Yazar Notu

618 50 18
                                    

Merhabaa korkusuzlarimmmm. Iyi haberlerle geldimmm.
Simdi normalde ben 2. Kitap fikrine karsi cikan biriyim ve hikayeyi bitirirken kurgu da kafamda bitmisti. Fakat sonra siz yeni bolum yazmami istediniz ve ben yeni kurgu urettim ve ek bolumlerin sonuna geldiğimizde hikaye oyle bir yerdeydi ki kafamda ikinci bie kitabi yazabilecegim fikri olustu. Yarin yazmaya basliyorum, 2. Kitabi buradan yayinlamaya devam edecegim yeni kitap olusturmayacagim.
2. Kitabin konusundan biraz bahsedeyim.
Bildiginiz gibi Katy, bebegini kaybettiginde kendini de kaybetti ve yasama nedeni bulamayarak kendini Alice ile birlikte ucurumdan atti. Olup olmedigini yada ne oldugunu bir sonraki bolumde anlayacaksiniz. Fakat Katy'nin kaderi 2. Kitabin 2. Bolumunde cikicak, ilk bolumse Katy yada Alice'den iz gormeyecegiz.
Aradan bir zaman gecimi olucak belki 2 yada 3 yil falan tahmini olarak. Karakterlerimin olgunlasmasini istiyorum hep 19. - 20 kalamazlar.
Ikinci kitap daha cok Eric'in ustunde olucak, bircok bolum onun agzindan yazilacak. Ilk bolumde Eric'in Katynin olumunu nasil karsiladigini gorecegiz. Belki bir kadin 2. Kitapta Eric'in hayatina girme egiliminde bulunabilir...

Ben cok buyuk comic book hayraniyimdir ve Arrow Flash dizileri gibi superhero dizilerine bayilirim. 2. Kitap biraz Divergent/Arrow spinoff yani karisimi gibi olucak. 2. Kitapta Arrow'dan ozellikler gorebilirsiniz, lutfen hirsiz muammelesi yapmayin.
Ikinci kitabin ilk bolumu birkac gune sizlerle, beklemede kalin :)
Sizleri seviyorum....

Korkusuz -Divergent/Uyumsuz Fanfiction-Where stories live. Discover now