~Proloog ~

1.6K 78 4
                                    


"Rennen! Rennen Alice!"

Ik rende zo hard als mijn kleine beentjes mij konden dragen. Het enige wat ik zag was vuur en dood. Er viel een dikke tak naar beneden. Ik glipte er nog snel onderdoor. Angstig  keek ik naar achter en zag dat mijn grote zus klem stond.

"DOOR RENNEN! NIET STOPPEN, GA!"

Schreeuwde ze naar mij. Met tranen in mijn ogen zag ik hoe twee mannen in zwart met bruine kleren haar mee sleurde.

"Rennen!"

schreeuwde ze nog. Ik rende verder. De tranen bleven maar komen.

"En waar denk jij heen te gaan kleine meid?"

ik schrok van de kille stem. Maar bleef daardoor hard door rennen. Ik keek achterom en zag dat ik ingehaald werd. Het huis van buurvrouw Lenson stond in brand. Ik sprong door het kleine brandende gat in de deur en raakte de man achter mij kwijt. Ik stond even stil achter een boom die alleen aan de bovenkant in brand stond. Mijn tranen reflecteerde het licht van brandende huizen en lichamen. In het midden van het strijdveld zag ik hem. Een moordende genadeloze blik in zijn ogen. Hij had een man in een wurgende houding vast.

Hen op de weg lieten gloeien,voordat ik mijn dromen de baas liet worden.

Heeeii mensen!
Welcome to The Run! Dit is mijn tweede boek (tweede verhaal als in anders dan mijn andere twee boeken) op wattpad en ik ben zelf helemaal gek van weerwolf dus ik dacht: waarom schrijf ik er zelf niet eentje!

Iedereen denkt nu waarschijnlijk:

"Oh, heb je nog zo'n weerwolf boek over een meisje die haar mate vind die haar ouders en roedel heeft vermoord.. blablabla.."

Ten eerste: stiekem houden we diep van binnen allemaal van dat scenario..

Ten tweede: je dacht het fout. Blijf maar doorlezen, dit verhaal gaat niet alleen maar zoals je dacht dat het gaat lopen.

Bereid je maar voor..

Don't forget to comment/vote
LoveyouallXx

(Commentaar en spelfout aanwijzingen graag!)

-SanneeXD

The RunWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu