13- Bastardo

2.9K 136 38
                                    

Bölüm şarkısı Taylor Swift ft Ed Sheeran- Everything has changed gençler :*

-

-

-

"İstiyor musun?" dedim neredeyse fısıldayarak. Ama duyduğuna emindim.

"Evet. Sen gidersen ben kiminle uğraşacağım?" dedi neredeyse gülümseyerek. İstemeden güldüm.

"Ve kimi canın sıkıldıkça öpeceksin değil mi?" dedim. Pardon Eric DÜRÜSTLÜK. Öhö öhö. Eric'in suratında tam bir gülümseme oluştu. 

"Eva'yı deneyebilirim." dediğinde suratımın düştüğünü hissettim. KIZIL CADI. Evet bu mükemmel bir isimdi. 

"Şuana kadar denememiş olmana bile şaşırdım." dedim bozulduğumu belli etmemeye çalışarak. 

"Denemediğimi nereden biliyorsun?" dedi gülümsemesini bozmayarak. İğrendiğimi belli eden bir ses çıkardım ve arkamı dönüp yatakhanelere doğru yürümeye başladım. Ve yine beni kolumdan tutup döndürdü ve duvara yaslayıp aramızdaki mesafeyi hızla kapadı. 

"Bunu yapmaktan vazgeçmelisin." dedim. Neredeyse burunlarımız değecek kadar yakınıma girdi. Kafasını bir santim oynatsa dudaklarımızınd değeceğini hissettim.

"Elimde değil." diye fısıldadı. Yine o erkeksi kokusu burnumdan yukarı dolarken istemeden gözlerim dudaklarına kaydı. Kokusu baş döndürücü bir şekilde seksiydi ve yere düşecek mesafem olsa büyük ihtimalle düşerdim. 

"Biri gelirse..." dedim gözlerimi gözlerinde tutmaya çalışarak. Dudak büktüğünü gördüm. 

"Onu o zaman düşünürüz." dedi. Parmak uçları kollarımda gezmeye başlayınca hafiften titrediğimi hissettim. 

"Bir ara hatırlat da... O Aiden denen piçi bir görmeye gidelim." dedi parmak uçları kollarımdan yukarı aşağı haraket ederken.

"Gerçekten bunu yapmak istemezsin." diye fısıldadım. 

"Ah istiyorum. Hemde öyle çok istiyorum ki." diye fısıldadı sesini yükseltmemeye özen göstererek. Eric'in Aiden'ı nasıl dövebileceğini düşününce kıkırdadım. Eric gözlerini tüm suratımda gezdirdi ve eğilip bir anda beni öpmeye başladı. Her zamanki gibi beklemeden öpücüğüne karşılık verdim. Sert öpücüğü nedeniyle dudaklarımın şişeceğine emindim. Zaten Eric'ten yavaş ve yumuşak Boo Boo öpücükleri beklenemezdi, karakterine uymuyordu. Ama kimse yavaş ve yumuşak Boo Boo öpücüğünü sevdiğimi söyleyemezdi. Aiden'la öpüşmekten bu yüzden nefret ediyordum. Aiden Boo Boo öpücük kralıydı. Yapış yapış ve iğrenç. Ama Eric ile hiç böyle değildi. Beni öptükçe daha çok öpmesini istiyordum. Ama ne yazık ki midemi kötü birşey olacak hissi kapladı ve istemeden geri çekildim.

"Eric, burada olmaz." dedim nefes nefese kalırken. 

"Haklısın. Odama gidelim." dedi sırıtıp. Güldüm ve ellerimi göğsüne koyup hafifçe geri ittirdim ve duvarla arasından çıktım. 

"Üzgünüm. Hala psikopatlarla yatmama gibi bir kuralım var." dedim gülerek. Bir elini duvara koyarak yaslandı ve beni izledi. 

"Göreceğiz." dedi ve gülümsedi. Gülümseyişi yüzünden eridiğimi hissettim ama yine de birşey çaktırmadan gülümsedim ve arkamı dönüp yatak odalarına ilerledim. Odaya girdiğimde kendimi yatağa attım ve sırıttım. Gözlerimi odada gezdirmeye başladım. Alice ve James hala yoktu, sadece ben ve... Molly. Gözlerim Molly'ninkilerle buluştu. Bana çok kötü bakıyordu. Onun kadar kinci bir kız tanımıyordum. Hala kavga yüzünden bana kızgındı ve bazen yanımdan geçerken bana omuz atmaya çalışıyordu. Gözlerimi o benimkilerden ayırana kadar çekmedim. Sorunlu ya. Yatağımda oturdum ve saçlarımı ördüm. Çok sıkılmıştım ve yemek saatine daha çok vardı. 

Korkusuz -Divergent/Uyumsuz Fanfiction-On viuen les histories. Descobreix ara