CĂUTĂRI FĂRĂ REZULTAT

445 41 7
                                    

*continuare PIZZA CU GUST DE PANICĂ*

-Da, iubito!
-Iubitule! se panică ea
-Eşti bine, iubito? Ce ai?
-Ai văzut-o tu pe Alexis?
-Nu, iubito. De ce întrebi?
-A dispărut de aseară.
-Iubito, sunt sigur că este bine. Oricum se descurcă ea. Poate avea nevoie de o vacanță.
-Ea nu îşi ia vacanță, fir-ar să fie! replică Christine nervoasă. Iartă-mă! Doar că e altceva. Alexis nu poate sta fără mine. Din punct de vedere sentimental. Dacă o să aibe vreun atac de panică ?
-Iubito, o să fie bine. Nu cred că nu poate sta fără tine.
-Nu înțelegi. Alexis are nevoie de o prietenă lângă ea. Să nu se simtă singură. Dacă va fi singură, va intra în depresii şi se va izola de toți . Nici nu va mai vorbi cu nimeni. Are nevoie de mine. Trebuie să râdă . Să se simtă adolescentă.
-Cum adică să se simtă adolescentă?
-Iubitule, de când s-a îmbolnăvit mama ei de cancer pulmonar, ea a avut grijă de tot. Curățenie, mâncare. Tot. Ea nu a avut copilărie. Când ne-am unit toată gaşca era fericită. Dar după ce fostul ei iubit a trădat-o, a intrat în depresie. Nu mânca, rareori dormea. Am fost nevoiți să o ducem la psiholog. Doar...Nu o să reziste singură. Are telefonul închis şi nu ştiu unde e.
-Să văd ce pot face.
-Mulțumesc, iubitule! Vorbim mai tarziu.

Christine închise telefonul oftând şi păşi în living unde erau strânşi toți. Se aşeză lângă ei şi privi în gol.

-Şi acum? întrebă Xander.
-Acum începem să o căutăm!
-De unde începem? întrebă şi Adam.
-Nu ştiu sigur! Dar avem nevoie de Şefu' !

Toți o aprobară, iar Christine se ridică cu gândul să se schimbe. Dar când să îi spună lui Jay să verifice echipamentele în caz de ceva, o zări pe Janelle lângă el. Doar nu a stat până acum lângă ei?

-Jay! îşi strigă ea fratele adoptând o tonalitate cât mai calmă.
-Da?
-De ce cățeluşul este încă aici?

Îi observă pe ceilalți doi prieteni cum se uită unul la celălalt mirați.

-V-ați luat câine? întrebară amândoi în acelaşi timp.

Christine o privi pe Janelle cu o față adorabilă şi începu să zâmbească.

-Janelle, latră! Hai, fetițo! Fă "ham-ham" pentru mami! o alintă blonda asistată de râsetele prietenilor ei.

Adam şi Xander începură să râdă şi mai tare când Janelle încercă să se năpustească asupra ei, dar Jay îşi dădu seama la timp de intențiile iubitei sale şi o trase în brațele sale, strângând-o tare la pieptul său.

-Calmează-te! îi şopti el la ureche. Christine, du-te şi schimbă-te anul ăsta.
-Ştiam eu că iubițica ta decât latră! începu blonda să râdă, în timp ce se îndrepta spre camera ei.

Sări peste duş şi îşi trase pe ea un tricou larg şi o pereche de blugi skinny. Nu avea timp să se machieze sau alte chestii de genul. Prietena ei cea mai bună, surioara ei, dispăruse. Dar de ce? Ce întrebare stupidă! Ar fi fost imposibil să nu fie răpită odată ş-odată la câți duşmani avea Alexis. Daca Snyder o răpise? Primise destule amenințări din partea lui. Nu ar fi putut să o răpească. Ar fi fost stupid chiar şi din partea lui. Nu?! Sau putea să o răpească? Christine începu să se învârte prin cameră. Dacă putea să îi afle sediul, era ca şi rezolvat. Dar decât tâmpita de Janelle ştia. Şi sigur nu avea să-i spună. Dar dacă vorbea cu Jay? El sigur ar fi făcut târâtura să vorbească. Păşi hotărâtă spre living, dar constată că rămase singură.Luă telefonul şi îl sună pe Xander.

-Da,pisi!
-Nici un pisi! Unde naibii ați plecat?
-Nu ți-a spus Janelle? se miră el.
-Nu. Nu mi-a spus cățeaua aia nimic! Zi odată unde sunteți! începu ea să se enerveze.
-În drum spre Damon. Ne întoarcem după tine?
-Nu. Voi sta aici şi o să încerc să găsesc nişte piste.
-Cum spui tu, pisi. Te anunțăm dacă apare ceva.
-Nu îmi mai spune aşa. Ai face bine să mă anunți. Ne auzim.

Închise telefonul nervoasă şi ochi vaza de pe masă. Avea nevoie să spargă ceva. Îşi încordă pumnul şi , dintr-o lovitură, vaza căzu pe jos, spărgându-se în mii de bucățele. Nenorocita de Janelle şi-o căuta rău de tot. Începu să se agite şi să patruleze prin încăpere. A avut dreptate încă de când a văzut-o la clubul de biliard. Dar ce însemnau acele semne? Se opri brusc şi se aşeză pe canapea cu capul între mâini. Alexander îi făcuse semnele. Dar Janelle a spus că era spioana lui Snyder. Dacă şi Alexander este unul dintre spioni? Dacă ar fi aşa , înseamnă că erau într-un mare pericol. Li se întindea o cursă. Trebuia să îi anunțe şi pe ceilalți! Dar avea nevoie de dovezi. Dovezi...Dovezi...Gataa! Dacă reuşea să se apropie şi mai mult de Alexander, le-ar fi aflat planurile. Sau s-ar infiltra în banda lui Snyder. Dar dacă şi cățeaua făcuse la fel? Ar fi fost capabilă să îi păcălească şi astfel i-ar fi zdrobit din interior. Dar de ce ar fi răpit-o pe Alexis? Oare Alexander a răpit-o? Dar dacă Alexander era Snyder? Neah...Nu ar fi posibil. Trebuia să reuşească să-l cucerească! Dar mai întâi avea nevoie de un plan!

Fata cu părul de foc (finalizată)Where stories live. Discover now