RĂPIREA

497 49 9
                                    


Toți rămaseră blocați şi o priveau pe Alexis de parcă era vreo nebună. Scripetele îl folosise doar o singură dată cu Posedatul. Nici acum nu au uitat privirea rece a lui Alexis.

-Lex...Te rog! Orice , dar nu la scripete.

Alexis se întoarse rapid spre Jay şi, dacă privirea ei ar fi putut ucide, el era mort de mult.

-Acuuum! țipă ea nervoasă.

Jay îi luă pe băieți să-l ajute şi o ridică pe Janelle de pe scaun. O duseră până la mecanismul de tortură şi îi legara doar mâinile cu nişte lanțuri care urcau până în tavan. Asemenea unui scripete, lanțurile se roteau pe o "roată" şi coborau apoi spre sol, unde erau legate de un mecanism automat. Jay porni mecanismul şi o auzi pe Janelle cum țipa de durere în timp ce lanțurile o ridicau . Durerea era insuportabilă. Era ridicată până în tavan fiind legată doar de mâini la spate , coatele ajungându-i în dreptul capului.

-Şi acum, draga mea....Dacă vrei să scapi din scripete , ai face bine să începi să ciripeşti! zise Alexis neimpresionata de țipetele ei.
-Niciodată! Snyder va veni după tine. E mai aproape decât crezi. O să afle că lipsesc , Alexis! Şi când o va face, vei plăti!

Alexis o privi timp de câteva secunde şi începu să râdă. Râsul ei umplea toată încăperea. Janelle simți un fior de teamă pe şira spinării. Se aştepta să se enerveze, nu să râdă. Alexis nu era normală, nu era în toate mințile. Jay o privi speriat pe Christine. Toți o priveau cu teamă pe Alexis. Râdea în situații care nu erau deloc amuzante. Şi asta îi speria. Nu era râsul ei, era mai degrabă râsul unui om psihopat. Niciodată nu ieşea nimic bun din asta. Alexis se opri din râs şi o privi furioasă pe Janelle .

-Atunci să vină! Eu o să-l aştept! Şi acum că am lămurit şi rahatul ăsta, cred că ai ceva care ne interesează!
-Am. Dar asta nu înseamnă că o să şi...
-Ajunge! o întrerupe Alexis. Jay, strânge lanțurile şi ridic-o mai sus!
-Lex, e deja prea mult! încercă Jay să o înduplece.
-Mă doare undeva de sentimentele tale pentru târfa asta! Te-a prostit pe față, iar tu ai crezut-o ! De câte ori v-am spus să nu vă încredeți în toți? Ştiți foarte bine ce am pățit cu Mattew şi Christian! Nu permit să pățim asta din nou!
incheie Alexis şi se întoarse spre Jay. Acum fă ce ți-am spus!
-Nu, Alexis! Dacă nu îți convine, pune pe altcineva . Eu nu o să fac asta. Nu iubitei mele.
-Nu e iubita ta, Jay! Şi nici nu cred că a fost vreodată!

Jay se apropie de ea şi o privi furios.

-Poate ai dreptate, Alexis! Dar eu măcar am iubit-o. Nu aşa cum se presupunea că o face Christian.

Alexis îl privi furioasă. El şi Christine ştiau cel mai bine cât de tare a rănit-o trădătorul ăla. Şi cât de tare îl urăşte.

-Jay, opreşte-te! îl amenință Alexis.
-Că altfel ce , Alexis? Nu poți suporta adevărul? Dacă te iubea, nu ne trăda. Nu te-a iubit nic..

Nu apucă să termine propoziția ca Alexis îi dădu un pumn în maxilar. Jay se dădu câțiva paşi în spate. Ştia cât de rău o durea faptul că Christian a trădat-o, de asta a şi enervat-o intenționat. Dar nu se aştepta ca Alexis să îl lovească. Niciodată nu s-au bătut între ei. Îi observă ochii şi se înfricoşă. Erau aproape iesiți din orbite, respirația îi era sacadată, iar fața ei era roşie. Se dădu în spate când văzu că Alexis venea spre el cu pumnii încleştați. Se feri cànd aceasta încercă să-i lovească maxilarul cu un al doilea pumn şi îi duse brațul la spate. Alexis răcni de furie şi îl călcă pe picior cu toată puterea. Jay îi dădu drumul din cauza durerii, dar regretă în secunda următoare asta, când Alexis se roti brusc şi îi dădu un pumn în coaste.

-Xander, ajută-mă să-i despart! țipă Christine.

Amândoi o prinseră pe Alexis care se zbătea în brațele lor.

-Dați-mi drumul! urlă Alexis. Vreau să îi mut fața la spate!
-Încetați! strigă cineva.

Toți îşi întoarse capetele spre locul de unde venea sunetul şi rămaseră uimiți când constatară că Janelle fu cea care strigase.

-Terminați odată! O să îți spun tot. Despre Snyder,despre informație. Tot! Doar lasă-l pe Jay în pace.

Alexis se uită la ea să vadă dacă glumeşte, dar seriozitatea de pe fața ei spunea contrariul. Îi făcu semn lui Jay să îi dea drumul, iar cei doi prieteni îi dădură şi ei drumul. Odată coborâtă şi eliberată din mecanismul de tortură , Janelle nu îşi mai putea simți mâinile de durere cauzată de scripete. Se aşeză pe un scaun şi îi aşteptă şi pe ceilalți să facă la fel.

-Înainte de a începe, vreau să îți spun că vreau să fac parte din gaşca voastră. Să îmi dați drumul , ştiu că iese din discuție. se adresă Janelle lui Alexis.
-Nu! răspunse sec şi scurt Alexis.
-Alexis, ia în calcul că este în favoarea voastră. Voi obțineți informații şi o să aveți un om din interior, iar eu rămân cu Jay.
-Alexis, are dreptate! Ne-ar prinde bine un om din interior! îşi susținui Jay iubita .
-Bine. Fie! Acum scuipă! cedă Alexis într-un final.
-Ok. Păi sunt în serviciile lui Snyder de 5 ani. I-am văzut fața o singură dată. Era un bătrân de origine rus, Valkov. Anul trecut auzeam zvonuri cum că bătrânul decedase şi îi cedase locul unuia din oamenii lui de încredere. Şi-a păstat numele, dar nimeni nu i-a văzut fața niciodată. Tot atunci primisem misiunea de a deveni iubita lui Jay şi de a obține o informație legată de Damon. Datele despre voi mi-au fost furnizate la câteva zile după ce am primit misiunea. Dar doar cele generale: unde locuiți, facultatea pe care o frecventați, vârsta şi numele vostru . Şi atât. Din câte am aflat, s-au chinuit să le obțină şi pe asta.
- Bun! Asta nu mă interesează! Vreau informația! zise Alexis nemaiputând suporta suspansul.
-Alexis...Nu o să îți placă. Deloc!
-Zi odată! se enervă roşcata.
-Trebuia să aflu că eşti fiica lui...Ăăă
-Fiica cui? Zi odată!
-Fiica lui...

Tocmai când să pronunțe numele, Janelle fu întreruptă de telefonul lui Alexis. Aceasta oftă şi răspunse.

-Da, Damon! Da, am prins-o! Acum?? Bine, o aduc acum.

Închise nervoasă telefonul şi îşi privi prietenii.

-Nu pot să cred că fac asta. Jay, du-o la tine acasă! Ai grijă să nu vă vadă nimeni! Şi ține-o ascunsă! O să îi spun lui Damon că ne-a scăpat.

Alexis nu îi mai aşteptă răspunsul şi se îndreptă spre ieşire, chicotind uşor la auzul țipetelor de fericire a prietenilor ei. Se urcă în maşină şi porni spre casă. Era deja seară, iar ea avea nevoie de un duş. Măcar merita şi ea asta. Damon mai putea să aştepte. Opri maşina în parcare şi deschise portiera să iasă. Când vru să o închidă, constată că uitase telefonul pe bordul maşinii. Deschise portiera şi se aplecă să îşi ia telefonul. Din senin simți o cârpă la gură şi încercă să se zbată, dar fără succes. Cei doi bărbați o târâră apoi spre o dubă şi o puse în spate. Porniră maşina şi ieşiră din parcare.

-Şi acum? întrebă unul dintre ei.
-Şi acum i-o ducem lui Snyder!

* Notă*

Dedicație lui rozalia2015 mulțumesc pentru voturi, scumpo! Şi vouă vă mulțumesc pentru că îmi citiți povestea. Sunteți minunați!

Multuu:*
Sienna vă pupăceşte

Fata cu părul de foc (finalizată)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum