Akışına Bırak Tanıtım

1.7K 60 23
                                    

Gecen bölümde bir hikayeye baslayacagimi (biraz daha sonra) söylemiştim ve yeni hikaye acip tanitim yayinlamaktansa once ailemin fikrini alayim dedim.. Bu arada önceki bölümdeki uzun yorumlariniz için cok tesekkur ederim, hepiniz bir tanesinin, ve beni inanılmaz mutlu ettiniz. İthafi korkusuz un yeni bölümünde yapacagim, ama once Akışına Bırak tanitimini yayınlamak istedim, sizin düşüncelerinize gore hikâyeye başlayıp baslamayacagima karar vereceğim.. Hadi bakalim, düşüncelerinizi bekliyorum ;

-

-

-

-

"Sonsuza kadar arkadaş." 4 kızın aklında liseden mezun olup, üniversiteye başlarken bu düşünce krallık kurmuştu. Üniversite hayal ettiklerinden daha güzeldi. Sky ve Mimi aynı üniversitede farklı bölümlerde, Alli ve Caro farklı üniversitelerde ve dört kız aynı evde. Fakat onlar için asıl hayat üniversiteden sonra başlıyordu.

Kate -Mimi- Night 21 yaşında hukuk bölümünden mezun olmuştu. 23 yaşında masterını tamamladıktan sonra başarılı bir şirket avukatı olma hayaline sadece bir engel vardı. Başarılı bir şirkette iş bulmak. En baskın tercihi en yakın arkadaşlarından biri olan Sky'ın çalıştığı Swords şirketiydi. Fakat hiçbirşey hayalindeki gibi kolay değildi. Swords şirketinin sahibi Micheal O'Maze tam bir gıcıktı, önüne sürekli taş koyuyordu, onu sinir etmek için herşeyi yapıyordu. Mimi onu sevebilecegini ve hayatının aşkının o olduğunu asla düşünemezdi. Bir de Michael'ın kavgalı olduğu kardeşi ve düşman şirket kabul ettikleri Shield'ın sahibi Mason O'Maze onun eski lise aşkı olunca, hayat kesinlikle çekilecek gibi değildi.

Skylar -Sky- Hope aynı Mimi gibi 21 yaşında uluslarasi ilişkiler bitirip 23' ünde Swords şirketine babasının bağlantıları sayesinde uluslararası temsilci olarak girdiğinde hayalleri çoktan tamamlanmıştı. Ama kendini eksik hissediyordu. Hayatındaki eksiklik aşktı. Her zaman gerçek aşklara inanmıştı, bulabileceğine inanıyordu. Ama asla aşkı Shield'ın temsilcisi, 34 yaşındaki nişanlı Dean Anota'da bulacagini düşünmemişti.

Caroline Peasy grup arkadaşlarından küçük olarak 18 yaşında üniversiteye başlamıştı ve üçüncü senesindeydi. Şimdi 21 yaşında olan ve mimarlık okuyan Caro kira ve faturalarına yetişebilmek için evlerinden azicik uzakta minik bir kafede calisiyordu. Bir gün kafede yeni garson olarak göreve gelen 17 yaşındaki çapkın Nick Alan, Caro'nun tüm hayatini değiştirecekti. Ama Caro'nun tek sorunu kendinden küçük biriyle ask yaşaması değildi, aynı zamanda İngiltere de MSA akademisinde çizim sinifina kabul edilmişti ve arkadaşlarıyla henüz paylaşma zamanını bulamamisti.

Allison -Alli- Springold diğer ev arkadaşları ile birlikte 21 yaşında Amerikanin en iyi üniversitelerinden biri olan Princeton'da psikoloji bitirmişti. Arkadaşlarından once calisma hayatina atılmıştı ve hayatından cok mutluydu. İnsanların psikolojisini anladığını düşünüyordu, taa ki bir gece partide belalı çete başkanı Zack ile tanışana kadar. Onun hakkında pek birşey bilen yoktu. Alli'nin bildiği tek şey, Zack'in uyuşturucu saticisi, belali bir bağımlı olduğu ve Alli'nin hayatını sonsuza kadar değiştireceğiydi. Fakat Alli emindi, bu aşk karşılıklıydı, tek sorun bu aşk onu tüketiyordu. Ve bela, her zaman belayı çağırırdı. 

Hiçbirinin hayatı mükemmel değildi, hiçbiri mükemmel değildi. Ama dört kız ne olursa olsun birbirlerine sahiplerdi. Hayat zordu, ve hayattan kaçamıyordun. Yapman gereken tek şey, akışına bırakmaktı.

Korkusuz -Divergent/Uyumsuz Fanfiction-Where stories live. Discover now