17. Bölüm: "Boşlukta."

15.9K 1.1K 466
                                    

Beklenen Bölüm!

Herkese iyi okumalar...

Bölüm Şarkısı; Cem Adrian- Beni Böyle Bırakma ile okumanızı tavsiye ederim.

-

Bacaklarımı daha sıkı bir şekilde sırtına dolayıp kollarımı boynuna sardığımda elleri direkt olarak bacaklarıma gitmişti. "Daha hızlı!" Diye bağırdım. Rüzgar suratımı nazikçe yalıyordu. Yeşim'in kahkahaları ve onun da, "Koş, koş!" Diye bağırmasıyla heyecanla soludum.

Kalbim bir ritim tutturmuş ve o ritme uygun bir biçimde göğüs kafesime çarpıyordu. Heyecanlanmıştım.

"Yapabiliriz!" Diye bağırdım Çağlar'a hitaben. "Koş!"

Çağlar'ın sırtında, belirlediğimiz noktaya doğru hızla giderken Yeşim ve Gökhan'a baktım. Bizimle neredeyse aynı hızdalardı. Biraz daha hızlanmazsak belki de bizi geçecek ve iddiayı kazanacaklardı.

Çağlar'ın sırtına iyice yapıştım. Kafamı öne doğru uzatıp yanaklarımı yanaklarına dayadım.

Bir ay geçmişti. Koskoca bir aydır Çağlar'laydım. Ona sevgilim demeye hala alışamamış olsam da içimde bir yerler onu sevgilim olarak çoktan kabullenmişti. O da beni kabullenmiş gibiydi. Beni ilk kez öptüğü gün, o öpücüğün sadece bir seferlik bir şey olduğunu düşünmüştüm. Ama öyle olmamıştı. Okulda sürekli yanıma gelmişti. Ben onun yüzüne bakmaya bile utanırken, o gelmiş benimle sohbet etmiş ve portakallı keklerimi didiklemişti.

Onunla portakallı keklerimi paylaşmak o kadar güzeldi ki!

Sinemaya gitmiştik birlikte. Ben, diğer bütün kızların aksine, korku filmine girmek istemiştim. O yine bu isteğime başta şaşırmıştı. Ama sonra memnun bir şekilde gülümsemiş ve, "Korkarsan seni öperim." Demişti.

Tabii ki de korkmamıştım. Korku filmi izlemek benim için büyük bir tutkuydu. Korkmamama rağmen filmin sonlarına yakın suratımı büyük ellerinin arasına almış ve dudaklarını yavaşça dudaklarıma bastırmıştı.

Kayıp DudaklarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin