VREI SĂ INTRI?

505 47 7
                                    

*continuare PISTE FALSE*

Blonda închise telefonul şi îşi duse mâna spre locul durerii care se accentua cu fiecare minut. Alexis o învățase să nu arate nimănui atunci când suferă. Dacă începea să urle de durere în telefon, îi făcea pe ceilalți să se îngrijoreze. Iar ea nu avea nevoie de atenție. Toți trebuiau să îşi îndrepte atenția asupra roşcatei. Lex era prioritatea lor. Prioritatea ei! Închise ochii pentru câteva secunde. Când îi deschise, fața ei părea întunecată.

-Stai liniştită, surioară! O să te găsesc! Iar cei care au avut legătură cu răpirea ta vor plăti! Îți jur!

Acceleră motorul maşinii şi apăsă pe rană . Închise ochii pentru câteva secunde . Ştia că dacă nu va ajunge cât mai repede, va face probabil accident. Deschise ochii şi tură motorul la maximum. Pierdea tot mai mult sânge şi era din ce în ce mai slăbită. Viră stânga şi zări blocul. Inchise ochii şi oftă. Mai avea puțin. Parcă maşina şi coborî din ea încet. Reuşi decât să închidă portiera şi simți cum i se înmoaie picioarele.

    -Fir-ar! țipă ea.

Se sprijini de mânerul portierei şi se forță să se ridice. Reuşi ,după câteva încercări, să stea în picioare şi se târî până la intrarea în bloc. Nu reuşea să urce scările aşa că luă liftul. Ajunse în fața apartamentul , dar căzu din nou. Scânci de durere şi se ridică din nou. Deschise uşa şi o trânti , ca imediat după să cadă din nou.

    -Jaaay! strigă ea din cauza durerii.

Niciun răspuns. Unde naibii era?

    -Jaaay!

Dar nici de această dată nu primi un răspuns. Se forță din nou şi se ridică în picioare. Durerea se accentuase şi pierdea tot mai mult sânge. Se târî spre camera ei lăsând în urmă o dâră. Deschise sertarul şi scoase o foarfecă cu vârfurile curbate şi un tub subțire şi elastic din cauciuc. Îşi înfăşură tubul în jurul coapsei, puțin mai sus de rană, şi strânse cu putere. Scrâşni din dinți din cauza durerii şi scoase de sub pat o cutie mică din metal. Înhăță o sticluță micuță cu whisky şi o sticluță cu vodcă. Luă foarfeca şi cele două sticluțe şi se târî până în bucătărie. Lăsă obiectele pe masă şi aprinse un ochi de la aragaz. Luă apoi foarfeca şi o steriliză prin flambare. Lăsă aragazul aprins şi ea se aşeză pe un scaun. Trase un altul şi îşi puse piciorul rănit pe el. Înhăță cu mâna liberă sticluța cu vodcă şi trase dopul cu dinții. După ce turnă tot conținutul pe gât, păstrând o cantitate mai mare în gură. Strânse apoi tubul înfăşurat în jurul coapsei sale şi băgă vârfurile foarfecei în gaura produsă de glonț. Strânse şi mai tare tubul şi simți cum lacrimile îi umezeau ochii. Clipi de câteva ori pentru a împiedica apariția picăturilor de apă. Înfipse foarfeca şi mai adânc şi înghiți vodka ce o avea în gura. Simțea cum băutura îi arde gâtul şi scose glonțul cu mişcări rapide. Îl puse pe masă cu tot cu foarfecă.

     -Acu-i acum! oftă ea.

Luă sticla de whisky şi desfăcu dopul. Îşi încordă toți muşchi şi îl turnă pe rană. Strânse cu mâinile marginea mesei. Simtea cum pielea îi lua foc. După ce usturimea se diminuă, se ridică cu greu de pe scaun şi luă un cuțit cu o lamă lată din suport. Ținu cuțitul deasupra ochiului încă aprins până când lama căpătă o nuanță roşiatică. Îndepărtă cuțitul de lângă flacără şi se aşeză din nou pe scaun. Apropie cuțitul de rană şi închise ochii. Țipă când metalul încins îi atinse pielea şi îşi încordă muşchii apăsând lama şi mai tare. Aruncă cuțitul pe masă şi deschise ochii înlăcrimați privind la viitoarea cicatrice.

     -Asta lipsea! Încă o cicatrice! oftă ea.

Se ridică şi începu să păşească prin bucătărie. Durerea era oarecum suportabilă. Partea proastă era că şchiopăta puțin. Auzi telefonul şi se îndreptă şchiopătând spre camera ei şi se trânti în pat. Luă telefonul şi aprinse ecranul. Avea un mesaj de la Alexander. Se holbă la ecran . Ce naiba?!

Fata cu părul de foc (finalizată)Where stories live. Discover now