24- Herşey Değişti

2.2K 128 66
                                    

Multimedyada ufak bir karakter tanıtımı vaar :):):):):):)) Bölüm şarkısı da Taylor Swift- Haunted

Ve yine yorum atan ailemden bahsetmek istiyorum <<3 Bu bölümün kazananıııı........

B-T-4-6- VEEEEE EcErsoy --> Yorumları neredeyse eşit uzunlukta ve ikisini birbirinden ayırmak olmaz diye düşündüm. İkinize de yorumunuz ve ayırdığınız zaman için teşekkür ediyorum :D Bu bölüm size gelsin...

Ve tabii diğer yorumcularımıız ; 

caandace

SuperWhoLockMesDer 

HunterAndWolfian

Edasogutlu

benannurr

muka_busi

hola_chicha (#hate)

EbruDemirci4

trooubleinwonderland (#twins)

yigit-zeynep

begbil

missdivergent-

divergentristobias

jaicourtney 

Wow, yorumcularımız artmış mı ne :D Vote atan, hatta hiçbirşey yapmayıp sadece okuyan arkadaşlarımıza da çok ama çok teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum <3 İyi okumalar... 

-

-

Max'in bizi kurtarmasının, Max'in beni kurtarmasının üstünden birkaç gün geçmişti ve o günden beri torpil aldığımız konusundaki dedikodular durmak bitmemişti. 

1- Tedd

2- Dean

3- Jessica

4- James

5-  Aimee

6- Katy

7- Eva

8- Nick 

9- Lola

10- Alice

11- Andy

Sıralamanın son halleri böyleydi, ve başarılı olmamız dedikoduların daha da artmasına sebep oluyordu. Dedikoduların kaynağı tabi ki Alice'ti. Bodrumda on iki saat geçirdikten sonra herşeyin ondan çıktığını anlamak zor değildi. Dördümüz resmen dışlanmıştık, herkes bize yan gözle bakıyordu ve yaşamak için savaşmak zorunda olduğun bir toplulukta, bu hiçte kolay değildi. İki gün sonra Savaş Oyunu vardı, iki grup olarak ayrıldığımız ve bayrak almak için savaştığımız kısım. Hemen sonraki iki haftada son simulasyonlar ve sonunda Son Sınav. Düşündükçe bile tüylerim diken diken oluyordu. Sıralamada daha üste çıkmalıydım. Ama bir yandan da bunu da Max'e bağlarlar diye korkmuyor değildim açıkçası. 

Eric'in Lola ile "barış yapmasının" üstünden bir hafta geçmişti. Hala kalbimin kırık olduğunu hissediyordum, hemde olmadık bir nedenden. Eric bana ait değildi, Eric benim hiçbirşeyim değildi ki. Ama yine de göğüs kafesimde bir sıkışmaya neden oluyordu. Ama onun gözünde acemiden başka birşey değildim, bunu anlamak zor değildi. Benimle kavga edince Lola yerime geçmişti. Kafamı salladım ve daha fazla düşünmemeye çalıştım. Şuan yapılacak tek şey, eğitimime odaklanmak ve sıralamada yükselmekti. Dördümüz de kahvaltı masasında konuşmadan yemeğimizi yiyorduk. Şu Max olayından sonraki birkaç gün bizim için inanılmaz zordu, Eric özellikle üzerimize geliyordu, diğer acemilerin bize çektirdikleri de cabasıydı. 

Korkusuz -Divergent/Uyumsuz Fanfiction-Kde žijí příběhy. Začni objevovat