40. Bölüm: "Gülümseme!"

11.6K 703 160
                                    

Eray'dan

"Niye yaptın bunu?" Diye sordum sargılı eline bakarak. Çocuğun bileğini ve üç parmağını kırmıştım ve bu bana zevk vermişti.

Keşke kalan iki parmağını da kırsaydım, diye düşündüm.

"Eğlenmek için." Derken patlamış dudağıyla sırıtıyordu. Yüzüne geçirmemek için zor tuttum kendimi.

"Niye, orospu çocuğu musun?" Böyle iğrenç bir şeyi sırf eğlenmek için normal insanlar yapmazdı. Karşımda durup hala sırıtan çocuk hasta ruhluydu.

"Söylesene Eray..." diyerek bana doğru eğildi. "İlk zamanlar o kızdan pek haz etmiyordun. Ne oldu da onun için endişelenmeye başladın?" Durakladı ve yapma bir şaşkınlıkla dudakları aralandı. "Yoksa aşık mı oldun?"

Kaşlarım öfkeyle çatıldı.

"Aman herkes de senin peşinde koşuyor. Bu ne anlamadım ki. Sıla desen orospu gibi. Sıla'nın ablası desen o zaten orospunun teki."

Anlamayarak baktım yüzüne. "Selin ne alaka?" Diye sordum.

"Onunla da birlikte olmuşsun ya." Güldü. "Kız kalbini sana kaptırmış görünüyor."

Selin'in ne ara konumuz olduğunu anlamamıştım bile.

"Senin için her şeyi yapacak gibi." Sadece kendinin bildiği espriye gülen biri gibi görünüyordu.

Sinirle yakasına yapıştım. "Açık konuş lan!" Diye tıslarken ifadesini bozmamıştı.

"Sana o kadar kafayı takmış ki Laden'den soğuman için beni kullandı."

Şaşkınlıkla soluk aldım. Selin mi yapmıştı tüm bunları?

"O fotoğrafların eline geçeceğini biliyordu. Laden'in nasıl çaresiz olduğunu, ne kadar ezik olduğunu gör istedi. Aynı zamanda Laden'den de intikam aldı."

Tek hasta ruhlu Teoman değildi. Selin'in böyle bir şeye karışacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Onunla sadece birkaç dakika geçirmiştim ve Sıla'nın sürtük ablasıydı. Herkese aşık olabilecek bir kapasiteye sahipti. Sırf benim için böyle bir şeye kalkışması akıl işi değildi.

Derin bir soluk aldım ve, "Umarım burada kaldığın süre boyunca seni şişlerler de dünya senin gibi bir insandan kurtulmuş olur." Diyerek ayağa kalktım.

Laden'in yanına gitmek istiyordum ama ailesi vardı ve bir erkeği evlerine alacaklarını zannetmiyordum. Belki evine Sıla ile gidersem onu görebilirdim.

Sıla'yı ararken Selin'i de mahvedeceğimi aklımın bir köşesine yazdım. O kızı yeniden bu ülkeden göndermeliydik. Hem Sıla için hem de Laden için.

Kayıp DudaklarWhere stories live. Discover now