hoofdstuk 10

8.4K 259 11
                                    

(Vrijdag)_

Ja vandaag is de dag dat ik iets met Jason ga doen. Wat, ik heb geen idee maar ik hoop dat t leuk wordt.

Ik rijd nu richting school, zonder mijn helm. Ja t is dom maar ik ben die dus vergeten op te doen in alle haast. Ja, zoals jullie waarschijnlijk al denken, ze heeft zich verslapen, dat klopt ook.

Als ik eindelijk op het schoolplein sta en mijn motor weg zet voel ik ogen op mijn rug branden. Huh? Ij kijk om en zie de kanarie's voor me staan. Ik frons even en dan komt Jasmin naar me toe lopen. "Jij vieze slet." ik kijk haar verbaasd aan. Hoe durft zij mij slet te noemen. "Sorry maar als je het tegen jezelf hebt kun je het beter tegen je andere clowns zeggen, want die lijken meer op jou." zo dat was eruit. "Ik had het tegen jou hoor jij slet, blijf net die vieze sletterige poten van mijn vriendje af." zegt ze sissend. Ik kijk haar vragend aan. "Wie is dat dan." vraag ik met een niet begrijpend gezicht. "Blake" zegt ze zelfverzekerd. Ik barst in lachen uit en krijg tranen in mijn ogen. Ze kijken me raar aan en er is ondertussen een hele groep om ons gevormd. "Laat me niet lachen." zeg ik nog steeds lachend. "Jij denkt dat ik aan Blake zit, nou schat luister eens, Blake is voor jou." zeg ik al iets minder lachend. "Nou, leuk je weer gesproken te hebben en nog een fijne dag met je Blake." en dan wring ik me tussen de mensen massa door die rondom ons was komen staan.

(Blakes p.o.v)

Ik zag een grote groep staan en natuurlijk ben ik nieuwsgierig, dus ik ging kijken. Ik wring me tussen de mensen door. Als ik helemaal voor aan tussen al die mensen sta zie ik Kiki en Jasmin staan. Ow als dat maar goed gaat.

Ik hoor Kiki zegen "nou leuk je weer gesproken te hebben en nog een fijne dag met je Blake." en dan loopt ze weg.

ik kijk verward naar Jasmin, en dan komt ze naar me toe lopen. "Wat was daar aan de hand?" vraag ik met een vragende blik. "Ik heb dat kind duidelijk gemaakt dat ze niet aan jou mag komen, maar ze zei dat ze dat niet wil en dat jij van mij bent alleen geloof ik haar niet." arghh waarom kan Jasmin nooit eens stoppen. Ik kijk haar aan met en koele blik. "Ik mag toch zelf weten met wie ik omga." oké ik weet dat Jasmin het eigenlijk tegen Kiki bedoeld had, maar ik ga met haar om dus eigenlijk heeft ze het ook tegen mij. Ik kijk haar nog eens goed aan en loop dan weg.

(Kiki's p.o.v)

Vandaag is er niet echt meer iets bijzonders gebeurt, ik zit nu op mij motor op weg naar huis.

Als ik eindelijk thuis ben gooi ik mijn tas op de grond en loop ik naar de keuken. Ik pak een glas cola em drink die in één keer leeg. Ik besluit om naar mijn kamer te lopen en ik pak mijn op de grond gegooide tas van de grond, en loop daarmee naar boven.
Ik loop door de lange hal em stop dan voor mijn deur, ik door mijn deur open en kom dan in mijn oh zo prachtige kamer uit. Ik loop er naar binnen en gooi alweer mijn trad op de grond. Fuck, mijn mobiel zit er nog in. Ik pak heel snel mijn tas van de grond en zoek mijn mobiel, ah dat is die al. Ik pak hem eruit en stop hem in mijn kontzak. Dan laat ik me op het bed vallen. Arghh wat kwam die Jasmin mij boos maken zeg. Op mijn oude school durfde niemand zo tegen mij te praten, ik ga de voor zorgen dat zij ook haar snavel gaat houden. Maar eerst moet ik even mijn woede eruit slaan, en weer even in conditie komen. Dus ik loop door mijn o zo geliefde kledingkast en loop rechtdoor naar het boks zaaltje.

Als ik in het zaaltje ben pak ik uit de lokker de bokshandschoenen en doe mijn schoenen uit en doe dan mijn bokshandschoenen aan. Als ik alles aan/uit heb loop ook naar de boksbal en adem diep in 1...2...3... En ik sla keihard op de bal en zo ga ik de hele tijd door.

The BadgirlWhere stories live. Discover now