Final Part 2

3.9K 314 188
                                    

Evet işte geldik asıl final bölümüne. Bu hikayeye başlarken gerçekten bu kadar kısa olacağını tahmin etmiştim. Çünkü bilirsiniz işte Violet'ın hissettiği ve yaşadığı her şey tamamen bana ait. Arada bir kaç farklı şey dışında genel olarak Violet benim hislerimin bir kısmını aktardı size. Suicide Room benim en özel ve en güzel kitabım olarak daima kalacak. Bu hikayeye yakışabilecek en güzel sonlardan birisi bence buydu. Her neyse. Bu güne kadar bana destek çıkıp yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum! Bana ulaşmak için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz @ Rihfectt. Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın iyi okumalar! 

Bölüm Şarkıları;

Birdy – Not About Angels

Hurts – Blind

Rihanna – Final Goodbye

****

İnsan bazı zamanlarda nasıl hissedeceğini bilemez. Ağlamak ister ama gözleri dolmaz, gülmek ister ama dudağında küçük bir tebessüm bile olmaz. İnanmak istemez ama gerçekler tüm acı tarafıyla gün yüzüne çıkmış olur.

Ben şuan tüm bunlara inanmak istemediğim zaman dilimindeydim. Harry'ye konuşması için dakikalardır yalvarıyordum. Evet, o haklı desin ama yeter ki konuşsun istiyordum. Beni nasıl salak yerine koyduğunu anlayım ve hayata bir kez daha küseyim istiyordum. Ama o beni daha çok karanlığa itiyor, susuyordu.

''Harry lütfen o haklı mı? ''

Harry bakışlarını sonunda ondan çekip bakışlarımızı birleştirdiğinde sert ifadesi yumuşadı.

''O haklı Vi. ''

Şaşkınlıktan açılan ve titreyen dudaklarımı kapatıp dolan gözlerimle bir süre sadece onu izledim. Acı çekiyor gibi bir hali vardı. Konuşmak istiyordu ama konuşamıyordu.

''Ya-Yani beni kullandın. ''

''Kullandım. ''

''O orospu çocuğuna ulaşmak için beni kullandın öyle mi?''

''Evet, o orospu çocuğuna ulaşmak için seni kullandım. ''

Gözlerimde ki yaşlar bir-bir akarken konuştum.

''Hiç mi?''

Hıçkırıp sordum.

''Hiç mi sevmedin beni?''

''Sevmedim. ''

Acıyla hıçkırdığımda bir adım atıp dibime girdi. Büyük elleri yanaklarımı kavrayıp gözyaşlarımı silerken konuştu.

''Sevmedim. Sevemedim. Benim sana olan aşkım seni seviyorum veya seni sevdim demek kadar basit değil. Ben seni sevemedim Violet. Ben sana birden âşık oldum. ''

Güldüm ve başımı iki yana salladım. Ona inanmak istiyordum ama yalan söyleyip söylemediğine artık emin değildim. Kime veya neye inanacağıma karar veremeyecek durumdaydım. Bütün düşünceler birbirine girmiş nasıl hareket etmem hakkında bir fikrim yoktu.

Bu ölüyor gibi hissettiriyordu. Tüm hayatım gözlerimin önünden şerit gibi geçiyordu sanki. Gözlerine bakınca ölüyordum. Ama öldüğüm kadar canlanıyor, hayat buluyordum. Sonsuza kadar burada onun kolları arasında kalmak istiyordum ama gitmekte istiyordum.

''Yalan söylüyorsun. ''

Mırıldandığımda kaşlarını kaldırıp aceleyle konuştu.

''Hayır, hayır Violet yemin ederim bu gerçek. Hayatımın tamamen yalanlar üzerine kurulu. Ama bu, sana olan hislerim o yalanların içinde ki tek gerçek. Sen benim tek gerçeğimsin. ''

Suicide RoomWhere stories live. Discover now