ILUZIA

523 56 10
                                    


-Păi...şovăi ea.
-Christine.
-Alexander! zise ea repede.
-Care Alexander? întrebă Alexis suspicioasă.
-Tipul de la biliard.
-Cred că glumeşti!

Alexis oftă adânc şi începu să se plimbe prin cameră cu mâinile în păr, trăgând de el frustrată.

-De ce tocmai el, Christine? Mă enervează, să nu mai luăm în calcul faptul că mi se pare dubios. Nu ştim nimic despre el.

Christine îşi privi prietena şi se întristă. Avea dreptate. Dar...La naiba! Îl plăcea. De fiecare dată când încerca să iasă cu vreun băiat care o invita în oraş sau cel puțin să flirteze, Alexis mereu făcea pe detectiva. Era prea protectoare. Dar o înțelegea. De când a părăsit-o dobitocul ăla de Christian, era mereu cu garda sus. Trebuia să îi zică.

-Lex,ştiu că îți faci griji , dar este chiar de treabă. Te rog! Dacă o să greşesc în legătură cu el, poți să mă bați.
-Vreau să fii bine! oftă Alexis. Nu vreau să suferi şi tu.
B-O să fiu bine. Promit! Am o idee! Ce-ar fi să vii data viitoare şi tu? Aşa poți să îl cunoşti.
-Cee? Nu. O să fiu ca a cincea roată la maşină. Nu vin.
-Haide! O să aducă un prieten de-al lui. Poate poate...
-Ha ha! o întrerupe Alexis. Deci asta era. Încerci să mă cuplezi şi pe mine. Chris, de câte ori să îți mai spun că nu vreau asta?
-O, haide! Dacă nu iese nimic, o să te distrezi! Poți să îți bați joc de tip. Pun pariu că e vreun tip timid care se bâlbâie.

Alexis începu să râdă. Până la urmă, nu-i rea ideea. Măcar se va distra pe seama tipului.

-Fie! renunță ea într-un final. Acum, domnişoară! Ce ziceai de petrecerea aia? rânji spre prietena ei.
-Jur că nu fac față schimbărilor tale rapide de atitudine! i se alătură şi ea. De aia te iubesc eu! Acum hai să mergem la cumpărături.

După câteva ore bune, în care cumpărară tot felul de băuturi, snack-uri şi dulciuri, cele două prietene porniră spre apartamentul Christinei pentru a aşeza totul înainte de a ajunge invitații. Mai aveau liber o oră până la petrecere, destul timp pentru a se pregăti şi ele. Alexis se hotărî să poarte o fustă scurtă din piele roşie , un top alb cu aplicații din dantelă roşie, pe care îl introduse în fustă, în picioare purtând nişte pantofi negri, iar părul îl lăsă desfăcut. Se hotărî să nu se machieze deloc. Pielea ei avea nevoie să mai respire puțin. Coborî spre apartamentul Christinei. Mai aveau câteva minute la dispoziție pentru a pune totul la punct, înainte ca ceilalți să ajungă. Intră în camera blondei pentru a vedea dacă era gata, dar rămase cu gura căscată. Christine era îmbrăcată cu nişte pantaloni scurți din piele neagră, o maiou transparent alb care lăsa la vedere un sutien roşu şi în picioare purta nişte platforme negre cu ținte. Părul îi era prins într-o coadă de cal, iar buzele colorate într-un roşu vişiniu.

-Aproape suntem gemene! o bufni pe Alexis râsul.
-Aproape! o imită şi Christine.

Dar fu întreruptă de soneria uşii de la intrare. Se pare că au ajuns. Blonda se grăbi să deschidă uşa si imediat dădu buzna în apartament un grup mare de adolescenți, în urma cărora intrară Xander, Adam, Jay şi Janelle. Christine şi Alexis îi salutară pe toți şi intrară şi ele în living. Alexis se trezi cu o doză de bere în mână şi o dăsfăcu, bând imediat conținutul rece care o mai răcori puțin. După multe alte doze de bere, shot-uri de tequilla, Alexis începu să danseze cu prietenii ei. La un moment dat, Christine o găsi în bucătărie, ținând în mână o poză cu ea si plângând cât de frumoasa poate să fie. Încercă să o liniştească şi aproape o târî în living. După o oră, Alexis simți ca îi bubuie capul. Bause prea mult, iar dimineața avea să regrete. Se aşeză pe canapea şi îşi prinse capul între mâini. Simți cum ațipeşte, dar îşi reveni imediat. Muzica de pe fundal îi făcea fiecare moleculă din organismul ei să vibreze. Adora piesa asta. Bass-ul piesei Rihannei- Pour it up aproape zguduia pereții. Se ridică rapid şi se înjură rapid pentru mişcarea asta proastă. Simți cum totul se învârte şi aproape că făcea contact cu podeaua dacă nu simțea două mâibi mari în jurul taliei ei. Încercă să se stabilească pe picioare.

Fata cu părul de foc (finalizată)Where stories live. Discover now