TIMPUL LE REZOLVĂ PE TOATE

477 44 11
                                    


Andy luă o gură din vodka şi o privi pe Alexis.

   -Roşcato!
   -Hmm...
   -M-ai iertat?

Alexis îl privi uimită, ca imediat după să izbucnească în râs. Se opri şi îşi dădu seama că brunetul vorbea serios. Începu să râdă din nou.

    -Tu vorbeşti serios? îl întrebă ea încercând să-şi oprească lacrimile din cauza râsului.
    -Alexis! mârâi el.
    -Gata, gata! Încetez!
    -Deci?
    -Deci ce? îl întrebă ea nedumerită.
    -Răspunsul ! deveni el iritat.
    -Răspunsul la ce?
    -La întrebare! mârâi el.
    -Ce întrebare? chicoti ea.

Ura când Alexis punea întrebări exact ca un copil mic. Înnumără până la zece, încercând să se calmeze.

    -Dacă mă ierți.

Aproape turbă când Alexis începu din nou să râdă. Se aştepta oarecum să reacționeze aşa.

     -Gata, gata! Încetez!
    -Deci?
    -Deci ce? îl întrebă ea nedumerită.
    -Aleexiss! Răspunde odată! țipă el.
    -Da.
    -Daa??? întrebă el mirat.
    -Nu. rânji ea.
    -Da sau nu? oftă el exasperat.
    -Poate! izbucni ea într-un râs care umplu încăperea, după care deveni serioasă.

Se apropie de el şi îi şopti la ureche.

    -Nu o sa te iert niciodată!

Se aşeză apoi lângă el şi îşi sprijini capul într-o mână, privindu-l pe brunet cum se fâstâcea. Era convinsă că nu îi convenea răspunsul. Dar l-a mințit. Vroia să îl mai tortureze puțin. Îl va ierta cu siguranță. Era conştientă de asta. L-a iubit şi încă îl iubea. Ce-i drept, nu avea fizicul ăsta atunci, iar asta o făcea să îl dorească şi mai tare. Şi partida aia. O , Doamne! Tot cu el o făcuse. Înainte nu era atât de sălbatic. Şi nici ea. Doar câteva lovituri de bici sau cătuşe. Şi atât! Nu ar fi crezut că era capabil de aşa ceva, nu că  nu i-ar fi plăcut. Lăsând toate astea deoparte, îl iubea. Îl privi timp de câteva secunde. Oare el o mai iubea? Ce dracu? Normal că o iubea! Altfel nu ar mai fi cerut iertare. Nu?! Dar dacă nu o mai iubea? Oare în aceşti ani , a găsit alta? Sau a uitat-o? Oare el se gândea la ea ? Avea coşmaruri noaptea?

   -La ce te gândeşti? îi întrerupe el şirul gânduriilor.
   -Mă mai iubeşti?

Imediat îşi duse mâinile la gura. De ce mama mă-sii a întrebat ea asta? Gură tâmpită! Inimă proastă. Îl privi pe brunet pe sub gene şi îşi dădu seama că o privea ca atunci când a întâlnit-o pentru prima dată.

Mergea pe stradă, împreună cu prietenii ei. Terminase orele acum 2 ore, dar nu vroia să se ducă acasă. Acasă...pentru ea era un loc al durerii şi a amintiriilor. De fiecare dată când rămânea singură în apartament, singurătatea o copleşea. Uneori îi plăcea, dar de cele mai multe ori detesta faptul că nu avea pe nimeni.

     -Hei, Lex!
     -Mmm...o privi ea pe Christine.
     -Mergem la un biliard? o întrebă blonda.
     -Sigur. Băieți?
     -Ne băgăm. o aprobară toți trei.

Deciseră cu toții să meargă la "Crazy Eights", care era cel mai aproape de ei . După ce şi-au ales masa, Alexis şi Jay se ciondăniră pe faptul că ea vroia să joace 9 ball pool pe când el vroia 8 ball pool. Bineînțeles că Alexis a câştigat. Era sigură că Jay nu ştia să joace. Dar 9 ball era simplu:  se juca cu 9 bile colorate, numerotate de la 1 la 9, şi cu bila albă. La fiecare lovitură, prima bilă pe care bila albă trebuia să o atingă era cea cu numărul cel mai mic de pe masă, dar bilele nu trebuiau să fie introduse în ordine în coşuri. Dacă unul dintre ei introducea regulamentar o bilă, rămânea la masă pentru altă lovitură şi juca până ce rata, comitea un fault sau câştiga jocul. După o ratare, cel ce urma,  trebuia să joace din poziția lăsată pe masă de  cel anterior dar, după orice fault, începea cu bila albă de oriunde de pe masă. Jocul se sfârşea când unul dintre ei câştiga numărul impus de partide.
     După ce stabili reguliile,  Alexis începu prima. După aproape 45 de minute, roşcata câştigă şi ,  de fericire,  îşi puse tacul pe umăr lovind în cap un jucător de la masa din spatele lor.

    -Argh! Idioato! se auzi o voce masculină şi profundă.
   -Idiotule,  a fost din greşeală! se enervă ea întorcându-se spre cel care o jignise.

Aproape se înnecă când îi văzu ochii. Îl privi sfioasă fluturându-şi genele şi îşi dădu seama că roşise, lăsându-şi capul în jos. Ce dracu se întâmpla cu ea? De când flutura ea din gene? Îşi ridică privirea şi îl surprinse privind-o cu uimire şi dorință.

    -Niciodată nu am încetat să te iubesc! şopti el trezind-o la realitate.

Alexis înghiți în sec. Îl privi şi îi studie buzele, dar în loc să îl sărute, înhăță sticla de vodka şi luă o înghițitură zdravănă.

    -Copleşită de situație? o compătimi brunetul.

Se decise să nu-i răspundă. Oricum nu ar avea cum să o ajute. Era mare şi vaccinată. Trebuia să îşi rezolve problemele singură. Mai luă o înghițitură şi îl privi pe furiş pe Christian. Chicoti uşor.

    -De ce râzi? o întrebă el nedumerit.
    -Arăți de parcă eşti constipat! începu ea să râdă şi mai tare.

*Peste o oră*

     -Mai tare a fost când te-am visat şi am început să dau cu pumnii în Christine! râse ea cu mâinile pe stomac.
     -Nu creed! o acompanie şi el. La mine a fost mai rău.
     -De ce?
     -Din cauza că nu dormeam, ajungeam să te confund cu orice tipă de la sediu.
     -Şi asta-i partea naşpa? râse ea.
     -Nu. Zise el luând o gură din vodka adusă de Alexis. Partea naşpa era că ajungeam să te confund chiar şi cu bărbați.

Când îi auzi răspunsul, roşcata râse atât de tare încât îi dădură lacrimile. Erau deja la a treia sticlă de vodka, iar faptul că îşi împărtăşeau chinurile prin care au trecut, sporea tensiunea dintre ei. Christian o atinse pe braț şi o privi. Alexis simți cum tot corpul este cuprins de o căldură imensă. Încercă să îşi controleze tremuratul ce o cuprinse şi îşi blestemă în gând corpul. Se întoarse spre el şi îl privi pe sub gene. Era seducător. Era frumos. Dar o trădase. Îi privi buzele şi începu să îşi frământe buza de jos între dinți. Christian îi dădu părul după ureche şi , cu două degete, îi ridică bărbia. Cu degetul mare începu să îi mângâie maxilarul. O dorea. O iubea. Cu cealaltă mână îi cuprinse ceafa şi o trase spre el, captându-i buzele. Sărutul era unul delicat, atât de delicat încât Alexis de abia dacă îl simți. Christian îşi frecă uşor buzele de ale ei ca apoi să îi lingă încet buza de jos. Alexis nu mai suportă şi , punându-şi mâinile pe gâtul lui, îşi zdrobi buzele de ale lui. Auzi uşa deschizându-se, dar nici nu se obosi să vadă dacă a intrat cineva. Adânci sărutul şi îşi puse picioarele în jurul lui.

     -Ăăă...Să intervenim? se auzi o voce amuzată.

Alexis îşi dădu capul pe spate şi aproape pică, dacă nu o ținea Christian. Simți cum tot sângele îi veni în cap.

     -Fir-ar! Aveți frați gemeni? râse Alexis.
     -Ha? întrebă mirată Christine.
     -Uuu.... Un ponei! țipă Alexis entuziasmată. Diiii!
     -Alexis...Iubito...Eşti bine? o întrebă Christian serios.

Alexis se ridică şi îl privi ciudat.

    -Vreau să facem dragoste!

*Notă moi*

Dedikiss pentru scumpa mea, rozalia2015 . Bun venit . :)) de abia astept sa citesti noua carte. Si multuu celor care imi cititi cartea. Pupicei.

Multuu :*
Sienna va pupaceste.

Fata cu părul de foc (finalizată)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum