Hoofdstuk ~ 41

481 23 9
                                    

"Ik doe dit voor je eigen bestwil, Alice. Je weet dat je bij mij hoort. Laat het toe."

Ik zat nog steeds op de keuken vloer. Alpha Collins had mij in een knuffel getrokken en streelde zijn hand over mijn rug. De tranen gleden opnieuw langzaam over mijn wangen op het moment dat hij de woorden uitsprak. Ik voelde Angel haar vacht bij mijn hand kriebelen. Het liet mij herinneren dat ik dit daadwerkelijk moest doen. 

"Alice, niet doen.." Haar stem was bezorgd. Ik trok mij uit de knuffel en pakte Angel vast. Alpha Collins schoof zich achter mij. Zijn arm ging rond mijn middel en hij kuste mijn slaap. Zijn vrij hand ging door mijn bruine haren en rustte op mijn schouder. Zo zaten we voor een moment, op de grond van de keuken.
Ik haatte mijzelf om het feit dat het goed voelde. 

Een moment later hoorde ik hoe iemand de keuken binnen kwam lopen. 

"Zegt u het maar Alpha." Zei de stem van Stefano. Alpha Collins moest hem vast gemindlinked hebben. 
"Wil jij een plekje met de pup uitzoeken om te slapen? Alice en ik moeten iets bespreken. Alleen." Zijn stem was angstaanjagend zoals altijd. 

Stefano knikte en pakte Angel uit mijn armen. "Nee ik wil bij Alice blijven. Laat me los!" Riep ze boos. Alpha Collins keek haar enkel duister aan, wat haar de mond snoerde. Zelfs Angel was geen partij voor zijn dominantie. Toen Stefano en Alice de keuken hadden verlaten, draaide Alpha Collins mij naar zich toe zodat ik hem direct aan moest kijken. 
"Ik wil je beschermen. Ik wil je een gouden leven geven, maar laat mij toe." Zijn woorden leken bijna emotioneel, maar de toon waarop hij het zei liet horen dat er een berg frustratie onder lag. 

"Die ratten krijgen je nooit meer.Ze verdienen je niet. Je bent mijn parel, je bent van mij." Zijn hand gleed langs mijn gezicht. 

Ergens waren zijn woorden geruststellend, maar ergens frustreerde mij het feit dat hij niet door had dat mijn angst voor hem groter was dan voor welke hunter dan ook. 
Zijn armen sloten zich achter op mijn rug en trok mij dichter naar zich toe. Zijn lippen raakte de mijne en de bom van gevoelens explodeerde opnieuw binnen in mij. Maar ik deed niks. 
Een licht geïrriteerd geluid verliet de mond van Alpha Collins wat mij mee liet spelen in het spel. Mijn armen sloten om hem heen alsof ik bang was dat ik zou vallen. 

Een onbeschrijfelijk gevoel van geluk en doodsangst vulde mijn lichaam. Na een minuut liet ik los en schoof wat naar achter. De ogen van Alpha Collins waren donker en rood. Zijn grijns was duister en ik krom wat ineen op het moment dat hij naar mij toe boog. 

zijn hoofd stopte naast de mijne. Zijn arm rustte op de grond naast mij. "Zie, zo moeilijk was dat niet." Zijn woorden waren gefluisterd, maar zelfs toen kon ik horen hoe laag zijn stem was op het moment dat zijn wolf sprak. 

Alpha Collins stond op. Ik wou blijven zitten maar hij pakte mijn armen vast en trok mij in een beweging van de vloer. Het leek wel alsof ik niks woog voor hem.
"Ik ga je een rondleiding geven door het huis." Zei hij abrupt. Ik hoorde een vleugje enthousiasme in zijn stem, maar misschien had ik het mij maar verbeeld.

Ik voelde me verdoofd. Alpha Collins trok mij mee naar de huiskamer, maar de woorden die hij sprak klonken ver weg. Hij trok mij daarna mee naar een andere ruimte. Het was een grote industriële keuken. Het leek alsof er een restaurant gerund kon worden in dit huis. 

"Hier worden de meeste maaltijden gemaakt. De kleine keuken word voornamelijk als eet plek gebruikt en voor het zetten van koffie en thee."

Ik knikte. De blik van Alpha Collins zei mij dat hij niet tevreden was met mijn schaarse reactie, maar hij zei er verder niets van.
Hij pakte mijn pols vast en trok mij de keuken uit. We liepen de trap op richting de eerste verdieping. Hij vertelde dat hier de derde divisie vechters verbleven zodat ze snel het huis konden verlaten op het moment dat er een vreemde binnen het territorium werd gesignaleerd. De tweede verdieping was voor de tweede divisie en de derde verdieping was voor de eerste divisie. Elke verdieping had drie gangen vol met deuren die hoogstwaarschijnlijk naar slaapvertrekken leidden. 
Eenmaal de vierde trap opgeklommen kwamen we aan bij de enige deur die ik herkende. De slaapkamer van Alpha Collins. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The RunWhere stories live. Discover now