewoonlijk toch niemand thuis. Ik loop naar mijn inloopkast, het is niet een hele grote maar dat maakt me niet uit. Dan pak ik een skinny jeans, een zwart hempje en een leren jackje. En ik pak ook nog mijn zacht-roze bh met bijpassende onderbroek.

Ik doe alles aan en loop naar mijn spiegel. Ik pak de fhönne en maak mijn haren droog. Dan pak ik mijn kam en kam alle klitten uit mijn haar. Dan pak ik mijn concealer en doe alle vlekjes wegwerken, ook doe ik wat mascara en ik zet een streepje met eyeliner boven mijn ooglid. Als ik eindelijk klaar ben pak ik mijn rugzak. Ik doe mijn boeken erin en loop dan snel naar beneden.

Ik loop via de woonkamer naar de keuken, en kijk op de koelkast naar het klokje. Shitt... Het is al kwart voor acht, ik moet om acht uur op school zijn. Ik pak snel een paar boterhammen en duw ze een voor een in mijn mond, dan pak ik snel een glaasje water en drink hem op. Ik loop snel naar de hal en trek mijn zwarte laarsjes aan met zwarte veters erin en strik ze half. Ik pak mijn tas en pak nog snel een flesje water, een appel en een broodje voor op school.

Dan ren ik naar de garage en doe de garagedeur open. Ik pak mijn mat zwarte helm en ga op mijn zwarte motor zitten. Dan rijd ik snel naar school. Ik zie onderweg twee jongens roken en ze fluiten me na, ik rijd snel verder.

Eindelijk kom ik aan op school en het is inmiddels acht uur. Ik zet mijn motor weg en loop snel naar binnen. De grote hal van onze school is leeg, ik ren snel naar de kluisje. Alle kluisjes zijn grijs, ik vind dat mega saai. Ik stop snel een paar boeken in mijn kluisje en mijn mat-zwarte helm. Dan loop ik snel naar lokaal C201. Ik doe de deur open en ja hoor, zoals gewoonlijk kijkt dan heel de klas naar je. "Mevrouw Verschuren hoe komt het dit keer dat je zo laat bent" Zegt meneer van der Bosch. "Ik heb echt geen idee meneer, zou u het misschien kunnen uitleggen" Zeg ik terug en ik krijg een geïrriteerde blik van de leraar terug. Ik glimlach en loop naar een lege plek, gelukkig naast mijn beste vriendin Sanne. "Hee alweer traag vanochtend" Vraagt ze lachend. Ik geef haar een klein glimlachje terug en richt mijn aandacht dan weer op de leraar. Het gaat over machten ofzoiets. Ik let er niet echt op want ik blijf maar denken aan wat mijn vader gister heeft gezegd.

*Flashback*

"Kiki kom is" roept mijn vader. Dit heeft niet veel goeds te betekenen denk ik bij mezelf. "Gaat het over school?" Ik loop naar de woonkamer en zie daar mijn vader op de witte bank zitten. "Nee, nou ja een beetje" Zegt mijn vader terug. Ik ga naast hem zitten. " Wat is er dan?" Ik zie dat hij iets wil vertellen wat ik niet zo leuk vind. "Nou ik ga een nieuw bedrijf starten in Miami, zoals je weet. En dus we gaan verhuizen naar Miami, overmorgen vertrekken we." Boem... Het komt aan als een klap in mijn gezicht.

*Einde flashback*

"Wat is er?" Vraagt Sanne ineens waardoor ik opschrik uit mijn gedachten. "O ik moet straks even met je praten." Zeg ik een beetje nerveus, maar gelukkig merkt Sanne het niet. "Oke" zegt ze.

De tijd vliegt voorbij en dan is het pauze. Sanne komt naar mijn kluisje en kijkt me afwachtend aan. "Wat moest je vertellen" Vraagt ze snel. "Nou ik uhmm... Ik ga verhuizen" Ik kijk naar de grond om Sanne's gezicht niet te hoeven zien.

"Hoezo?" "Nou mijn vader heeft een nieuw bedrijf in Miami en daar gaan we dus heen" Ik kijk haar aan, maar ik kan niet echt goed zien wat ze denkt. "Wanneer ga je?" Mompelt ze zacht. "Morgenochtend" "Ow, wat ga ik je dan erg missen, dan kunnen we vandaag vast nog iets leuks doen" Zegt ze blij, en ze geeft me een knuffel.

Na het drama met Sanne is de school uit. Ik wil naar mijn kluisje lopen, maar dan zie ik monique staan. Ik vind haar zeg maar de slet van de school, een soort vijand. Ik loop naar mijn kluisje waar zij dus staat. "Waarom sta je hier?" Vraag ik geïrriteerd. "Gewoon" Antwoord ze en haalt haar schouders op. Ze heeft lang blond krullend haar en een te kort rokje en een shirt waar je haar cup J maat borsten ziet. Natuurlijk draagt ze ook nog een overdosis make-up. "Mis je me nu al ofzo?" Vraag ik met een klein glimlachje."Nee hoezo?" Vraagt ze me niet bergrijpend. "Ow aangezien dat ik ga verhuizen. Maar gelukkig hoef ik zo'n slet als jij niet meer te zien. Nou, nog een prettige dag verder." Ik pak snel alles uit mijn kluisje en loop dan weg. Ik stap op mijn motor en rijdt naar starbucks, want daar had ik met Sanne afgesproken. "Haloa" Zegt Sanne. "Hi" Zeg ik terug met een glimlach.

Na een tijdje gepraat te hebben moeten we naar huis. "Ik ga je echt mega mega veel missen Kiki, we houden toch nog wel contact hè." Zegt ze met een pruillip. "Natuurlijk." Zeg ik lachend terug. "Ik ga je ook verschrikkelijk erg missen. We gaven elkaar een knuffel en toen liep ik naar mijn motor. Ik stapte op en deed mijn helm op ik zwaaide naar Sanne en reed weg.

Na een motorrit kwam ik thuis. Ik zag de auto van mijn moeder al staan. Ik deed de garage open en reed de motor naar binnen. Ik zette hem weg en liep door de deur de keuken binnen. "Hee" Zei ik tegen mijn moeder die iets stond te doen in de keuken, geen idee wat. "Hallo schat" Antwoordde ze terug zonder op te kijken van wat ze ook aan het doen was. Ik liep naar boven gooide mijn tas neer en schopte mijn schoenen uit. Ik plofte op bed neer en was weer verzonken in gedachten

Hoe zou het daar zijn? Hoe ziet ons huis er uit? Is het een leuke buurt? Krijg ik een leuke school? Zijn er leuke mensen? Zal ik veel vrienden maken? Terwijl ik antwoorden op die vragen probeerde te geven ging ik op facebook.

Kiki: morgen-ochtend weg uit Nederland. ik ga verhuizen naar Miami.

Al snel krijg ik reacties terug van we gaan je missen en we blijven contact houden. Ik doe snel even een jogging broek aan en een zwart shirtje. Ik besluit om mijn spullen maar in te pakken. Ik doe al mijn kleren in de dozen als ik alles heb ingepakt ga ik op bed liggen tot mijn moeder roept dat we aan eten. Ik loop naar de hal, de trap af en ga aan tafel zitten. We praten niet echt met elkaar en als het eten op is besluit ik om naar boven te gaan. Ik ga nog wat televisie kijken en ga dan slapen ook al is het vakantie, ik moet morgen vroeg op.

The BadgirlWhere stories live. Discover now