hoofdstuk 21

6.6K 170 26
                                    

Ik lig lekker in mijn bed tot ik opeens een harde knal hoor. Blijkbaar ben ik dat want ik lig hier op de grond en nee, ik was niet van mijn bed afgedonderd maar er af gegooit. Je mag twee keer raden hoe het komt.

Tess zit grijnzend op het bed naar mij te kijken. Ik steek mijn middelvinger op en ze begint te lachen. "Kom op slaapkop we mogen vandaag zelf weten wat we gaan doen." Zegt ze vrolijk. Ik kreun en sta op. Ik loop naar de douche en zet die alvast aan. Ik pak een mintgroene croptop en een zwart spijker shortje en leg ze alvast klaar voor als ik klaar ben met douchen. Ik ga in de douche staan en begin liedjes die in me opkwamen te neuriën.
Na de heerlijke douche kam ik mijn haren en stijl het nog voordat ik het in een hoge staart doe. Ook doe ik mijn make-up op en poets mijn tanden. Ik doe nog een paar van mijn sneakers aan en ben klaar om te gaan. Ik pak mijn telefoon en stopte die in mijn tas net zoals een flesje water. Ook pak ik mijn portemonnee en deed hem erin. Nu ik eindelijk klaar was lopen Tess en ik naar Jason en Sid zijn kamer. Ik klop op de deur naar er komt geen reactie. "Heey slaapkoppen." Schreeuw ik. Ik hoor wat kabaal in de kamer en even later doet een slaperige Sid de deur open. "Wat doen jullie hier wij proberen te slapen." Zegt hij geeuwend. "Opstaan luilakken want we gaan iets leuks doen." Zegt Tess enthousiast. We lopen er zonder te vragen naar binnen en ik spring op het bed bovenop Jason. Hij schrikt wakker waardoor ik voor de tweede keer van daag op de grond lig. Ook naar hem steek ik mijn middelvinger op. "Prinsesje kom je bed uit." Zeg ik liefjes. Hij zucht. "Ik wil slapen, laat me genieten van een vrije dag." Zegt hij waarna hij zijn ogen weer dicht doet."Dikkop het is al middag." zeg ik zeurend. Hij doet zijn ogen weer open en stapt zuchtend uit bed. Ondertussen heeft Tess Sid zo ver gekregen om zich aan te kleden, want we staan hier met zijn drieën te wachten op Jason. "Schiet op." Zeurt Tess. "Ja ja kom al." zegt hij waarna hij de kamer binnen komt en klaar is om te vertrekken.

Nu we allemaal zo ver zijn is het tijd om de stad in te gaan en ergens te gaan eten, want ik kom echt om van de honger. We besluiten om bij Starbucks te gaan eten.
We gaan aan een tafeltje zitten met ons eten en drinken en nemen alle tijd om het naar binnen te werken. Iedereen zit te genieten van zijn eten en dat kan je ook echt merken aan de rustige stilte die er hangt, de ontspannen sfeer.
Totdat ik het mooie moment moet onderbreken door dat ik me verslik. Ondertussen kijkt iedereen naar mij, hoe mijn laatste minuten voor bij gaan, terwijl niemand actie onderneemt. Bel dan ofzo de anbulance, want ik lig hier dood te gaan hoor.

Na een paar minuten van hevig hoesten gaat het alweer met me. We eten rustig ons eten weer verder op en gaan dan door om te gaan shoppen. Ik vraag me af hoe Sid en Jason hier eigenlijk mee hebben ingestemd. Want volgens mij houdt geen enkele jongen van shoppen. Maarja hun zij gewoon niet normaal.
We slepen de jongens van winkel naar winkel, en na een tijdje merk je ect dat ze moe zijn. Na een tijdje vinden we het echt zielig worden en stoppen we maar weer. Tess en ik moeten heel veel tassen sjouwen, terwijl de jongens er maar een hebben. We belsuiten om terug naar het hotel te lopen.

Als we daar aankomen is het al half zes en hebben we enorm veel honger. We gooien onze tassen in onze kamers en gaan met elkaar wat eten bij een friettent aan het strand. Ik besluit om mijn bikini nog aan te doen, en de rest is het er mee eens. Ik pak mijn zwarte bikini en doe mijn gewone kleren er weer over heen aan en pak een handdoek, zonnebril en al die shit.

Als iedereen klaar is lopen we met zijn vieren naar de friettent toe en gaan heerlijk op het terassje zitten.
Binnen no time is het friet op en besluiten we om maar is onze handdoeken neer te leggen.
We kiezen een plekje om te gaan liggen en leggen daar onze spullen neer. Ik ga lekker in de zon liggen en geniet samen met Tess van de zon tot ik opeens iets nats op me voel liggen. En dat natte is dus Jason. Hij begint hard te lachen. "Jason! Wtf" Schreeuw ik. Die malloot denkt dat hij zomaar op mij kan gaan liggen, en dan nat nog wel. Ik duw hem van me af en sta op. Hij staat ook op en rent als een klein bang hert weg. Ik een hem achterna. "Jason kom hier jij Dikkop!" Schreeuw ik hem achterna. Ik een zo hard als ik kan en ben bijna totdat ik in een keer met mijn smoel in het zand lig. En dat bedoel ik letterlijk, want ik had mijn mond open om nog iets te schreeuwen.
Ik spuug het zand uit mijn mond en kijk waarover ik ben gestruikeld. En natuurlijk moet ik dit weer hebben, want ik ben zojuist gestruikeld over de kanaries. Ik kijk ze lachend aan.
Ze kijken me boos aan. Ik glimlach en sta op. "Sorry" zeg ik pruilend. "Je hebt mijn nagels verpest, jij stom kreng dat je bent!" Schreeuwt Jasmin histerisch. Ik kijk naar haar halfroze nagels. "Wie doet dan ook zijn nagels op het strand." Zegt ik. We zitten op het strand waar zand alle kanten op waait, en dan doet zij haar nagels.
Ik schop nog een keer zand over hun heen en ren weer richting Jason die heel hard aan het lachen is. Ik duw hem in het zand en begin ook te lachen.

Na ons strand avontuurtje is het al weer heel laat dus gingen we maar weer naar het hotel. De mevrouw zei tegen ons dat we morgenvroeg om 10 uur op moesten staan.
We waren terug in het hotel en gingen rechtstreeks naar bed, want we waren allemaal moe van het shoppen enzo. Tess en ik vielen eigenlijk al gelijk in slaap.

The Badgirlحيث تعيش القصص. اكتشف الآن