-17-

812 52 0
                                    

Otcové byli na lovu už něco přes 2 týdny, odjeli hned po naší narozeninové oslavě. Měl nás na starosti Dean a bral to smrtelně vážně. Nakupoval, připravoval nám jídla, pral a uklízel a dokonce nám pomáhal s úkoly. Dokonalý muž, řekly by jste. Jenže semnou nemluvil. Od té noci, co mi dal můj dárek. Konečně jsem měla dost odvahy vzít si kalhotky od něj na sebe. Měla jsem na sobě zelené vojenské kalhoty zastrčené do černých kanad a bílé tílko. Prosvítala mi rudá podrsenka, kterou jsem si koupila k těm kalhotkám od něj. To tílko mi bylo naschval kratší, tak mi byly vidět krvavě rudé kalhotky shodné s mou podprsenkou. A dokonce i s rtěnkou. Vyšla jsem z pokoje a první, kdo si toho u snídaně všiml, byl Sammy. Byl ještě v pyžamu a instinktivně si zakryl své stoupající nádobíčko, které se postavilo do pozoru hned jak jsem přišla do kuchyně. Pak přišel Dean ve chvíli kdy jsem hledala v ledničce kousek papriky. Postavil se vedle Sammyho a oba se dívali na můj zadeček a mé krvavě rudé spodní prádlo. Když jsem se otočila, měli hlavy na stranu a každý na svém zipu položené obě ruce, jen jsem se usmála a zakousla se do šťavnaté papriky, která mi kapala z úst. "To snad nemyslí vážně?" Zeptal se Sammy stojícího Deana. "Ale jo, myslí." A šel se posadit, aby se mu sklidnil krevní tep.
"Díky za komplimenty, dneska kluci budou zvát holky na ples, tak snad aspoň jeden přijde." Oznámila jsem. Ta fáma, že chodím se Samem už každého opustila a já konečně měla klid.
Dean se zamračil a řekl mi "tak to prrr, na plese se lidi líbaj a maj nechráněnej pohlavní styk a všechno takový." Řekl ochranářsky. "Dneska se od tebe nehnu ani na krok a když tě někdo pozve, já rozhodnu, jestli s ním půjdeš." Oznámil mi. "Cože? To je šílený Deane!" Zuřila jsem. "Já znám všechny, já dokážu určit jací jsou." Řekl si poklidně. "A už se semnou nedohaduj. Za 5 minut vyrážíme. Same, běž se obléct." Poslal Sama pryč. Když jsme osaměli přišla jsem k němu blíž "a co když všechny odmítneš? To prostě nepůjdu?" Už jsem přímo soptila nad jeho arogancí. "Tak s tebou půjdu já." Řekl mi a rozhodil ruce, aby ukončil tenhle nepříjemný rozhovor. "To bys pro mě udělal?" Ptala jsem se s něhou v hlase. "Jasně, jsme přece přátelé. Rodiní známí." Vysvětlil mi. "Jak o tomhle víš?" Ptala jsem se ho. "O čem?" Dělal blbého. "To cos řekl, jsem přesně řekla Samovi před 2 roky." Odpověděla jsem mu. "No víš, bylo to tak.." Vykrucoval se Dean. "Víš co? Nechci to vědět. Takže ty semnou půjdeš?" Zeptala jsem se ho přímo.
"Když všechny kluky odmítnu, obětuju se." Řekl.
"Tak díky Deane, seš fakt kámoš" objala jsem ho a cítila jeho nádobíčko, tlačíc se proti mě. Dělala jsem jako by nic a užívala si jeho teplo.

Winchesterovo dítěTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang