PRIETENE??

579 49 8
                                    


-Andy...Unde îmi este telefonul?
-Iartă-mă, scumpo! Dar nu mai există aşa ceva. Snyder te va găsi folosind toate mijloacele posibile.
-Păi şi eu ce naiba o să fac? Nu pot să stau să frec menta degeaba.
-Nu o să stai degeaba... De fapt cred că o să stai degeaba.
-Mă simt ca la închisoare! oftă ea.
-Nu chiar, scumpo! începu el să râdă. Eşti mai degrabă sechestrată la domiciliu!

Alexis îl privi de parcă era vreun nebun şi se aştepta în orice momet ca brunetul să înceapă să râdă.

-Glumeşti, nu?! îl privi ea şocată.
-Scumpo, arăt de parcă aş glumi?!

Andy îi făcu cu ochiul şi tocmai când se pregătea să o întrebe dacă îi era foame, în cameră dădu buzna Alexander.

-Glumeşti?? se uită Alexis la şaten. Ăsta locuieşte aici? îşi ridică privirea spre tavan şi se puse în genunchi în mod dramatic. De ce, Doamne, mă pedepseşti în halul ăsta? Cu ce ți-am greşit ?

Andy se uită la ea amuzat şi îi făcu semn lui Alexander să iasă din cameră. Se apropie de roşcată şi se aşeză lângă ea imitându-i poziția. Alexis îşi întoarse capul în aşa fel încât să-l observe şi îl privi iritată.

-Ce crezi că faci?
-Ce fac? o privi el cu o față inocentă.

Alexis îşi ridică o sprânceană .

-Asta! gesticulă ea cu mâinile spațiul dintre ei. Nu mai fă asta! Intri mereu în bula mea de intimitate . Spațiu personal, da?!
-Bulă de intimitate? începu să râdă nemaiputând să se abțină.
-Ooo...Mai taci! Doar lasă-mă în pace. Vreau să mă gândesc.
-Să te gândeşti?? La ce, roşcato? întrebă el nedumerit.
-Cum la ce? La nenorocitul de Snyder şi la cum să scap de aici.
-Ştii că nu ai nici o şansă, nu? o privi el amuzat.
-Merită să încerc! Fie că îmi rup şi gâtul, fac orice numai să scap de voi doi.
- Auci!...îşi duse el mâna în dreptul inimii. Asta a durut, roşcato! Chiar atât de răi suntem?
-Pff...Cine, voi?! Deloc...Mai degrabă aş fi preferat să mă tortureze Snyder, decât să mor de plictiseală aici!

Alexis se ridică în picioare şi începu să se plimbe prin cameră. Andy se ridică şi el şi îi imită mişcările chicotind. Arătau precum nişte patrule. Alexis nu îl observă pe brunet cum o imita şi se adânci şi mai tare în gânduri. Dacă ar sări pe fereastră, şi-ar rupe eventual o mână sau un picior...sau ambele...Să iasă pe uşă? Neah...Oricum nu ar reuşi..atât timp cât cheile nu erau la ea. Dar dacă s-ar da pe lângă Andy? S-ar distra şi în acelaşi timp ar lua şi cheile...Ar merge. Ar face orice pentru a scăpa de cei doi, în special de Alexander! Avea el ceva...suspect! Şi apoi, de unde naibii ştia brunetul de Snyder? Şi era prea mare coincidența ca tocmai el să o salveze! Adică...Serios acum! Ce şanse erau să apară tocmai el fix în momentul ăla? Ceva nu se leagă. Dar ce? Şi de ce nu avea voie să îşi sune prietenii? Telefonul ei ,cât şi al prietenilor ei, era nedetectabil. Sau poate că nu era...De ce tocmai pe ea ar răpi-o ? Era sigură că Snyder putea foarte bine să răpească pe unul dintre prieteni ei. Aşa ar fi lovit-o unde o durea cel mai tare. Nu şi-ar închipui viața fără ei. A făcut orice pentru a-i ține uniți. De asta s-a şi mutat în blocul Christinei după moartea mamei sale. A avut mare noroc că erau de vânzare câteva apartamente în blocul respectiv. Simțea nevoie să vorbească cu ea. Unde naiba era Christine când avea nevoie de ea? De fapt cum naiba va rezista cu ăştia doi în acelaşi apartament? Oftă adânc şi se opri. Simți că ceva se izbeşte de ea şi îşi pierdu echilibrul, aterizând pe un covoraş pufos. Îşi ridică privirea şi observă un Andy amuzat cu mainile la gură, parcă abținându-se să nu râdă. Alexis îl săgetă cu privirea şi se ridică nervoasă, pornind spre el.

Fata cu părul de foc (finalizată)Where stories live. Discover now