hoofdstuk 7

8.4K 288 27
                                    


(Kiki's POV)
na een lange wandeling kom ik thuis en gooi mijn telefoon op de bank. ik loop naar de keuken en schenk een glas water in. ik loop weer terug naar de bank en zet de tv aan. niet dat er echt iets leuks op is ofzo. ik check nog even insta en snap en richt mijn aandacht dan weer op de tv.

als ik mijn glas water op heb besluit ik om maar even in de douche te gaan. ik de trap op naar boven. ik loop regelrecht mijn badkamer in. daar zet ik zoals gewoonlijk weer de douche van te voren aan. ik doe mijn bezwete kleren uit en gooi ze in de wasmand. dan stap ik in de douche en de warme stralen lopen over mijn lichaam. ik zing zachtjes 'all of me' van John Legend mee.

als ik klaar ben met douchen, stap ik de douche uit. ik doe mijn badjas aan en een handdoek om mijn haar. dan loop ik naar mijn inloopkast. ik pak een zwarte skinny jeans met scheuren erin. en een rode kroptop. dan loop ik weer naar mijn 'kamer'. ik doe alles aan en fhônne mijn haren en daarna stijl ik het nog een keer. dan doe ik mijn make-up op. als ik met alles klaar ben pak ik mijn telefoon en loop naar beneden. als ik net de trap afga gaat de deurbel. zoals ik al had verwacht is er niemand thuis dus moet ik de deur open doen.

ik doe de deur open en zie daar een jongen staan met bruind haar. "hoi" zeg ik tegen hem. "hallo, ik ben Jason. ik ben je buurjongen." zegt hij met een glimlach. "oh, leuk ik ben Kiki." zeg ik glimlachend terug. "wil je anders even binnen komen?" vraag ik aan hem. "uhmm is goed." zegt hij terwijl ik de deur voor hem open houd. we lopen naar de woonkamer en hij gaat op de bank zitten. "wil je wat drinken?" vraag ik aan hem. "ja is goed, een colaatje graag." zegt hij. ik loop naar de keuken en schenk twee glazen cola in. ik loop weer terug en zet het glas voor hem op het glazen bijzettafeltje neer en die van mij er naast.

na urenlang te hebben gepraat is hij weer gegaan. nu zit ik hier weer alleen op de bank. ik besluit om wat te gaan eten en bestel een pizza.

tringg....

waarschijnlijk is dat de pizza bezorger. en natuurlijk heb ik gelijk. ik betaal hem en ga dan weer op de bank zitten. ik haal een glas water en ga dan mijn pizza opeten. ja ik weet het ik eet al 2 dagen achter elkaar pizza, maar ja het is gewoon lekker. niet dat ik dat elke dag blijf doen ofzo.

als ik alles op heb loop ik naar mijn kamer. als ik in mijn kamer sta doe ik de deur naar het balkon open. meteen komt er een warme windvlaag me tegemoet. ik loop door de deur naar buiten. mijn balkon hangt aan de straatkant. niet dat je daar echt ongeveer bent maar als je door de poorten loopt dan is het aan de straatkant. het balkon heeft een mooi uitzicht, vanaf hier kan je het park zien.

dan loop ik weer naar binnen. ik doe mijn jogginsbroek aan en een hempje. ik ga in bed liggen en pak mijn mobiel. ik zie dat ik 112 berichtjes heb gehad. ik heb er een van mijn moeder en ik bekijk hem:

mama: schat we zijn vanavond niet thuis, bestel maar wat eten. xxx mama

ja goh, jullie zijn nooit thuis.

dan zie ik dat ik een appje heb van Jason. ja we hebben onze nummers uitgewisseld. (vriendschappelijk hoor)

Jason: zin om vrijdag wat te doen? -x Jason

Kiki: oh, klinkt leuk. zoals wat?

Jason: Is een verrassing?

Kiki: Oké. hoelaat haal je me op?

Jason: ik haal je op om 8 uur.

Kiki: oke is goed.

Jason: tot morgen.

Kiki: tot morgen.

nadat ik klaar ben met hem appen zie ik dat de andere appjes uit een groepsapp komen. ik leg mijn telefoon weg en besluit maar eens te gaan slapen. met mijn gedachten even ergens anders.

The BadgirlWhere stories live. Discover now