-13-

949 58 1
                                    

Domů jsme šli v tichosti, styděla jsem se a Sam taky, protože jak se obával, měl bílou nehodu v kalhotách. Věděla jsme to, protože jsem večer prala.
Došli jsme domů, já vyběhla všechny schody a utekla do mého pokoje. Nemohla jsem se ani zamknout, v celém domě nebyli na dveřích zámky, až na hlavních dveřích. Vzala jsem z pokoje můj ručník písčité barvy a šla se osprchovat. Rychle jsem se svlékla a vešla hanebně do sprchy, pořád jsem myslela na Sama. Líbilo se mu to? To ano. Líbilo se to mě? Jo. Ale bylo to správné? To asi těžko, je to přece jen kluk. Řekla jsem si, že ho budu brát už jen jako dobrého kamaráda a s dobrým pocitem sama ze sebe jsem vyšla ze sprchy. Opět jsem tu neměla nic na převlečení. S tímhle mám už vážné problémy! Uvázala jsem si na sebe ručník, ale byl krátký, kryl mě ani tak dobře jako balíček žvýkaček. Musela jsem ho mít strašně nízko, aby mi zakryl dolní část těla. Ale moje prsa protestovaly, nechtěly pod tak těsný ručník. "Kluci jsou oba v pokoji a mám to jen přes chodbu." Řekla jsme si a vyšla jsem z koupelny. Zaklapla jsem za sebou moje dveře a oddechla si, že mě nikdo neviděl. Nevěděla jsem, že na schodech zrovna stál Dean a všechno viděl. Viděl můj krátký ručník uvázaný pod mou hrudí a mé ňadra zakryté mou levou rukou, protože nechtěly pod ručník. Vběhl do svého pokoje a pro změnu Sam ležel na posteli a vypadal zdrceně. "Zee nahoře bez! Vyšla z koupelny NAHOŘE BEZ! Rozumíš mi brácho?" Vypadal jako by se nadšením měl počůrat. Ale Sam se jenom hlouběji zavrtal pod deku a mrmlal nesmysli. "Co ti udělala?" Zeptal se Dean Sammyho, který se k němu obrátil čelem. "Udělala mě, to mi udělala. Pak se jen zvedla a rozběhla se dál." Vypověděl zkroušeně Sammy. "Počkej, co udělala? Ona tě v týhle zimě svlíkla a.." Dean se smál od ucha k uchu a zvedl ruku, aby si s ním mohl Sam plácnout. "Ne, takhle ne, sedla si na mě. Byli jsme oblečený." Vysvětloval Sam. "Tak musíš trénovat Sammy, zalez si do koupelny a trénuj." Řekl Dean snadně. "Ale já na tohle nejsem Deane." Bránil se Sam a nechtěl na to myslet. "Tak se ti budou stávat bílý nehody pořád, Sammy." Přišel k němu, stiskl mu rameno a nechal ho svému svědomí. Dean vzdechl "A teď si o ní nechám zdát." řekl tiše, když ulehl do své postele.

Deanův sen;
Dean konečně přijel ze své kanceláře domů. Ke svému krásnému domku a před ním zaparkoval impalu. Vešel dovnitř a večeře byla na stole. Svlékl si sako a uvolnil si kravatu. "Jsem doma, lásko." Zakřičel, aby byl slyšet i do druhého patra. Když viděl již dospělou Zeniu scházet ze schodů, nemohl se přestat usmívat. V náručí držela malé miminko, sotva rok mu bylo. "Ahoj Roberte, táta je doma." Jemně povídal Dean malému synkovi. "Kde je Merida?" Zeptal se Dean sladké, přesladké Zeniy, se kterou měl dvě roztomilé, pihaté, hnědovlasé děti. "Merida je na tréninku boxu. Slíbila jsem jí, že jí v 8 vyzvedneš." Vysvětlila mu Zenia stále držíc jejich nové děťátko. "Zrovna jsem mu dala najíst, dám ho do postýlky a přijdu, na stole už máš večeři, ať ti nevychladne." Oznámila Zenia sladce Deanovi, dala mu pusu a odešla uspat malého. Dean se zatím usadil a nandal si na talíř kus dobrého masa s brambory a na vedlejší talíř velký kus koláče. Dean byl konečně šťastný. Měl bezpečnou práci. Krásný domov. Rodinu. 2 děti. A už se nemusel o svou rodinu bát. Byli v bezpečí. Zenia mezitím přišla a sedla si Deanovi na klín, on jí objal levou rukou, aby nespadla vzad a vzala mu pravou ruku a hladila si jí své bříško. "Byla jsem dnes u doktora a říkal, že to budou 2 kluci. Už si přemýšlel nad jmény?" Usmála se na něj láskyplně Zenia, když si hladila jeho rukou své ne tak velké bříško. "2 další děti, páni. Asi jsem v tom dobrej." řekl si Dean. "Jo, co třeba Sam a Dean?" Mrkl na ní. Zenia se usmála od ucha k uchu "Jasně, to bude supr, tím si mi připomněl. Volala jsem Debře a říkala, že se Samem přijímají naše pozvání, takže tu na díkuvzdání budeme všichni. Můj táta, tvůj táta, Sam a jeho žena Debra, jejich 2 dcerky Juliet a Clara a přijde i Bobby s Ellen." Řekla mu nadšeně Zenia, když mu čechrala vlasy svými prsty. Dean se usmál. Měl úplnou rodinu. Všichni se sejdou u jednoho stolu a budou se mít tak dobře. Zahřálo ho to u srdce. Podíval se na svou krásnou ženu, na její nepříliš zakulacené bříško, ve kterém bují 2 nové životy, co spolu splodili. Políbil jí, dal jí všechnu lásku, která mu kypěla v srdci. Všechnu jí mohl dát do této rodiny, která byla konečně v bezpečí. Zvedl se i s ní, chytl jí do náruče a odnesl si jí do ložnice, kde jí něžně položil na postel, naposledy jí vášnivě políbil a šel vyzvednou svou nejstarší a jedinou dcerku Meridu z tréninku."

-
Když se Dean probudil byla temná noc, když se ale podíval na hodiny na stolku ukazovali teprve 7 večer. Vešel z pokoje a viděl Zeniu jak skládá prádlo do pračky, šikovně jí zapíná a při čištění umyvadla si opakovala latinská slovíčka. Přišel k ní, ladně jí otočil a políbil jí. Čekal, že ho uhodí, že ho zmlátí jako nikdo předtím, ale ona ho místo toho chytla okolo krku, aby mezi nimi nebyl už ani centimetr prostoru. Dean jí líbal jemně. Jako ženu, se kterou má 4 děti. Ne jako holku, co potkal v baru. Byla pro něj něco víc. Byla pro něj múza dokonalé ženy. Najednou už necítil její přítomnost. Již se nelíbali, odešla z místnosti. Ani nemohl otevřít oči, aby nemusel čelit realitě. Že jeho sen byl jen sen.

Winchesterovo dítěKde žijí příběhy. Začni objevovat