DOMINARE

515 46 21
                                    

*Citiți pe propria răspundere.  +18*

Andy o eliberă şi se aşeză deasupra ei.

- Nu vrei? Lasă că te fac eu să vrei!

Întinse mâna şi aprinse veioza de pe noptieră. Vroia să o vadă. Să o privească în timp ce o savura. Se lăsă cu toată greutatea peste corpul ei firav şi începu să o muşte de maxilar,simțind-o cum se zbate sub el. O ignoră şi începu să rânjească când îi simți unghiile în omoplați. Urcă cu buzele spre ureche şi începu să îi sugă lobul ca imediat după să îşi înfingă dinții scoțind un țipăt de la ea.

-Dă-te! Idiotule! Ce dracu te-a apucat ? Nu vreau să te sărut! urlă ea.

Andy o ignoră şi îi prinse cu putere încheieturile .

-Andy! Eşti surd? începu ea să se zbată. Dă-mi drumul!

Părea că nici nu o aude . Vroia doar să o pedepsească. Să o facă să  ardă de dorință şi să țipe de plăcere. Vroia să o posede cu totul. Să o domine şi să-i arate că nimeni nu îi refuză dorințele. Să o facă să înțeleagă că e doar a lui. Că nimeni nu o va face să se simtă atât de bine. Îi ridică mâinile deasupra capului şi o privi în ochii. Buzele lui erau la câțiva milimetrii distanță de ale ei.

-Sărută-mă! îi şopti el.

Alexis înghiți în sec când aerul fierbinte ,ce îi ieşea brunetului printre buze, îi izbi fața făcând-o să tremure. Îi privi ochii şi se înspăimântă. Putea observa în ochii lui poftă. Poftă şi dorință.

    -Andy...şopti ea speriată.
    -Ți-am zis să mă săruți! se auzi vocea lui tunând în încăpere, perturbând liniştea.
    -La dracu'! Nu! se răsti ea privindu-l furioasă.

Ce? Credea că dacă se va dezbrăca şi se va da mare cu corpul ăla perfect şi ochii ăia minunați...şi buzele ispititoare..Ce credea? Că îi va ceda? Niciodată! Ea nu vroia să îl muşte de buze. Nu vroia să îl domine. Nu! La naiba!
    Îl observă cum rânjeşte şi înghiți în sec. A dat de dracu'! Încercă să scape,  dar dobitocul era prea greu. 

     -Mă săruți acum?
     -Du-te dracu' ! îi şopti ea ca imediat după să-l lovească cu genunchiul în zona sensibilă.

Andy se enervă din cauza durerii, dar nu îi dădu drumul.

    -O să regreți! mârâi el.

A vrut pedeapsă?! Îi va da el pedeapsă. Se năpusti asupra gâtului ei şi prinse o porțiune din pielea fină. Alexis țipă în momentul în care Andy trase cu dinții de piele. Îşi înfipse unghiile în spatele lui din cauza durerii. Andy muşcă cu putere până simți cum gustul de fier fierbinte îi invadează gura. Linse porțiunea muşcată,dar apucă imediat o altă secțiune şi de data aceasta muşcă şi mai tare. O simți sub el cum se zbate şi respirația ei haotică cum îi lovea obrazul. O apăsă dur în salteaua tare și gemu puternic când unghiile ei îi  săpă spatele lăsând dâre roşiatice în urma lor. Era excitat la maximum şi vroia să o devoreze precum un lup flămând. Se pare că roşcata uitase câtă plăcere carnală îi oferise el înainte să se despartă. Era ca o fiară în pat, iar el nu mai era Christian. El este Andy. Şi în noaptea asta va dezlănțui fiara. O va face să urle de plăcere.
  Îi lăsă gâtul şi o privi. Era nervoasă. Excitată . Dornică. E doar a lui, o sălbatică ce trebuia devorată şi iubita pana la extrem . Să îi posede trupul şi sufletul obligând-o să îl accepte. Şi va reuşi. Coborî privirea şi îi urmări sanii ce i se zbat cu furie . Îşi trecu limba peste buzele uscate şi flămânde. O vroia atât de tare. Îi eliberă mâiniile şi el se sprijini în coate încadrându-i fața cu ale sale.

Fata cu părul de foc (finalizată)Where stories live. Discover now