Episode 12 ''Asık Surat ve Rapunzel''

8.1K 522 92
                                    

TAM 4 SAYFA 1.196 SÖZCÜKTEN OLUŞAN BİR BÖLÜMLE BEN GELDİM! –ANKARANIN BAĞLARI EŞLİĞİNDE GİRİŞE DEVAM-

Öncelikle yine gecikti üzgünüm şlfskşflsd. 

Kesinlikle uzun olduğunu ve güzel olduğunu düşündüğüm bir bölüm oldu bu bölümden sonra hikaye artık geçiştirmeli saçmalık dolu bölümlerini atlatmış ve ana konuya giriş yapmış oluyor. Her ne kadar Suıcıde Room uzun bir hikaye olmayacak desem de aklıma gün geçtikçe yeni şeyler geliyor ve kurgu uzuyor gidiyor.

Ehm.

Çok konuşmuyorum

Facebook'ta bölüme koyduğum sınır geçince yazmaya başlarım bu yüzden hikayenin sınırı geçmesi için One Direction Team Hikayeleri sayfasından +50bin beğenisi var dış bağlantıda link var açamayanlar profilimde mevcut. Bana ulaşmak için instagram hesabı'mı takip edebilirsiniz [@rihfectt  ]. Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın bölüme geçerbilirsiniz  

Dinleyin : Rihanna - We Found Love 

****

-Harry'nin Anlatımı-

'' Bu gece ki hasılat ne beyler. '' deri koltuğa otururken Zayn kahkaha attı. '' Ben baya bir şeyler aldım. '' Güldüm ve başımı iki yana salladım. '' Cebim yırtılacak alın beyler. '' Niall ceplerinde ki pahalı takıları tek tek çıkardığında gözlerim ışıldadı. Hepsi harikaydı. Paraya ihtiyacımız yoktu fakat o azgın kadınlardan bunları almak işin en zevkli kısmıydı.

Tabi arada kızlara da denk geliyorduk ve onlar daha bir salak oluyordu.

Ceplerimde ki takıları tek-tek çıkarmaya başladığımda sehpanın üstü elmas gibi parlıyordu.

'' Bir yakalansak ne olur acaba'' Zayn güldü ve lafa atıldı. '' Varlık içinde yokluk çekiyoruz der sıyırırız '' Hayvan gibi gülmeye başladığımız da sehpada düşmek üzere olan melek kanatları şeklinde ki kolyeyi gördüm. Oturduğum yerden eğilip kolyeyi aldığımda çocuklar bana bakıyordu. '' Ne bakıyorsunuz lan? '' Diye konuştuğumda omuz silken Liam cevap verdi. '' Neden aldın onu. '' Gözlerimi kısıp gıcık bir şekilde konuştum. '' Sanane. ''

Ayağa kalkıp merdivenlere ilerlerken çocuklar kendi aralarında sohbet etmeye başlamışlardı. Onları umursamayacak haldeydim. Uzun ahşap merdivenlere ilk adımımı attığımda bağırdım. '' O malları yarın satacağız dokunanı sikerim. '' Onaylayan sesler duyduğumda bacaklarımı yavaş hareket ettirerek merdivenlerden çıkmaya ve oldukça uzun olan saçlarımı geriye yatırmakla meşguldüm. Artık toplanacak düzeyde uzun olan saçlarım Zayn'in tabiri ile 'Kız Saçı' gibi olmuştu. Uzun saç severdim. Yani pekâlâ şuan çok saçma bir şey hakkında kendi-kendime konuşuyorum ama inanın neden bilmiyorum o kız aklımdan çıkmıyor.

Bir insan nasıl olurda suratı asıkken bile mükemmel olur ki?

Yani ne bileyim o gerçekten tam becermelik bir vücuda sahipken vücudu ile orantısız –Bana göre- Masum yüzü baştan çıkarıcıydı. O masumluğun altında yatan asi ruh beni çıldırtıyordu. Her bağırmasında biçimli dudakları normalden daha fazla açılıyordu ve bu bence tahrik edici bir şey.

Siktir o kızı ayakta becermemek için kendimi ne kadar zor tutuyorum haberiniz bile yok.

En iyisi yarın onu görmeye gitmeliydim. Beni aradığında konuşmamız lazım demişti ve bende müsait olmadığım için kısa kesip telefonu kapamıştım. Açıkçası ne diyeceğini merak etmiyor değildim. Bu bahane ile ne diyeceğini öğrenirdim.

Suicide RoomWhere stories live. Discover now