5- PSİKOPAT

3.2K 137 20
                                    

Bölüm müziği selena gomez - ghost of you, iyi okumalar :))
-

"Dolanıyordum öyle." dedim. Şimdi Eric beni odasına götürdü desem açıklama yapamazdım. 

"Merak ettim. Sen sarhoş mu oldun?" dedi beni gözden geçirerek. Sırıttım.

"Hayır, olur mu öyle şey." dedim. Güldü ve tek kolunu belime geçirdi.

"Dur yardım edeyim." dedi. Şuan çok daha rahat yürüyordum ve açıkçası çok daha güvende hissediyordum. Birkaç dakikada, benim bir saattir bulamadığım yatakhaneyi bulduk. James beni yatağıma kadar götürdü. 

"Teşekkürler James." dedim sonra yanımdaki boş yatağa baktım. "Alice nerede?"

"Bir çocukla gitti. Barış yapacağız tarzı birşey söyledi." dedi. Kahkaha attım ama sonra birilerini uyandıracağımı farkedip ağzımı kapadım.  

"İyi geceler. "dedim. James karşılığında iyi geceler deyip gülümsedi ve yatağına döndü. Yorganımın içine girdim ve gözlerimi kapadım. 

-

"Acemiler! On dakikanız var! Kahvaltıya!" diye bağırdı Four. Igggh diye ses çıkarıp tekrar kafamı yastığa koydum. 

"Katy kalk." diye dürtüldüm. Kafamı kaldırıp saçları dağılmış Alice'e baktım.

"Vay, barış yapıcı. Nerelerdeydin." dedim kendimi zoraki yataktan kaldırırken. 

"Anlatırım. Önce gidip duş almamız gerek." dedi. Kafamla onayladım ve duşlara girdik. Kendimi berbat hissediyordum ve yaşadıklarımın yarısını hatırlamıyordum. Duştan çıktık ve aceleyle giyinip kahvaltıya indik. Boş iki yer bulup oturduk. 

"Tamam şimdi dökül." dedim kahvaltımı iğrenerek yerken. Midemdeki içkiler hala duruyordu ve kendimi berbat hissediyordum.

"James'i bir kızla dans ederken gördüm. Zaten sarhoştum bende bir çocuğu kapıp o cesaretle James'in yanına ilerledim." dedi. Kahkaha attım.

"Evet sonrasını James anlattı. Demek artık barışı yaymaya karar verdin." dediö gülerek. Omzuma vurdu. Suyumdan bir yudum aldım. 

"Yerinde olsam çok gülmezdim. Cezan bugün başlıyor. Akşam antremandan sonra Pit'i temizleyeceksin." dedi Eric kulağıma eğilerek. Yine suratıma yaklaşınca istemeden dudağımı ısırdım. Hala göt herifin tekiydi, güzel kokan yakışıklı göt herifin teki. 

"Ne cezası?" dedi Alice bana bakarak.

"Sende katılmak ister misin?" dedi Eric dikleşerek. Alice'e baktı. Alice hayır anlamında kafasını salladı. Teşekkürler yani. 

"Güzel." dedi Eric ve gözden kayboldu. Kolumu masaya koydum ve suratımı elimin içine aldım.

"Kesinlikle sıçtım." dedim. Zaten iştahım yoktu, şimdi üstüne bir de ölene kadar kusmak istiyordum. 

"Ne oldu ki?" dedi Alice. Derin bir nefes verip herşeyi ona anlattım. 

-

"Herkes odalarına." dedi Four antreman bittiğinde. Belki bir şans Eric beni unutur diye hızla toplandım ve kapıya yürüdüm.

"Sen değil Acemi." demesiyle olduğum yerde kaldım. Derin bir nefes vererek ona doğru döndüm ve yanına ilerledim.

"Neden sadece ben? O gece herkes sarhoştu." dedim sıkılarak. Sırıttığını gördüm. Sonra tekrar poker face surat ifadesine geri döndü ve bana doğru eğildi. Bunu alışkanlık haline getirmişti ve her bana böyle yapışınca nefesim kesiliyordu. Suratlarımızın arasında birkaç santim bıraktı ve sonra durdu.

Korkusuz -Divergent/Uyumsuz Fanfiction-Where stories live. Discover now