SECHESTRATĂ LA DOMICILIU

522 53 6
                                    

Andy era acum față în față cu roşcata.Uitase că era privit de aproape tot restaurantul. Spera ca Alexis să îşi îndrepte defectul de a comenta în plus şi să îşi controleze furia, dar se înşelase.

   - Te-am întrebat de două ori dacă vrei şi ai zis că nu. Alexis, nu sunt surd! ridică el tonul.
   -Nu îmi vorbi aşa! Nu ai niciun drept asupra mea.
   -Ai zis că nu vrei. Ce naiba?!
   -Nu vreau să fiu iubita ta. Asta nu vreau! o auzi el răstindu-se .
   -Iubita mea?! Dar nu te-am întrebat! începu să râdă. Nici nu vreau să fii. Eşti aşa de...
   -Aşa de ce? o observă el că se apropie de el.
   -Atât de înțepată, enervantă. Mă scoți din sărite. Nici nu îmi vine să cred ce gură mare ai.
   -Care e problema ta în legătură cu gura mea? îl provocă ea.
   -Am o problemă. Vreau să te sărut!

Fără să-i dea drept de replică,se năpusti asupra buzelor ei. Nu îl interesa că sunt priviți şi aplaudați de toți din restaurant. Trebuia să o pedepsească. O strânse şi mai tare în brațe şi îi muscă buza de jos până simți un gust metalic. Aşa îi trebuie. Îşi trecu apoi limba peste rana provocată de muşcătură. Se depărtă încet de ea şi o privi. I se putea citi în ochi foame. Foame de el . O simți cum tremură în brațele lui. O aşeză înapoi pe scaun şi, înainte să se aşeze şi el pe al lui, o sărută apăsat pe frunte. Îşi mută privirea spre cei doi porumbei şi observă că erau amuzați. Tocmai când era gata să le dea o replică pentru a le şterge zâmbetele alea de pe fețe, auzi telefonul lui Alexis. O observă cum se încruntă , ca apoi să o vadă ridicându-se rapid de pe scaun.

   -Christine, Cod 73! o auzi el.

Cod 73 ?! Ce naiba însemna asta? Posibil să fi schimbat codurile după ce au plecat ei? Mai mult ca sigur. O văzu şi pe Christine cum se ridică în picioare şi le urmări cu privirea fugind spre ieşire. Ce naiba a fost asta?

   -Alexander! Verifică-ți telefonul! îi ordonă el.

Alexander îşi scoase telefonul şi îl aprinse. Imediat cum ecranul se lumină , observă că primise un mesaj.

Agent J:
M-au prins încercând să umblu prin actele lui Alexis. O să trec la Planul B. O să îi mint că sunt de partea lor. Idiotul de Jay nu va bănui nimic. O să răresc mesajele. Nu vreau să risc să vă afle numărul. Terminat.

Alexander clipi de câteva ori. Bine că existau mai multe planuri de rezervă.

   -Janelle! A trecut la Planul B! i se adresă el lui Andy.
   -Deci a fost prinsă...Ok. În seara asta aplicăm Planul 13!
   -În seara asta?! Dar, Andy, e prea devreme.
   -Ştiu, dar trebuie. Fără ea, ei nu fac nimic.

Aşteptară nota de plată, şi, după ce plătiră consumația, porniră spre parcare. Andy conduse încet spre casă. Gândurile îi invadaseră mintea, nemaifiind capabil să se gândească decât la plan şi la Alexis. Cum naiba a înțeles ea că o întreba dacă vrea să fie iubita lui? Nu că nu i-ar fi convenit lui. Dimpotrivă, trecea peste toate planurile pe carr le făcuse pentru a o recupera. Femeile . Întotdeauna interpretează greşit totul. Diseară va pune planul în acțiune. Spera din suflet ca roşcata să coopereze. Gândul că va locui cu el îl încânta. Va trebui să ascundă toată aparatura pentru comunicare. Dar de ce să se complice? Va instala un sistem de bruiare a semnalui. Dar cu ce o să se îmbrace Alexis? Nu-i convenea ca şi Alexander să o vadă aproape goală prin apartament. Clar îi va lua nişte haine. Întoarse brusc maşina şi porni spre mall.

   -Unde mergem? întrebă Alexander nedumerit.
   -La shopping, fată! îl luă Andy peste picior.

Parcară maşina în fața mall-ului şi coborâră amândoi din maşină.

Fata cu părul de foc (finalizată)Where stories live. Discover now