DAMON

941 82 16
                                    


Când ajunse în dreptul facultății, Christine o apucă pe Alexis de mână şi o strânse tare. Alexis se uită la ea nedumerită.

-Chris, eşti bine? o întrebă ea îngrijorată.

Christine ridică mâna în față. Alexis se uită în direcția arătată de prietena ei, dar rămase şi ea blocată.

-Chris, ăla e...?!
-Aha...

Alexis se uită nervoasă spre bărbatul ce le aştepta în fața facultății, rânjind spre ea,fapt ce o enervă pe roşcată. Când ajunse în dreptul lui, îl trase de mână spre maşina acestuia, în care intră. Alexis îl privi nedumerită.

-Damon ! începu ea. Ce naiba faci aici?
-Şi eu ma bucur să vă văd, Alexis! zise bărbatul rânjind. Mi se făcuse dor de voi!
-Ce glumă bună! replică Christine zâmbind până la urechi. Zi-ne că o să avem cu cine să ne jucăm! Te rog, Şefu'!

Damon se uită la Christine cu subînteles şi dădu din cap afirmativ. Aceasta începu să sară în sus pe bancheta din spate a maşinii. Alexis se uită la ea şi îşi dădu ochii peste cap. Acum sărea în sus de bucurie, iar când trebuia să îndeplinească un ordin, dădea la boboci. Tipic Christine! Se uită apoi la Damon şi îşi dadu seama că ce va urma nu va fi de bine.

-Zi despre ce este vorba! răbufni Alexis , nemaiputând suporta suspansul. Câți oameni ?

Damon oftă şi o privi. Ştia că o să urmeze o criză de-a lui Alexis.

-Unul singur! Nu ştiu dacă este femeie sau bărbat! zise el privind în altă parte numai în ochii lui Alexis nu.

Christine se opri din țopăit şi se uită la Alexis. O, asta nu-i de bine!

-Daamoon! zise ea nervoasă. În ce căcat te-ai mai băgat?
-Este vorba de Snyder! oftă el. Am nevoie de tine şi de echipa ta, Alexis! Sunteți singurii capabili să îi faceți față!
-Nici gând, Damon! se împotrivi ea. Nu îmi pun în pericol echipa din cauza neatenției tale şi a angajațiilor tăi! Nici măcar nu ştim cum arată Snyder. Şi nici tu nu ştii! Cum naibii să îmi implic prietenii în asta? Uiți ce a pățit Jay data trecută?

Se uită la el timp de câteva şi întoarse capul spre geamul din dreapta ei. Nu o să îşi implice prietenii în asta. Ea ,una, nu a uitat ce pățise Jay data trecută.

Alexis se uită la prietenii ei şi se îmbărbătă. Nu trebuia să pară laşă în fața lor. Toți se bazau pe ea. Îşi verifică pistoalele în timp ce mai arunca pe furiş un ochi la ei. Avea ca şi ceilalți un Browning HI Power Mark III Umarex cu aer comprimat CO2, semi automat şi ,pe deasupra, un COLT PYTHON 357 4'' , cu sistem hop up, capsule CO2, putere de 1,9 J, viteza de 174 m/s şi cu o capacitate de 6 bbs. Fiecare mai era echipat cu câte un cuțit Smith&Wesson AUTO SWATLBS, cu lungimea lamei de 9,4 cm din oțel teflonat, mâner T6061 din aluminiu aviatic, având o greutate de 167,26 g. Jay şi Alexis erau singurii care aveau snipere. Jay avea un Kalasnikov Sniper CO2 UltraGrade 1.8 J cu o capacitate de 50 bbs, viteza de 146 m/s, pe când Alexis avea un AKM Kalasnikov semiautomat cu o capacitate de 550 bbs, viteza de 158,7 m/s, gear box metalic şi hop up reglabil. Îşi verifică casca de comunicare şi îi anunță că este gata. Se urcară toți pe motoarele speciale pentru misiuni. Un Kawasaki Ninja H2R cu un motor de un litru supra-alimentat 998 cmc, de 300 de cai putere. Era dotat cu aripi din fibră de carbon, cadru trellis , arhitectură patru în linie şi un supercharger centrifug. Acționau întotdeauna noaptea şi lucrau rapid pentru a nu fi depistați de poliție. Înainte să pornească motoarele, primiră ultimele indicații de la Damon. Trebuia să doboare un individ care, din câte se pare, manipula mintea oameniilor. Îl chema David, dar i se spunea Posedatul. Acesta era unul dintre spionii lui Snyder şi se pare că obținuse locația sediului de la unul din angajații lui Damon. Trebuiau să acționeze rapid înainte ca Posedatul să dezvăluie informația compromițătoare.

Fata cu părul de foc (finalizată)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum