FOCURI ÎNCRUCIŞATE

506 41 23
                                    

Se aşeză pe o parte lângă ea , sprijinindu-se în cot. Cu cealaltă mână îi dădu părul de pe față şi o privi atent. Avea ochii închişi şi suspină adânc. Îi deschise şi înghiți în sec.

-Andy...şopti ea .
-Da, iubito.
-O să te sărut.

Andy o privi surprins, dar se aştepta oarecum la reacția ei. Se ridică şi adoptă o poziție turcească . Alexis îl imită. Timp de câteva secunde se priviră în ochii. Simțea că timpul s-a oprit în loc şi de abia acum realiză cât de frumos era. Îi venea să îi mângâie obrazul, dar se abținu din greu. Aceaşi culoare a ochilor o avea şi Christian. Dar el...el era diferit. Emana pericol şi masculinitate la fiecare pas , cu fiecare privire. Îi era teamă că s-ar putea îndrăgosti de el, asta dacă nu o făcuse deja. Adică...Pe bune acum! Brunetul era un demon atrăgător şi misterios. Avea personalitate pe măsură şi fizicul îi ajuta enorm de mult. Era un magnet pentru femei, iar ea făcea parte din ele. Îşi coborî privirea spre buzele lui. Brunetul o văzu cum îşi apropie buzele de ale sale şi înghiți în sec. O să o facă! O,Doamne! O să îl sărute de bună-voie. Era parcă un vis devenit realitate. Dar ea îl săruta pe Andy, nu pe Christian. Oare îl mai iubeşte pe vechiul el? Oare ea îl visează ? Sau l-a uitat? Dacă îl urăşte ? Oare cum va reacționa când îi va spune că el este de fapt Christian? Înlătură aceste gânduri negre şi se axă pe prezent. Roşcata este în camera lui şi este pe cale să îl sărute. Alexis închise ochii şi îi atinse buzele delicat. Îşi duse o mână spre ceafa lui , iar cu cealaltă îi cuprinse obrazul. Sărutul era unul timid, delicat, dar Andy simțea că înnebunea chiar şi din cauza acestui sărut. Îşi înfipse şi el delicat mâinile în părul ei şi adânci sărutul. Alexis simțea că plutea. Îşi desprinse buzele şi îl privi încercând să îşi dea seama ce gândea. Bărbatul îşi ridică o mână şi o întinse spre roşcata. Aceasta se feri şi închise ochii. Va da în ea? Nu i-a plăcut sărutul? Tresări când simți o atingere delicată pe obraz. Nu deschise ochii. Avea de gând să se bucure de atingerea lui. Poate era ultima de care se va mai bucura din partea lui. Simți apoi o mână pe spate , ca imediat după să fie lăsată pe spate, corpul ei fierbinte atingând salteaua tare. Îl simți apoi cum se pune lângă ea. Înghiți în sec. Poate va regreta asta a doua zi, dar în seara asta se va bucura de căldura corpului lui Andy. Îşi înclină corpul spre dreapta şi îşi strecură un picior printre ale lui. Îl simți tresărind şi zâmbi în sinea sa. Îşi aşeză apoi capul şi o mână pe pieptul lui . Îi putea simțea respirația cum devenea din ce în ce mai accelerată.

-Noapte bună, iubito!

Alexis simțea cum o trec fiorii pe şira spinării. Cu toate că l-a mai auzit alintând-o în felul acesta, acum era diferit. Era spus cu ...dragoste? Nu! Era imposibil.

-Noapte bună ! şopti ea.

Se ghemui la pieptul lui şi oftă adânc. Oare a fost o greşeală? Simțea că , oarecum, a trădat iubirea ei pentru Christian, chiar dacă el a trădat-o pe ea. Nu trebuia să aibe remuşcări,dar era dureros ceea ce făcea. Ea îl sărutase de bună voie. Simțea că mai avea puțin şi plângea. Dar nu pentru partida de mai devreme . Nu, nu! Aia a fost mai mult o eliberare a frustrăriilor şi a stresului adunat. Dădu drumul lacrimilor nemaiputând să se abțină. Simți cum mâna lui Andy îi mângâie creştetul capului. Ştia că nu îi va spune nimic. Nu îşi aveau rostul cuvintele. Atingerea bărbatului o calmă şi o purtă în lumea viselor. Andy continuă să îi mângâie părul. Părea un îngeraş când dormea. Chicoti usor. Un îngeraş cu cornițe şi codiță. O sărută pe frunte şi oftă. Încă puțin şi o va avea. În seara asta i-a avut doar trupul. În curând îi va devora şi sufletul.

*După o oră*

Îşi închise ochii pentru a mia oară pentru a-l lua somnul, dar fără rezultat. Tocmai când să se substragă de sub roşcată, o auzi suspinând în şoaptă ca apoi să o simtă cum tresare. Îi mângâie fruntea şi sesiză că avea pielea fierbinte. Îşi păstră calmul şi o privi mai atent. Îşi dădu seama că roşcata îşi mişca buzele, dar nu auzea nimic. Îşi apropie urechea de buzele ei.

Fata cu părul de foc (finalizată)Where stories live. Discover now