hoofdstuk 4

9K 288 51
                                    

Na even te hebben gelegen op bed loop naar ik beneden, en ruik pizza. Ik kijk naar mijn vader die met een paar borden uit de keuken komt lopen. Ik zie 3 dozen pizza op de tafel staan. "Hoi" Zeg ik tegen mijn vader. "Hallo schat, we gaan eten kom je aan tafel zitten?" Vraagt mijn vader glimlachend aan mij. Ik knik en ga aan tafel zitten. Mijn moeder komt ook aan lopen, en gaat ook aan tafel zitten. "Zo schat, en hoe vindt je je kamer?" Zegt ze, en eet daarna een stuk pizza in haar mond stopt. "Echt super." Zeg ik met een volle mond.

Na het eten loop ik naar mijn kamer. Ik ga op mijn bed zitten. Morgen is school, pff... ik heb er nu al geen zin in.

Ik pak mijn laptop en ga op Facebook en check daarna ik nog even snapchat. Ik maak nog snel een foto van mij en mijn kamer en zet hem op 'mijn verhaal', ik zet dezelfde foto ook nog op instagram. dan ga ik naar Netflix en ga 'Arrow' kijken.

Na twee series besluit ik Sanne te gaan bellen. Ik pak mijn zwarte iPhone. Ja ik snap dus echt niet waarom iedereen een witte iPhone wil, daar zie je toch sneller op dat die vies is. en zwart is veel mooier. Ik zet mijn mobiel aan en zie dan een foto van mij en Sanne op de achtergrond staan. Ik unlock mijn mobiel en klik op het groene icoontje met het telefoontje erop en kies Sannes nummer en bel haar.

Mijn telefoon gaat 3 keer over voordat Sanne opneemt. "Heey" Hoor ik sanne luidruchtig zeggen.

Haloa dikbil. Zeg ik grinnikend terug.

"Hoe is het met je, en heb je een mooi huis, en heb je al nieuwe vrienden gemaakt, en hoe is je buurt da.."

"Ho stop dat worden te veel vragen." Zeg ik lachend terug.

"Maar ja, ik heb echt een super mooie kamer enzo.., en het gaat goed met me, en ik heb nog geen vrienden en weet ook nog niet of mijn buurt leuk is. Zeg ik nog steeds lachend.

"Ik snap het, je bent pas net aangekomen enzo..

"jepp, inderdaad."

"Maar hoe is het met jou?"

"Ook gewoon goed, alleen ik mis je heel erg."

"Ja ik jou ook." Zeg ik nep huilend. en Sanne barst in lachen uit.

"Zullen we anders even face-timen?" vraagt Sanne ineens.

"Is goed."

Ik schuif het balkje naar rechts waardoor ik Sanne's gezicht krijg te zien.

Na een paar uur denk ik te hebben geface-timet, en ondertussen elke hoek van mijn kamer heb laten zien besluit ik maar naar bed te gaan. Morgen is tenslotte mijn eerste schooldag op mijn nieuwe school en ik moet natuurlijk wel een goede indruk krijgen.

Ik loop naar mijn badkamer en poets mijn tanden. Daarna kruip ik onder de dekens. Ik laat mijn hoofd zakken op het, oh zo zachte kussen en doe mijn nachtlampje uit. Daarna val ik in een hele diepe slaap met mijn gedachtes over morgen op school en over of ik vriendinnen maak.

The BadgirlWo Geschichten leben. Entdecke jetzt