-18-

802 54 4
                                    

Ve škole ke mně přišlo celkem 12 kluků. 6 Deanových kamarádů, který Dean vyhodil rovnou, že ví, co s holkama dělaj. 3 další byli kluci z baseballu, které jsem zase znala já. Byli to hajzlové. A další 3 jsme neznali, ale Dean je vyhodil se slovy, že už jsem zadaná. Hleděla jsem na něj šokovaně, ale dobře jsem to skryla. "Taaakže.. Kdo je ten šťastlivec se kterým půjdu na ples?" Ptala jsem se Deana na obědě, když jsme se usadili vedle Sammyho. "Přece já" odpověděl s klidem. "Fajn" neprotestovala jsem.
--
Nadešel den D, večer kdy byl ples. Já měla černé dlouhé šaty, poprvé jsem na sobě měla šaty a Dean měl poprvé na sobě Tuxido. Oba jsme to ukradli, abychom procvičili naše nenechavé prsty, unavené stereotypem chození do školy místo lovení monster.
Už nám chybělo trochu vzrušení. Slíbili jsme si, že se po plese podíváme po nějakém případu jenom pro nás. Sama jsme nechali doma a my šli na ples. Deana zvolili za krále ročníku a královnu nějakou Drew. Slušelo jim to a asi byla populární, tak jí zvolili stejně jako Deana. Pak jsme si zatančili a jeli domů. Před garáží Dean zastavil auto a otočil se ke mně "ještě nechci jít domů Zen" řekl trochu až příliš smutně "někdy už nechci mít žádnou zodpovědnost, ale vím, že já takovej nejsem. Raději bych umřel, než abych takovej byl. Nechci být hajzl. Chci mít rodinu o kterou se můžu starat. Mít to štěstí a mít bezpečnou práci." Nevím proč, ale políbila jsem ho. Naše jazyky se někde v polovině našich úst potkali. Našla jsem jeho zip od ukradeného tuxida a rozepla ho. Chvíli jsem ho jen hladila, ale když jsem cítila, že jeho úd ztvrdnul, vzala jsem ho do celé ruky a pomalu začala pohybovat rukou dopředu a dozadu. Musel mě na chvíli přestat líbat, aby mohl vzdechnout nad tou slastí. Když už mi ani to nestačilo, sklonila jsem se a přidala do již rozdělané práce i ústa. Chvilku poté se stala bílá nehoda. Ještě že to nebylo všude po autě, to bych si neodpustila. Já z auta odešla jako první. Dean to musel chvíli rozdýchávat a pak přišel taky.

Otcové přijeli po dalších 3 týdnech a oznámili nám, že se stěhujeme. John chtěl hledat v Lawrence a můj otec zase v Clifordu. A tak jsme se zase sbalili a loučili. Opět jsem podala ruku Johnovi, přijal jí a vděčně jí držel a děkoval mi "děkuji, že ses o ně postarala." Jen jsem kývla hlavou. Pak přišel na řadu Dean a toho jsem objala a dali jsme si přátelskou pusu a já mu potom pošeptala "snad příště stihneme i Juniora." A usmála se na něj. Pak jsem objala i Sama a dala přátelskou pusu i jemu. "Opatruj se a najdi mě." Pošeptala jsem mu a pak jsme odjeli.

Winchesterovo dítěWhere stories live. Discover now