Hoofdstuk ~ 32

341 10 2
                                    

Ik hield mijn lippen stijf op die van hem. Mijn hartslag was hoog en de adrenaline stroomde door mijn aderen.

Ik moest Angel vrij zien te krijgen.

Na ongeveer 10 seconden liet ik Tobias los die mij verrast, maar zelfvoldaan aan keek.

"Die had ik niet zo snel verwacht." Zei hij nog steeds verdwaasd.
"Denk maar niet dat ik dat voor jou deed." Zei ik nijdig terwijl ik naar Vince keek die onze kant op kwam.

Hij moest me vertrouwen. Ik kon niet inschatten wat hij zou doen. Zou hij mij door hebben? En zien dat ik dit alleen maar deed om Angel bij mij te krijgen? Of zou hij mij geloven en zijn belofte eindelijk na komen?

Vince keek mij ongeloofwaardig aan.
"Ik zie dat jullie het goed kunnen vinden samen. Zou ik haar nu weer even terug mogen van je Tobias? Er is nog veel voor te bereiden voor het feest vanavond." Zei Vince terwijl zijn ogen dezelfde blik aanhielden.

"Maar natuurlijk meneer." Tobias draaide zich naar mij om. "Dan zie ik u vanavond weer, schoonheid." Hij pakte mijn hand vast en kuste deze.
Een geforceerde glimlach sierde mijn lippen. Toen Vince en de man zich omdraaide trok ik vluchtig maar onopvallend mijn hand weg en keek ik Tobias geïrriteerd aan.

Hij snapte ook wel dat dit een noodzakelijk spel was. Vanavond zou ik weg zijn. Eindelijk weer vrijheid.

Een moment later liep ik stil achter Vince aan. Hij had niks gezegd over wat er zich net had voorgespeeld. Maar ook over zijn beloftes had hij nog niet gesproken.

Eenmaal aangekomen bij mijn kamer rook ik meerdere personen. Vince opende de deur van de kamer die inderdaad niet leeg was.
Er waren ongeveer vier mensen aanwezig in het zitgedeelte. Ik merkte dat ik opnieuw ongewild nerveus werd, wat leidde tot de weder verkleuring van mijn ogen.

"Deze mensen gaan je even goed onder de loop nemen voor vanavond." zei Vince terwijl hij verder de kamer in liep.

Ik zag hoe Vince zijn horloge aantikte. Voordat ik besefte wat hij deed, zakte ik door mijn benen door de pijn in mijn botten. Ik veranderde moeizaam in mijn wolvenvorm.

Boos staarde ik Vince aan. De klootzak.
Maar hij keek me enkel geïnteresseerd aan.

"Mooi, het aangepaste serum werkt goed." Hij zakte op zijn knie en keek mij op ooghoogte aan.

Ik moest mijn uiterste best doen om hem niet van zijn neus te ontdoen.

Hij keek mij emotieloos aan, wachtend totdat ik buiten mijn boekje zou stappen.

Mijn gegrom stopte en met een woedende blik ging ik zitten terwijl ik naar de grond keek. Ik voelde hoe de grijns van Vince over mij heen scheen.

"Dat wil ik zien."

Ik zag hoe de groep mensen ons aandachtig bestudeerde. Ik had al mijn trots en zelfrespect verloren op dit moment. Het knaagde mij van binnen weg.

"Ik wil haar vacht schoner dan schoon." Zei Vince terwijl hij richting de deur liep. "De rest laat ik aan jullie over." Zei hij voordat de deur achter hem sloot.

Het uur erop werd ik naar de badkamer geleid. Daar werd ik in de douche gezet terwijl twee vrouwen mij van top tot teen insopte.

Ik vond het niet erg, mijn vacht zou vanavond toch wel weer vies worden door het bos.
Nadat mijn vacht was schoongewassen, werd deze droog geblazen door meerdere föhns en borstels. Het duurde onaangenaam lang voordat de twee mijn vacht van zijn klitten ontdaan hadden.
Als laatste werd mijn vacht ingespoten met een chemische bloesem spray. Zelfs mijn hoofd werd er mee ingewreven.

The RunWhere stories live. Discover now