hoofdstuk 3

9.8K 296 44
                                    

Na een paar uur lang muziek te hebben geluisterd en half slapen, zijn we er eindelijk. Ik zie vanuit het raam een hele grote stad met een heel mooi strand en mooie palmbomen.

Het vleigtuig is bezig met landen. Als ze eindelijk geland zijn, stappen we uit. Na een heel gedoe staan we dan toch bij een taxi. We stappen in en de taxi rijdt ons naar het nieuwe huis. Na een paar uur strand en palbomen te hebben gezien komen we aan bij een mega groot wit huis.

Het huis is heel groot en wit met een mega grote oprijlaan, en palbomen. Het huis bevat ook veel glas, en zo te zien ook een zwembad. Het is echt een droomhuis. De taxi rijdt door de poorten die automatisch opengaan. hij rijd het pad op en zet ons af bij de voordeur.

Bij de voordeur staat een man. Hij opend onze portieren en we stappen uit. "Hallo ik ben Oliver." Zegt de man tegen mij. "Ik ben jullie buurman." Ik stel mezelf netjes voor aan hem. Het is een grote man en beginnend grijs haar, ik denk dat hij ongeveer rond de 45 is ofzo. Ik knik en loop door de grote voordeur naar binnen.

Ik kom uit in een hele grote hal en zie drie kamers waar ik in kan. Ik kan door een hele grote poort, en twee kleine. Ik loop door de middelste, dat is de grootste. Ik kom aan in een hele grote woonkamer. Ik zie vanaf hier het zwembad buiten, want er is een hele grote glazen schuifpui. Ik loop naar het schuifpui en kijk omhoog. het is een super hoog dak. Ik zie zeg maar een balkon in het huis en ook een grote bank, en een plasma tv.

Ik loop terug het halletje in en ga het rechtse gangetje door. daar is een heel groot kantoor.

ik loop weer terug het halletje in en loop dan door het linkse gangetje door en zie een hele grote trap. ik loop naar boven. ik zie dan een kamer met Kiki erop.

ik loop naar binnen en zie een hele grote kamer. ik loop de kamer binnen, en in het midden van mijn kamer staat een heel groot tweepersoons bed. ik kijk naar links en daar zit een deur, en rechts zit een deur. dan zie ik tegen de muur aan de kant waar de kamerdeur zich bevind een groot bureau met een Imac erop.

ik loop de linkse deur door en zie een badkamer. mijn eigen badkamer!!??? ik zie een bubbelbad en een douche en natuurlijk een wasbak met een wc.

dan loop ik terug en ga de rechtse deur in. ik kom uit in een supergrote inloopkast. ik zie naast me allemaal hangers met mijn kleding en ook andere kleding, ook mijn smaak. daaronder zijn laatjes, voor waarschijnlijk mijn ondergoed. dan loop ik door en zie naast me schoenenrekken, met veel schoenen.

dan loop ik weer door en kom uit bij een klein kamertje. daar staat een hele grote spiegel met bureautje. overal staan paspoppen met mijn sieraden.

dan valt me op dat ik nog een klein deurtje zie. ik loop erdoor heen en kom uit bij een ring, je weet wel waar je in bokst. in de ring hangt een boksbal en tegen de muur staat een kluisje. ik loop ernaartoe en zie allemaal bokspullen liggen.

wauw. ja je zou denken hè, dit is onwerkelijk en heel erg verzonnen maar toch is het zo. ja mijn vader heeft een een eigen bedrijf, en over het hele land zitten die filialen. en mijn moeder is een heel erg bekende mode ontwerpster.

ik loop terug naar de kamer waar het bed staat, en laat me er op vallen.

zou ik hier weer zo populairworden? ik vond het altijd wel leuk, ze waren best bang voor me. iedereen dacht namelijk dat ik het o zo stoere meisje was, niet dat ik dat niet ben maar ik kan ook gewoon een aardig, lief meisje zijn.
dus ik denk dat ik me zo ga voordoen op school.

The BadgirlWhere stories live. Discover now