hoofdstuk 11

7.7K 241 27
                                    

(Vrijdag)

Na het boksen besluit ik om maar eens een douche te nemen, ik zweet me namelijk kapot. Ik trek mijn bokshandschoenen uit en leg ze weer terug in de rode locker. Dan loop mijn 'inloopkast' uit en loop regelrecht naar de badkamer. Daar laat ik mijn broekje van mijn heupen afgeleiden en doe mijn shirtje uit. Mijn lingerie setje gooi ik ook nog in de wasmand. Als ik uiteindelijk alles uit heb stap ik onder de koude douche. Ik krijg kippenvel van het koude water maar het begint langzamerhand al warmer te worden. Ik was mijn haren langzaam en als ik klaar ben zet ik de douche uit.

Ik loop de badkamer uit met een handboek en natte haren. Ik loop naar mijn inloopkast en doe de deur open. Ik kijk wat in het rond en besluit om en kort broekje en een licht roze crop top aan te doen. Als eerst trek ik mijn lichtroze bikini aan, en daarna mijn licht blauwe shortje en dan natuurlijk mijn crop top. Dan loop ik weer naar de badkamer en droog mijn haren en stijl het daarna. Als laatste doe ik nog mijn Make-up op en dan ben ik klaar. Ik pak mijn mobiel van bed en pak een paar lage sneakers en loop dan naar beneden.

Daar ga ik op de bank zitten en kijk hoe laat het is. Het is half acht dus hij zou over en halfuurtje komen.

De bel gaat en ik schrik, ik was weer eens te bezig met mijn iPhone. Ik sta op en loop naar de deur. Jason staat voor de deur en ik laat hem binnen. "Hey" zegt hij tegen mij met een lieve stem. "Hallo" zeg ik terug. "Nou wat gaan we doen?" vraag ik enthousiast waarop hij begint te lachen. "Kom mee, het is een verassing." hij krijgt een grote grijns op zijn gezicht. "Oké, maar voor de volgende keer, ik hou niet van verassingen." zeg ik en hij begint weer te lachen. "Kom" zegt hij.

We lopen samen naar buiten, op weg naar zijn auto. We stappen in een oude donker groene cabrio en rijden langzaam weg.

We zitten nog in de auto en ik zie het strand waar we naar toe rijden. Dan stopt hij op de parkeerplaats. "Kom we zijn er." zegt hij met en grijns, ik snap niet vanwaar die grijns maar het staat hem wel leuk.

Als ik uit zijn auto stap zie ik het strand. Ik denk aan het strand van thuis, in Nederland zou het nu aan het schemeren zijn.

"Wat gaan we nou doen?" vraag ik met en zeurende stem. "Dat wel je wel weten hè." zegt hij met een nog grotere grijns. "Ik zou die grijns van je gezicht af willen slaan." zeg ik chagrijnig tegen hem. Hij begint te lachen. "Kom mee chagrijntje."

We lopen samen op het strand naar een of ander winkeltje. Als we voor dat winkeltje staan zie ik allemaal surfboarden. Ja wat ik jullie dus nog niet heb verteld is dat ik een tijd in Zeeland heb gewoond, dus genoeg plek om te surfen. Je denkt nu vast zo van, wtf zij heeft veel hobby's, en ja dat klopt.

In de tussentijd dat ik weer stond te dagdromen tikt Jason op mijn schouder. Ik kijk snel om. "Kom je nog." zegt Jason met twee surfplanken in zijn hand. Ik knik en loop achter hem aan. "Heb je je bikini aan?" vraagt hij. "Ja jij?" vraag ik. Ik denk dat ik dit en beetje ongemakkelijk vond, dat ik het daarom vroeg ofzo. Ik zie dat hij zijn kleren uitdoet dus door ik dat ook maar.
Als weer in onze zwemkleding staan wijst hij naar het roze surfboard. "Die is voor jou." zegt hij. Hij pakt zijn blauwe surfboard op en loopt naar de zee toe. Ik zie dat er hoge golven zijn dus pak ik ook snel mijn surfboard en loop hem achterna.

Als weer aan de rand van de zee staan zie ik hem naar mee kijken. "Wat?" zeg ik zonder mee om te kijken. "Oh, niks" zegt hij gauw terug. "Eerst even een lesje voor het surfen." zegt hij met en grijns. "Nee joh, dat kost alleen maar tijd en moeite laten we er gewoon meteen in gaan." zeg ik terug. "Maar anders val je er straks de hele tijd van af." zegt hij met en grijns. Ik sla twee keer zachtjes op zijn wang als en soort klopje, en zeg met een grijns. "Dat komt denk ik wel goed." Ik pak het surfboard en leg hem in het water, dan ga ik erop zitten en zorg dat ik wat verder de zee in kom. Dan zie ik en hele grote golf aankomen, ik kijk nog om naar Jason die heel hard met zijn hoofd aan het schudden is, en roept "niet doen, die is te hoog." Ik luistert niet naar hem en ik blijf door peddelen. Ik ga door totdat ik de golf onder me voel. Ik ga stel staan en pak zo snel mogelijk mijn evenwicht. Wat heb ik dit gevoel gemist zeg. Als ik goed erop sta zak ik lichtjes door mijn knieën. Ik surf nog tot de golf te klein is en ga dan terug op mijn board zitten en zweem ik terug naar het strand. Als ik mijn surfplank uit het water haal kijk ik naar Jason. Hij staat met open mond te kijken. Ik loop naar hem toe en zeg. "Nog nooit een meisje zien surfen ofzo." Zeg ik terwijl ik zijn mond dicht doe. "Uhmm, jawel, jij bent alleen te goed." Zegt hij al met een iets minder verbaasd gezicht. " Nou dankje." Zeg ik opgewekt.

~~~~~~~
Na nog wat te hebben gesurfd, heeft Jason me naar huis gebracht. En ben meteen gaan slapen.

××××××××××××××××××××××××××××××××
Sorry dat ik al zo lang niet meer heb geüpdate, maar ik had een toets week. Maar nu is het eindelijk vakantie dus kan ik weer wat meer gaan schrijven.

PS. Sorry voor de vele typefouten maar ik ga die nog en keer verbeteren.

The BadgirlOnde histórias criam vida. Descubra agora