-23-

803 40 5
                                    

Nebyla jsem vždycky zamilovaná do Deana Winchestera.
Nejdřív jsem milovala jeho mladšího bratra Sama.
Se kterým jsem se právě měla sejít na baseballovém hřišti a nervozitou jsem si to málem rozmyslela.
Oblékla jsem se do volných džín, pohodlných tenisek, baseballového trika a mé staré kšiltovky. Z kufru jsem si vytáhla svou starou pálku, rukavici a míček podepsaný slavným Jackem Morrisem.
Procvičovala jsem si odpaly, když jsem uslyšela za mnou tiché kroky. Otočila jsem se a stál tam Sam. Vysoký, krásný, roztomilý, už jsem zmínila, že je vysoký? Extrémně vysoký. Na skoro 19 letého byl vážně vysoký. Byl nejmíň o 3 hlavy vyšší než já prokrista!
Díval se na mě z té výšky a já viděla láskyplný pohled v jeho hnědých očích. Usmíval se a rozpřál ruce jako by mě vyzíval.
Výzvu jsem přijala. Odložila jsem pálku a odrazila se mohutně ze země. Díkybohu mi byl nápomocný a skrčil se a v mém "ladném" skoku mě podepřel za stehna. Objala jsem ho okolo krku a hlavu položila na jeho rameno. Pomalu mě hladil po stehnech a jemně se přemisťoval ze stehen k mému zadečku, který hladil a podpíral zároveň. Bylo to tak správné a příjemné, být opět v jeho náručí. Pak mě napadlo "jak se sem vlastně dostal? Odvezl ho Dean? Pozoruje nás?"
Paranoia mě tvrdě zasáhla, zkoprněla jsem a on si toho očividně všiml.
"Děje se něco? Přehnal jsem to?" Ptal se zkroušeně.
"Jak ses sem dostal? Je tady Dean?" Ptala jsem se ho a ignorovala jsem jeho předchozí dotazy.
"Přijel jsem linkovým autobusem. Dean má svůj vlastní případ." Uvolnil se, protože nic zlého neudělal.
Oddychla jsem si, opět jsem ho pevně objala a on mě opět začal laskat. Držel mě ve vzduchu přes 10 minut a to opět musím říct, že nejsem zrovna modelka od Victoria Secrets. Ve chvíli, kdy jsem už bylo připravená ho pustil a dosáhnout znovu pevné země, otočil ke mně hlavu "chybělas mi Zee, vážně moc. Vím, že se mezi vámi s Deanem něco stalo a chápu, že mi to nechcete říct. Vím, že mě jen chráníte, ale chci vědět, jestli to změnilo vztah mezi námi."
"Ano. Změnilo. Už nechci být jen tvoje kámoška a rodinný známý." Vysvětlila jsem mu. Díval se na mě dost zmateně. Místo vysvětlení jsem ho políbila. Vášnivě a horlivě, jako bych na to čekala celých 6 let. Líbal mě něžně a jemně, jakoby mi nechtěl ublížit ani kousnutím do rtu. Po pár líbezných chvilkách jsem se odtáhla a cítila jsem, jak moc si tohle nepřál. "Chtěli jsme si přece zahrát baseball a pak jít na jídlo." Připomněla jsem mu, houpala jsem přitom nohama ve výšce, ve které mě pořád držel. "Jo-no jo vlastně." Uvědomil si proč je vlastně tady a pustil mě po 10 minutách dolů a musím přiznat, byla jsem z něho celá zvlhlá.
Hráli jsme až do noci a pak šli na slíbenou večeři do blízkého baru. Byl celkem plný a tak jsme si objednali pálivá křidélka s sebou a usídlili se na kapotě mojí shelly. Seděli jsme, jedli křidélka a popíjeli pivo. Nikdo z nás nechtěl pokazit to příjemné ticho tou trapnou otázkou "co bude dál?" Ale někdo už se zeptat musel.
"Co vlastně bude dál?" Díkybohu, že se zeptal on. Odpověď jsem neznala.
"To-to já nevím Sammy. Nevím ani co udělám s tebou a tvým rozepnutým poklopcem. Jak mám vědět tohle?" Zasmála jsem se při jeho nenápadném prohlížení zipu, jestli říkám pravdu. "Dělala jsem si legraci ty trupko" bouchla jsem ho s těmito slovy přátelsky do ramene. "Co by bylo? Třeba zajdem do kina. Budem na chvíli předstírat, že jsme jen obyčejný pár. A pak se vrátíš k rodině a já ke své práci." Vysvětlila jsem vlastně i pro sebe, protože i já jsem nevěděla, co bude.
Byla jsem překvapená mou upřímností, bolelo mě to.
Ukápla mi slza na zrudlou tvář a on si toho všiml. Všechno položil, postavil se přede mně a já ho objala nohama okolo pasu. Chytl mě pevně za tváře a políbil na místo, kde tekla má slza. Políbil mě na čelo a na nos a poté i něžně na ústa. Pootevřela jsem ústa a jeho jazyk se spokojeně spojil s mým. Musel pustit mé tváře a opřít se o kapotu, na které jsem seděla, aby byl nižší a dosáhl na má ústa jeho vlastními. Agresivně jsem ho zatáhla za bundu a začala ho svlékat. Na chvíli mě přestal líbat, rozhlédl se a když na prázdném parkovišti za baseballovým hřištěm nikoho neviděl, začal mě urychleně svlékat a líbat mě nejdříve na krk, potom na rameno a pomalu přecházel k ušnímu lalůčku, kde byla má velká slabina. Když došel až tam, prohla jsem se zády a ucítila jsem ho. Jeho tvrdý úd. Svými džíny jsem narazila na jeho rozkrok a ucítila jsem jeho zduřelou chloubu. Zrudnul při mém pohledu a já ho zatáhla za pásek od kalhot, aby se neodtáhl. Začala jsem mu rozepínat poklopec a on v šoku se ke mně zcela přirozeně přitáhl, aniž by věděl proč.
Rozepnutý poklopec skrýval pruhované trenky značky Saxx. Málem mě to položilo, nikdo už nenosí trenky, všichni jsou ujetí na boxerky, ale ne můj Sammy. Sammy má rád klasiku. Nenápadně jsem vnikla pravou rukou do jeho pruhovaných trenek a pevně držela jeho chloubu. Když jsem začala pohybovat svou rukou zepředu dozadu a to samé pořád dokola, slastně vydechl, musel se kvůli tomu položit lokty na kapotu auta a začal mě prudce líbat. Líbal mě a já mu dělala dobře v kalhotách. Když se rty odtáhl od těch mých, chvíli jsem si myslela, že se mu to nelíbí, že mě má dost, ale když mi v tu chvíli začal rozepínat mé džíny, přestala jsem myslet. Zaklonila jsem se a celá se položila na kapotu svého auta, na kterém jsem doposud seděla. Ladně vnikl do mých kalhotek jeho velkýma rukama statného muže a začal mi oplácet předešlý akt.
Nejdřív jeden prst, jaká slast.
Potom další jeden, ach můj bože.
A třetím prstem mi masíroval okolo, musím to vydržet. Chci víc takové slasti.
Prudce do mě vrážel jeho objemnými prsty, které napodobovali šířku jeho nádobíčka, ale neměli srovnání, když šlo o délku.
Prohlá v zádech jsem ze sebe vykřikla vzdech.
Zrychloval tempo jeho pohybů ve mně. Rychleji a rychleji.
Již jsem to nemohla vydržet. Dosáhla jsem milosrdného vrcholu a automaticky svírala jeho prsty ve mně. Unaveně jsem na něj vzhlédla, když se ode mně odtáhl a já mohla čelit jeho opravdové výšce. Hrdě se na mě usmíval a prsty, které před chvíli byly ve mně, si sladce olízl.
Lehl si vedle mě na kapotu a chvíli jsem ani nevěřila, že on je ten malej Sammy. Ten sladkej, hodnej Sammy Winchester může být takový zvíře!

Winchesterovo dítěWhere stories live. Discover now